local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules NEhumānākie Krievijas cietumi107

846 32

Šodien bij raksts pasaules humānākais cietums

Ielikšu bildes pretstatam par Krievijas cietumiem.

846 32 107 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 107

0/2000

tie zvēri kādam atņēma mīļotos un tuvos cilvēkus, kāda vēl humānā izturēšanās pret viņiem? ja nemāk, vai nevēlas dzīvot starp atdekvāto sabiedrības daļu, tad lai pavada savas dzīves atlikušās daļas tur! neviens viņiem nelika slepkavot.

257 21 atbildēt

Lūk tie ir cietumi, lai saņem ko pelnījuši. Nevis kā Norvēģijā "viesnīcā" dzīvo vēsā mierā.

173 7 atbildēt

Nekas patīkams tas nav,bet adgādina dažas labas kojasemotion

89 2 atbildēt

Vot aizsūtīt šeit Breiviku...

45 4 atbildēt

Cietumiem nav jābūt humāniem.

46 5 atbildēt

Nu pizdā tiesiskās sistēmas eksperti, komentāros salīduši. Cietums ir domāts, kā iestāde, kas reabilitē - izolē no sabiedrības, padomā, ko izdarījis, un atgriežas kā normāls pilsonis. Ko šeit var reabilitēt? Nosēdi 4 gadus par zālīti, iznāc ārā uz adatas vai pilnīgs šīberis.

34 0 atbildēt

mjāāāā.... nu baigais megaraksts... nu baigais.. bildes no random cietumiem + 6tā bilde vispār no filmas "Sin City" ...eeeeeh autor autor...

21 1 atbildēt

10. wtf?

9 1 atbildēt

tā kā citus komentārus nelasi, tad uzrakstīšu vēlreiz. Un iznāks vēl debīlāki, un ja kas tur arī parasti zagļi ieiet un iznāk kā slepkavas. Man 1 pazīstamais nesen iznāca no cietuma, kur viņu praktiski ne par ko ielika uz 5 gadiem. Redz bija nosacītais sods, brauca dzērumā, ielika uz 7, dabūja apžēlošanu, bet nu tagad galīgi debīls iznācis no cietuma, pirmstam bija normāls cilvēks. Tādēļ arī norvēģijā ir tie labie cietumi.

9 1 atbildēt

Es personīgi uzskatu, ka par super-smagiem noziegumiem vajadzētu piespriest katorgu. piemēram kādam maniakam tur būtu īstā vieta. itīpaši Breivīkam. protams, viņš jau dzīvo norvēģu viesnīcā.

6 1 atbildēt
JR avatarsJR

Šāds pats,vai pat sliktāks skats pavēsies kāda Brazīlijas,Indonēziajs cietumā.

3 0 atbildēt
Būtu labāk kāda bērnunama bildes atrādājuši publikai! Dažos Latvijas rajonos, un Krievijas apgabalos bernunami ir tik pat sliktā stāvoklī! Bet nē, ceļ acīs nabaga ieslodzītos!
2 0 atbildēt

6. bilded no filams Sin City

2 0 atbildēt

Manas domas, šķiet, atšķirsies no vairākuma viedokļa, bet es uzskatu, ka šis variants ir pilnīgi bezjēdzīgs. Arī Latvijā. Cietumā culvēku ir vērts likt, ja viņam tur ir iespējas laboties, kļūt, nu, lai cik banāli neizklausītos, labam. Bet šādā? Viņi ēd trīsreiz dienā un viņiem ir jumts virs galvas, bet tas viss - no nodokļiem! kāda jēga? Sēž viņi, lādējas, fantazē, un, tiekot ārā, neies jau uzreiz baznī'cā un neguvuši priekšstatu par to, kā vajag, brīnuma dē'ļ garīgi veseli nepaliks. vai nu nāvessodu, vai tādu kā norvēģijā. Nav jēgas savādāk. Nav. Ar vienkāršu zobs pret zobs taktiku tālu dzīvē neviens nav ticis

2 0 atbildēt

Tādam ir cietumam jābūt. Tā ir brīvības atņemšana tiem, kuri ir sāpinājuši cilvēkus visādos veidos, nevis kaut kāda 5 zvaigžņu viesnīca.

2 0 atbildēt

Pasaulē analogu nav

2 0 atbildēt

Zinot mūsu tiesu sistēmu un visu pārējo kas saistīts ar cilvēku sodīšanu, šādi cietumi tas nav normāli.

Pie mums tas kurš nospērs kartupeļu maisu lai paēstu tiks sodīts, bet tas kurš nozog miljonus, lai nopirktu sev jaunu villu, tas gan nesēdēs.

Manuprāt ir Jāsāk ar korupcijas apkarošanu, tad varētu tos cietumus sadalīt, pēc noziegumiem. Lai slepkavas, izvarotāji lielā mēroga zagļi un tāmlīdzīgi sēž šados cietumos, bet tos kuri tur kaut ko nozaga nenozimīgi, vai savas stulbības dēļ kaut ko izdarija, kas nav tik nozīmīgi, lai sēž normālos cietumos.

Tad arī būs vairāk iespējas nesabojāt tos cilvēkus kuriem tur jānosēž piemērām līdz 10 gadiem, kuri nav tik bīstāmi noziedznieki.

4 2 atbildēt

Un kāds sakars šim rakstam ar 6. bildi? Tas ir kadrs no filmas "Sin City"!

1 0 atbildēt

1.cietumiem nav jābūt humāniem, normāli cilvēki tur netiek ievietoti

2. Bildes ir vai nu no 1998. gada vai arī no filmām...cmon 

1 0 atbildēt

Tāpēc turieties pa gabalu...  emotion 

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »