local-stats-pixel fb-conv-api

Pārsteidzoš Helovīnu kostīms 12 gadus vecai meitenei ap ratiņkrēslu.7

494 1

Peitonās McCubbinas mājās veidotais Helovīna kostīms ir visnotaļ nenoliedzami iespaidīgs. Jūs tā varētu teikt katru gadu par viņas kostīmu, jo tas tiek taisīts no jauna. Viņas vecākiem šī ir jau tradīcija veidot kostīmu tieši priekš viņas, tas palīdzot arī attīstīt viņu iztēli. Kostīmi tiek veidoti tā, lai arī viņi spētu iesaistīt mazo brāli, kas līdzinās māsai,kā palīgs. Šogad taisītais kostīms viņai derēja ļoti labi.

12 gadu vecās meitenes tēvs Rajens esot saņēmis atbildi uz e-pastu par to, ka meitas fiziskais stāvoklis ir ļoti līdzīgs bērnu cerebrālajai triekai, ko sauc arī par šizoncefāliju. Katru gadu šī ģimene no Kolorādo būvē tērpu ap viņas ratiņkrēslu, ar dažādām tēmām, kā piemēram Disneja tēls, vai Jasmīna, Pelnrušķīte, Mazā nāriņa, Salavecītis vai baikera meitene, bet šogad viņai ir īpašs tērps viņa ir no zvaigžņu kariem Princese Lea ar visu matu sakārtojumu, kā pienāk.

Meitenes tēvs saka, ka viņi ar sievu taisa to visu paši un viņa tēvs palīdz tehniskajās lietās un tur viņš ir kā atbalsts. Viņš palīdzot izdomāt kādus materiālus vajag un, kā tos pareizi uzstādīt uz ratiņkrēsla, lai nenokristu nost. Tēvs saka, ka viņi iedod idejas Peitonai un vina izvēlas, kas viņa vēlas būt katru gadu, bet šogad viņa ļāva izvēlēties mazajam brālim.

Peitones mīļākā nodarbe ir skatīties, kā ģimene veido visu, tieši tas proces. Kad viss jau ir procesā Peitona ir iekšā ar procesā taisot to visu, viņa vēro to, kā tiek uzstādītas visas lietas uz ratiņkrēsla.

Mātei patīkot Flinstoni, bet tēvs ir salavecīša fans, viņi tos vienkārši mīl.

Tālākajās bildēs būs redzami dažādi svētku kostīmi, kas tieši ir katru gadu veidoti speciāli viņai, kaut visiem būtu tādi vecāki kā šai meitenei kurai ir paveicies, ka ar var doties saldumu medībās.

494 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Skaista meitenīte, skaisti tērpi.  emotion

Tikai žēl, ka mazajai princesītei ir nopietns fiziskais stāvoklis. :( 

Ceru ka viņai viss būs kārtībā. !

20 1 atbildēt

ļoti skaisti:)

labi ka vecāki atbalstīja meitenīti un redzu ka viņai pašai prieksemotion

8 0 atbildēt

Pozitīviemotion

3 0 atbildēt

loti forsinii

3 0 atbildēt
Te pat Cakam Norisam asara nobirs.
1 0 atbildēt

Tas viss ir ļoti jauki,lūdzu nenosodiet mani,bet tā titulbilde nedaudz izskatas pēc miskates

0 0 atbildēt

Sindarella, nu cmon : D

- bet jā, super  vecāki. 

0 0 atbildēt