local-stats-pixel fb-conv-api

Otrais darbiņš gatavs.17

244 1

Helllloooo spocēni.

Kāds laiciņš pagājis kopš pēdējā raksta, bet nu lūk, atkal nebija ko darīt, tāpēc tapa šis darbiņš....

Darbs ir gleznots ar eļļas krāsām un izmērs ir 55x56 cm. Ja kādam ir interese par šo darbiņu, tad var sazināties ar mani.

Izbaudiet!. emotion

244 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

ir kur piesieteis...

21 5 atbildēt

Attēli ir jāsamazina, te nevar novērtēt kopskatu un kompozīciju, ja bez attēla patīšanas uz leju nevari visu darbus skatīt vienlaikus. 

Atvainojos par offtopc, bet superoriģinālrakstiem šitas izmērs ir, manuprāt, pamatīgs mīnus. Gan tiem, kas liek fotogrāfijas vai zīmējumus (vertikālā stāvoklī), tomēr jāsprot, ka laba kompozīcija ir viens no mākslas darba galvenajiem pamatprincipiem un ja tevis ievietotais attēls ekrāna izmēros neietilpt (neko uz leju nebīdot), tad varbūt nesamazinātus nevajag viņus likt - darba kopskatam tas nenāk par labu. Nevienā profesionālā mākslas saitā darbi nelien ārpus ekrāna robežām.

Par darbu - vajadzētuvairāk anatomiju pastudēt.

Izskatās, ka darbs ir tāds diezgan ilustratīvs, nevis glezniecisks. Kaut kā nav manā stilā, bet forši, ka ar kaut ko šitādu nodarbojies. Lai tev veicas savis pilnveidošanā! :)

13 2 atbildēt

Nu skaisti emotion

10 1 atbildēt

Protams, ka ir daudz kur piesieties, proporcijas, formas...

Bet nu man tomēr liekas, ka šī glezna nav domāta kā fotorealistiska, bet vairāk sirreāla, tāpēc vienalga par tām kļūdiņām, lai jau izpaužas cilvēks..

nevajag tak brukt virsū viņai par to komentāru : D Viņa jau nesaka, ka glezna ir briesmīga oslt, pat pāris muzeju gleznām ir fuck cik daudz kur piesieties.. ; ) 

3 0 atbildēt

izskatas pēc aļņa no Jāgera pudeles emotion

2 0 atbildēt

Justeva13 Ieliec spokos savus darbinus un pamato savu komentaru ir kur piesieties ir plash jedziens es arii varetu iekomentet kas man nepatika pie darba bet es to nedarishu jo es ne vella nesaprotu no makslas bet darbinu gan laprat redzetu pie sienas savas majas :)

2 1 atbildēt

Varēji ragus un tos striķīšus biščiņ, biščiņ tumšākus uztaisīt, savādāk grūti aptvert bildes kopskatu :)

Taču ļoti skaisti  emotion

1 0 atbildēt

Man patīk ideja! :) (Portams izpildījums arī ir jauks) 

1 0 atbildēt

Nācas padomāt, kamēr pieleca, ka tas monstrs patiesībā ir kaut kāds pirmatnējo cilvēku šamaņa rituāls. Vienīgi šaubos, vai tajos laikos bija izbāzņu gatavošanas speciālisti - brieža galva realitātē visticamāk bija galvaskauss.

0 0 atbildēt

tik kvalitatīvi tas viss izskatās.Malacis emotion

0 0 atbildēt

jautājums autoram. ar ko gruntēji?

0 0 atbildēt