local-stats-pixel fb-conv-api

Nespēja sagaidīt savu nāvi!!!73

1363 11

Ja kādam pajautātu cik ilgi tas vēlas dzīvot, tad ticamākā atbilde būtu - vēlos būt nemirstīgs, nevēlos mirt utt.. Taču šis stāstiņš ir par kādu kundzi no Krievijas kura pie 105gadu vecuma sliekšņa saprata, ka laikam nāvi nesagaidīt, tādēļ pati izdomāja aiziet nāvē.... Pēc šī stāsta varbūt kāds aizdomāsies, ka tā nemirstība nebūt nav labākais risinājums... Ir ļoti grūti vērot, kā aiziet tavi tuvinieki, radi, un tu paliec viens... tieši tāpēc agrāk, vai vēlāk mēs mirsim visi... tāda tā dzīve! emotion

1363 11 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 73

0/2000
NFG avatarsNFG

Neviens gudrs cilvēks nespēj sapņot par nemirstību. Nāve ir tā, kura izbeidz dzīvi, kad ir palikušas pārāk daudz sāpīgas atmiņas un, kad tu vairs nespēj izturēt būt dzīvs. Jo dzīve prasa lielu piepūli un ko tad darīt tad ja tas ir jāizcieš tik ilgi. Viņai vienkārši bija pārāk grūti un cilvēks bija noguris no visa. :)

213 9 atbildēt

Lai cik skumji būtu, es tomēr saprotu viņas lēmumu no dzīves aiziet.

160 4 atbildēt

Kā teicis Stīvs Džobs: Nāve ir dzīves labākais izgudrojums!

109 6 atbildēt

"Ja kādam pajautātu cik ilgi tas vēlas dzīvot, tad ticamākā atbilde būtu - vēlos būt nemirstīgs, nevēlos mirt..." Nevis "vēlos būt nemirstīgs", bet "vēlos būt mūžīgi jauns" - tāda būtu tā ticamāka atbilde.

85 5 atbildēt

NU ja 105 gados izskatītos kā 30, tad protams gan jau gribētos būt nemirstīgam..

Kuram tad gribas būt nemirstīgam dzīvam mironim, kurš knapi var pakustēties.

71 9 atbildēt

Plānoju dzīvot mūžīgi. Pagaidām viss rit pēc plāna! emotion

33 1 atbildēt

Nezinu vai pašnāvība ir tas labākais atrisinājums, jo, ja jau viņa tik ilgi dzīvoja tam bija kaut kāds iemesls, nekas jau nenotiek tāpat vien. Bet katram jau savs liktenis.

22 1 atbildēt

Es aptuveni varu saprast to kundzi, kļūt citiem par apgrūtinājumu dēļ veselības stāvokļa, to ir psiholoģiski grūti panest, nācies būt šādā situācijā. Kamēr vari darboties un arī citiem kaut ko dot tikmēr ir jāmauc un par nāvi nav jādomā, tas drīdis pats pienāks, kad nāksies dzīvi pārdomāt.

15 1 atbildēt

Katram ir savs laiks...emotion

12 1 atbildēt

Saprotiet ir tada lieta, ka parastam cilvekam 105 gadu vecuma ir loti gruuti pats knapi kko var izdarit ja tu butu 100 gadus kaa 25 gadus vecs jauneklis butu mazliet citadak, bet muzigi dzivot tas butu neiespejami tu vnk sajuktu praata ja varetu apzinaties ka tu dzivo muzigi un nekad nemirsi un tavam mokam nepienaktu gals, nebutu pensijas vecuma neka nebutu kad atpusties, padoma vien par to kaa butu ja tev butu jastrada bezgaligi, vai tad tu nesajuktu prata ? :)

8 0 atbildēt

vispār cilvēkiem nebūtu ieteicams dzīvot ļoti ilgi, jo tad rastos pārapdzīvotība un resursu problēmas. tā kā nākotnē un jau tagad ir dažādas zāles un veidi kā mūs ilgāk uzturēt dzīvus tad tas tā vai tā pienāks. BET arī tas ir atkarīgs no tā cik mums lemts dzīvot, un ko daram savā dzīvē, un kādi esam. dažiem pietiktu ar 60 gadiem un tā kārtīgi izdzīvot, bet dažiem kā man vajag ilgāk, un netraucē ja apkārt nav pazīstamu cilvēku. man šī vēlme ir jau no bērnības un paradoksāli veltīšu visu mūžu lai izzinātu kā dzīvot. 

tā kā katrs centieties dzīvot kā gribat, bet necentieties pielāgoties izdzīvot. 

7 0 atbildēt

Negribetu but nemirstigs ;)

Ja piem -tevi vnk sasauda tu paliec dzivs ,bet tu juti tas sapes ;)

tu redzi ka tevi tuvinieki un milakie cilveki mirst tava acu prieksaaa ;)

Ta butu vnk drausmiga dzive ;)

11 4 atbildēt

forever young, i want to be forever young,do you really want to live forever, forever..forever...

8 1 atbildēt

Man šķiet reti kurš cilvēks gribētu dzīvot līdz 100 gadiem. Tā vienkāršā iemesla pēc, ka 60-70 gados ķermeņa spējas jau sāk jūtami atpalikt no jaunībā esošā. Tādējādi sanāk, ka vismaz 30 gadus jākurn dīvānā un vislaik jācīnās ar dažādām veselības problēmām. Nav diez ko vilinoši, tā ka raksta varoni pat var daļēji saprast :(

10 3 atbildēt

Ari muzigi jaunam butu garlaicigi ar laiku apniktu. Tagad ,jaa, varbut ir interesanti, bet iedomajieties, ka visu dzivi vajadzetu iet uz darbu ,stradat, visas tas iepirksanas un.tt. Pasaule ir lti pareizi iekartots, ka janoliek karote.

5 0 atbildēt

diemžēl šoreiz neuzpsējā īstajā brīdī!

5 0 atbildēt

nemirstība.... hmmm.... ja nu vienīgi ar labākajiem draugiem un ģimeni kkur pasaulē arī blandoties un vecumā uz gadiem 25-28! :D why not! :D

bet ja godīgi ar laiku arī dzīve varētu sākt apnikt... sad but true.....

5 0 atbildēt

Ļoti žēl cilvēka emotion

4 0 atbildēt

kAUT ka'šķietn ka 1. un 2. bildes ir atšķirīgas, ka tur nav viena un tā pati ooma  emotion  kkā savādi, un vēl pakārties uz durvju kliņķa... emotion  tas čist ir reāli? emotion

3 0 atbildēt

Mana vecmāmiņa jau sen gaida nāvi, bet viņa nekad nepakārtos, to es zinu droši.

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »