local-stats-pixel fb-conv-api

Kuba46

« 1  2  3 »
313 12 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

14, 15, 18, 25. Tie vecie amerkāņu auto vnk emotion    ir ipaši 25. vecais eldorado.  Iedomājos ainiņu ar tādu ripot pa ceļu. Saulains laiks, viena pusē pisēta un ēkas, otrā palmas un tira pludmale un fonā kads labs mūzikas gabals. :D

20 0 atbildēt

Vismaz Kubas cigāru atvedi? emotion

10 0 atbildēt

50-to mašīnītes ir tiešām skaistas- man gribētos tur aizbraukt kaut vai tāpēc,lai paskatītos to smukumu- nekur pasaulē viņas vairs pa ielām gandrīz nebraukā....

Mājas gan nolaistas baisi- var redzēt, ka kadreiz bijušas greznas. 

5 0 atbildēt

Daba gan skaista!

4 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

vismaz kvalitāte ir laba emotion

1 0 atbildēt

Pēc nežēlīgi krutas vietas izskatās. Pastāsti sīkāk, kādi iespaidi, kas patika, kas nepatika?

1 0 atbildēt

Ļoti interesants raksts, bet dažas bildes nu galīgi nav sanākušas. emotion

1 0 atbildēt

Iisteniiba skaista vieta, tikai nolaista... 

1 0 atbildēt

autors vispār saprot, ko raksta

Kuba ir aizvēsturiska zeme, zeme kur vēl valda tā saucamie "krievu laiki" <=  lol šitā pateikt. vai nu autors ir ļoti zaļš vai ļoti negudrs vai abi minētie.  

1 0 atbildēt
Jabrauc uz turieni pa kapeikam dzivot ka oligarhs :D
1 0 atbildēt

izskatās, ka daudz laika uz kājām nepavadījāt, gandrīz viss no auto bidlets. :D

1 0 atbildēt

Izskatās jau skaisti...tik apzīmējums - aizvēsturiska, gan ir nevietā.

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Reiz skatījos foršu latviešu pārraidi par Kubu. Tur Diāna Neimane kā ģimenes galva figurē, atceraties to stāstu par latviešu bēgšanu no Kubas?

Neimaņu ģimenes sarežģīto likteni, nabadzības žņaugto ikdienu "sociālisma paradīzē" un riskanto vēlmi to pamest svētdienas vakarā filmā Bēgšana no Kubas Latvijai pavēstīja TV3 raidījums Nekā personīga.

"Es negribu darīt tā, kā darījuši tūkstošiem kubiešu, kas bēguši laivās un gājuši bojā okeānā. Es gribu palikt dzīvs un palīdzēt savai ģimenei," intervijā žurnālistei Oditai Krenbergai saka vecākais ģimenes dēls Linards. "Es prasīšu, lai man kā Latvijas pilsonim ļauj pamest šo zemi. Tas būs grūti. Mani pazeminās darbā, kā ideoloģiski neuzticamam neļaus strādāt ar studentiem. Draugi novērsīsies, jo baidīsies no represijām. Bet es esmu tam gatavs."

Viņiem gan tur ir televizoru skaitītāji, kas var ienākt jebkurā mājā un uzskatīt tevi par buržuju, ja tev ir kaut kas "virs normas" vai, nedod dies, divi televizori, gan arī viss esošais tiek 10x lāpīts, jo importēt ta nav īsti ko, jālāpa esošais (auto tai skaitā). Un tur uz ~11milj. iedzīvotāju ir ~2milj. mobilo telefonu - deficīts, deficīts, gandrīz kā mums 90-to gadu sākumā. Pavisam agri tādi 90-tie gadi tur. Vai vēli 80-tie..

0 0 atbildēt

Dievīgas mašīnas. 

0 0 atbildēt

Kubas mūzika emotion

0 0 atbildēt

A kā tur nokluva padomju laika auto??

0 0 atbildēt