local-stats-pixel fb-conv-api

Krievijā ciemojoties23

190 0

Sveiki, spoki! Mani sekotāji jau zin, ka esmu liels ceļotājs. Jā, arī šoreiz es pastāstīšu par savu ceļojumu.

Šoreiz stāsts nav par siltajām zemēm vai kūrortēm. Šoreiz pastāstīšu kādos piedzīvojumos es nonācu, braucot ar mašīnu uz Krieviju. Stāstīšu ne tik daudz par pašu valsti, cik par pašu ceļojumu. Bija tā, ka Aprīļa mēnesī mūsu ģimenei (vecāki un es) savajadzējās braukt uz kaimiņvalsti, kur dzīvo manas mātes radinieki. Nē, nejau uz tuvo Maskavu, bet gan uz Rostovu-uz-Donas! Protams, mums savlaicīgi bija jānokārto vīzes. Tās nokārtojām privātfirmā mēnesi iepriekš. Bet te parādījās viena problēma. Firma solījās manu pasi atdot tieši dienu pirms mana lidojuma uz Lielbritāniju (http://www.spoki.lv/automoto/Ciemojoties-TOP-GEAR-pasaule/570405 ). Atnācu dotajā datumā uz privātfirmu pakaļ pasei, bet tur saka, ka pase vēl nav gatava... Tam sekoja ilgas sarunas firmas darbiniecei ar „kolēģiem”. Un paldies dievam, tajā pašā vakarā man atdeva manu pasi un devos ceļojumā uz Angliju.

« 1  2  3 »
190 0 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Tālās gaismas miglā ??????Tu joko? tikai tuvās un migliniekus...savādāk vispār neko redzēt nevar..

10 0 atbildēt

LAbs apraksts bildes gan prasījas savādākas,bet Rostova uz Donas  ir interesanta pilsēta,Krievijas kriminālā galvaspilsēta bija deviņdesmitajos,šaubos,ka dauzd kas mainijies.tāpat arī vieni no labākajiem reperiem nāk no ši nostūra...nedomāju Kastu

5 0 atbildēt

Uz Krieviju braukt ar LV numurzīmēm ir neprāts. Tur tik mentiem padod iemeslu piesieties. Dokumentiem jābūt iztulkotiem un notariāli apstiprinātiem, jo šamiem pie kājas EUR standarti, un vilks laiku, a laika ta nav, protams nauda visu paātrina, tāpēc jau ķer uz muļķi un nekaunīgi prasa kukuli.

5 0 atbildēt

Iedod vismaz aliņu... kārumnieks :D

3 0 atbildēt

Es biju pirms 4 gadiem Krievija ar auto. Mes braucam uz Peterburgas pusi, tapec cela gribejam apskatit Pecorus. No Latvijas braucam uz Igauniju un tad no turienes uz Krieviju. Igaunija ta masinu rinda uz robezas bija tada pati. Parsvara rinda staveja pierobezas igauni, kas tirgoja savas vietas rinda. Ja vietu nevienam neizdevas notirgot, tad brauca vien uz Krieviju pec benzina. Neatceros gan, cik vieta maksaja. Mes bijam 3 auto un nolemam stavet rinda. 9 stundas beigas stavejam.

Un Rostova pie Donas kadreiz tiesam bija ar augstu organizeto noziedzibu. Man jauniba bija milestiba, kas tur uzaudzis bija. Vins onkulis bija kriminalo aprindu parstavis devindesmitajos. Tagad legalizejies ka saka, naudu atmazgajis un vada vairakus drosus biznesus taja pasa pilseta.

Paldies par rakstu.

3 0 atbildēt

Mašinu neviens nesasita? emotion  Krievijā jau brauc pēc principa: "Ajj garlaicigi. O reku krustojuma viens mierigi brauc pari pa zaļo gaismu, pohuj , ietriekšos šim sānos lai butu iemesls izkauties."

3 0 atbildēt

Interesants ceļojums ar asām izjūtām :) emotion

3 0 atbildēt

12 that is kool

1 0 atbildēt

Man gan tomēr šķiet, ka bišķi briesmīgāka par LV tā Krievija ir gan :)

1 0 atbildēt

Raksts vecs, bet komentārs tāpat prasās. Tie maksas ceļi ko minēji attiecas uz tranzīta fūrēm. Ja nemaldos Latvijā arī tādi ir, tikai netiek atsevišķi atzīmēti ar ceļazīmēm.

1 0 atbildēt

Vai, kā es saprotu tavus komentārus par ceļu stāvokli. Es pa vasarām vadāju vācu tūristus ar velosipēdiem pa Kaļiņingradas apgabalu. Vairākiem jau mugura ir sačakarēta pēc tāda brauciena. Ir tikai daži labi ceļi. Pārējais ir nu vienkārši di***. Ja mēs kunkstam par LV ceļiem, tad tur pakārtos vispār.

P.S. Ir Rostova pie Donas, nevis uz Donas. Tāpat kā Frankfurte pie Mainas, Frankfurte pie Oderas, utt. Krievu valodā ir "uz".

1 0 atbildēt
Interesanti, paldies!
1 0 atbildēt
Un ko tad dzērāt galapunktā un pa cik?
0 0 atbildēt

Labak nebraukt uz slaviju ar masinu....

1 1 atbildēt
tev vajadzetu aizbraukt uz maskavu.tur labais. es vienreiz biju varshava gandriz ta pati krievija,atshkiras tikai valoda,es tur redzeju bomzi adas bikses,kursh bija apmizies.:D un vel tur nenormali liels ediens.1 kotlete ka musu 6. viena porcija sver kadus 2kg.majas virtuves kafene,un viss pa leto.
0 2 atbildēt