local-stats-pixel fb-conv-api

FOTO no Arizonas karstuma viļņu sekām, kur burtiski VISS kūst!16

615 6

Vai nu tā ir globālās sasilšanas vaina vai arī vienkārši tuksneša vide Arizonā. Mēs reizēm sūdzames kad uziet uz +35 grādiem, jo svelmē ir grūti izturēt. Bet ko, lai saka šie cilvēki? Sākot ar to, ka pusdienu pagatavošana var notikt saules karstuma iedarbībā un beidzot ar kūstošām atkritumu tvertnēm. Arizonā notiek Haoss!!

615 6 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

mazliet pārspīlēts ar to zīmi - dead valley stāv tās visur, kanjonā ir, un ir vēl pāris zīmes, kā bez ūdens tālāk braukt aizliegts, bez pilnas bākas ar degvielu braukt aizliegts, obligāti jābūt lietussargam, jo ja autiņš paliek kādā ieplakā, tad nāksies slāt ar kātiem zem lietussarga, ko izmantosi kā saulessargu.

un LA, Nevadā jau 10 gadus atpakaļ (pēdējās bildes) ceļu strādnieki strādā biezos aizsargtērpos ar vestēm, jo darba drošība aizliedz bez tās fufaikas strādāt, kā to biedrs jau pirmajā komentārā norādīja.

a par izkusušajām plastmasām - pilsētas centrā tas parasti ir no spoguļsienu daudzstāvenēm, kur atspīd saule tiešā tēmējumā. Ja kāds grib priekštatu, lai aiziet pie MK pēcpusdienā un ieķer sauli atstarojoties no viesnīcas Latvija - gan žarī tiešā tēmējumā, gan arī atstarojoties, kas bez maz vai dubulto temperatūru.

31 0 atbildēt

Viņi ir pieraduši. Es Kalifornijā pie +43C (109F) kritu no kājām nost, a turpat ļaudis biezās drēbēs uz ceļiem strādā, meksikāņi apkopj pagalmus utt. Tāpat kā mums ziemā mājas nav apdzīvojamas bez apkures, tur nav apdzīvojams nekas vasarā bez kondiškām.

23 0 atbildēt

Tagad man ir skaidrs, kur palicis viss karstums, cyki  emotion 

20 0 atbildēt

Pagājušogad trāpijos Turcijā uz +40C grādiem. Svēlme bija liela, taču pretstatā Latvijai, tur nav tik sutīgs. Attiecīgi varēja samērā mierīgi to karstumu izturēt. Tas ir tāpat, kā sēdēt somu pirtī vai krievu.  

10 0 atbildēt

10. - Tāpēc jau jaunieši no latvijas brauc projām - lai varētu taisīt ēst par brīvu emotion

9 0 atbildēt

118F jebšu 47 C, nekādu olu neuzcepsi, bet ja tiešā saulē arī 20 grādos, melna virsma viegli sakarsīs virs 100C..  

9 0 atbildēt

Jām, tas jau būtu par traku. emotion

7 0 atbildēt
7. būtu nevis plastmasa, bet ķieģelis kurš kūst par mālu..
7 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt
Lai brauc pie mums, te ir rudens. Nu tā varētu teikt,ne? 😂
0 0 atbildēt

feiks raksts, daudz bilžu jau pirms 3-4 gadiem bijušas netā

2 4 atbildēt

S***gs rakstelis, man neizsaka ko nozīmē tie simti grādu fārenkeitā. Ja tais rakteli tad uzraksti cik tas ir celsijā. Un tavi kometi zem bildēm vnk psc.

4 6 atbildēt