local-stats-pixel fb-conv-api

Arī viņa pelnījusi laimi!!127

2578 15

Šī smaidīgā un pievilcīgā sieviete neskatoties uz iedzimtu kaiti spēj priecāties par dzīvi un pieņemt to kāda tā ir...Un tas ir tikai apsveicami,jo dažkārt mēs veselie nespējam novērtēt dzīvi pietiekami,lai kaut pateiktu otram ko labu!!

2578 15 127 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 127

0/2000

Izskatās forša meitene :) Un nav nozīmes vai viņai ir vai nav kāda anomālija, tikai tāds puisis, kurš spēs saredzēt tālāk par viņas fizisko stāvokli būs viņas cienīgs.. :) 

441 8 atbildēt

Super, ka ir cilvēki, kuri par spīti visam nenokar galvu, bet dodas tālāk un panāk pat vairāk kā dažs labs "normālais"

183 4 atbildēt

Oi,bļed lielie žēlotāji un laba vēlētāji. 

Ko var žēlot tos amerikāņus. Cik tādu cilvēku pasaulē, cik jau tādu rakstu nav bijuši, ar visādiem piedodiet - kropļiem, un tik visi "Ak vai cik žēl, cik skumji utt."

Labi, viņai nav viegla dzīve, bet paskatieties apkārt, kas notiek tepat Latvijā. Katrā Rīgas tunelī ir 2-5(vismaz) "bomži" ,bez rokām/-as, bez kājām/-as, ar savām krūzītēm un luncinās lai tik iemestu viņiem kapeikas.  Kapēc nav par tiem neviena raksta ? Viņiem tak ar nav roku, kāju + suņi vēl līdzi. AK CIK ŽĒL.

Cik no jums ir iemetuši viņiem latviešu peso?? Es piem. viņiem nemetu, jo man tas maize nav vajadzīgs.

Cik ģimenēm nav ko bērniem dot pusdienās, vilkt mugurā utt. (Nerunāju par alkoholiķu un citām nelabvēlīģajām ģimenēm). Ja jau jums ir tik labas sirdis kapēc tad neziedojiet mūsu pašu trūkumcietējiem ? cik ir noziedojuši pa telefonu ? Cik internetā? Pa visiem spoki lietotājiem varētu uz 1 pirksta saskaitīt. Tik cik iemest komentāru - " Man viņas žēl.." utml., un refrešot lapu skatoties cik "+" tiek iemesti tavam trulajam komentam.

Uz redzēšanos, es eju gulēt. Rīt izlasīšu jūsu kārtējo sviestu.

217 44 atbildēt

Jaabut lielam gribasspeekam dziivot laimiigi :)

87 1 atbildēt

izskatās jauka meitene

57 1 atbildēt

drīz cilvēki ar amputētiem locekļiem nebūs atšķirami no "parastajiem"..  arvien straujākus tempus uzņem kibernētisku protēžu izgatavošana, kas ļauj sajust spiedienu, temperatūru. watch this:

http://www.youtube.com/watch?v=R0_mLumx-6Y

23 1 atbildēt

lai izdodas

18 1 atbildēt

Skaista meitene.

Aizkustinošs raksts.

Liek pārvērtēt savas dzīves prioritātes un novērtēt to, kas dots...

14 2 atbildēt

Es ar esmu pelnījis laimi emotion

Bet nu lai cilvēkam veicas emotion

11 1 atbildēt

toc..nevajag jau zeelot vinju..zeelosana vinju tikai noniecina..labak vnk pienaakt klaat un pateikt...super tev viss izdodas :)

12 3 atbildēt

cik skaista meitene

12 3 atbildēt

jauka meitene+ tev

9 1 atbildēt

Laikam lieki būs piebilst, ka meitene tiešām ir ļoti simpātiska un viņai piestāv smaidīt!

7 2 atbildēt

Izskatās, ka viņa arī ir tāda, kāda viņa ir pieminēta raksta sākumā. Viņa priecājas un nepārstāj dzīvot. Vēlpietam smuka viņa ir.

Jāpiekrīt, noteikti, ka viņai ir grūti, tādās sadzīviskās lietās, kā trauku nomazgāšana vai es nez.. ēst uztaisīšana, bet ja viņai ir tuvi un mīļi cilvēki, kas viņai palīdz tad jau lai tik turās!! emotion

+ par rakstu! emotion

5 1 atbildēt

Lai meitēnam veicās..malacīte

4 0 atbildēt

Prieks, ka sabiedrība nav viņu salauzusi un novēlu laimīgu dzīvi un veselaus skaistus bērniņus. :*

4 0 atbildēt

labi ka viņa par spīti slimībai spēj baudīt dzīvi,  :)

3 0 atbildēt

Žēl meiteni,bet lai izdodās atrast to īsto.;)

3 0 atbildēt

bet cik gan stulbi iedomāties no kā ir radušās šīs kaites. Man viena ārste pastāstija, ka 80tajos, 90tajos gados bija izstrādātas ļoti populāras zāles, kas atbrīvoja grūtniecības laikā no rīta nelabuma un tai ziņā tiešām tās zāles bija efektīvas,nelabuma nebija, bet zāļu iedarbības rezultātā auglis pilnībā neattīstijās un tā kā nelabums ir parasti pirmajos grūtniecības mēnešos, kad sāk attīstīties ekstremitātes, tad daudzi bērni līdz galam neattīstijās, vai arī bija citas problēmas.  Nezinu vai šai meitenei ir tas pats iemesls, lai gan pēc bildēm izskatās, ka varētu būt dzimusi 80tajos vai 90tajos

2 0 atbildēt

Njā, traki , bet tāpat viņa pēc bildēm izbauda dzīvi nevis kaa citi sēž tikai izstabaa :)

3 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »