local-stats-pixel fb-conv-api

5gadīga meitenīte pārcieta 321 operāciju.18

184 0

Mazā Britānijas iedzīvotāja Tilli Souforda parcieta vairkā kā 300 ādas pārstādišans operācijas,pēc tā kad 15 mēnešus veca iekrita verdošā ūdenī.
15 mēnešu vecumā Tilli saņēma briesmīgu apdegumus pa visu ķermeni.Neskarta palika tikai meitenītes seja.Ārsti deva tikai 5% ka meitenīte izdzīvos,bet meitenīti tika galā un pārcieta 321 operāciju.
Apdegumus meitene no Lielbritānijas grāfistes Notingemšēras,saņēma 8 martā 2009.gadā. Viņas brālis nejaušām aizķēra karstā ūdens krānu tieši tad,kad meitene sniedzās pēc grabulīša,kurša atradās netālu no vannas.Nenoturot līdzsvaru,meitenīte iekrita vanna,kura bija pilna ar verdošu ūdeni.

Pirms māte paspēja bērnu dabūt āra no verdošā ūdens,meitenīte tur pavadija pāris sekundes,-šī laika pietika,lai iegūtu nopietnus apdegumus.

-Es augša kārtoju istabu,bet nolēmu nokāpt lejā un pārbaudīt veļas mašīnu un iedzirdēju Tilli kliedzienus.Parasti es nētstāju viņu bez uzraudzības,bet viņa bija tik lielā sajūsmā no spēles,tāpēc es nolēmu ka paspēšu sakārtot istabu. Viņa jau bija bezsamaņā un viņas āda jau sāka iet nost,-saka Emma.

184 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

ko viņa darīja pie vannas??? kapēc grabuļi bija pie vannas??? kapēc vana ir tik zema ka bērns tajā var iekrist??? ja bērns nebūtu applaucējies tad būtu noslīcis... jaunie vecāki sekojiet mazu bērnu ceļiem un mantām, tās lietas nedrīkst krustoties ar krītošiem priekšmetiem un augstām vai zemām temperatūrām...

14 3 atbildēt
Centās samierinātties ar bērna zaudējumu, kamēr bērns vēl dzīvs :o dīvaini gan tie vecāki!!! Man šķiet, ka vecāki līdz pēdējam nespēj pieņemt berna zaudējumu! Vecāki ir vienigie kas cer līdz pēdējam, lai berns izdzīvotu. Bet šie jau plāno :(
8 1 atbildēt

Kur ir prāts atstāt pusotru gadu vecu mazuli pie vannas ar verdošu ūdeni?

4 0 atbildēt
69 avatars69

Malace!emotion

2 0 atbildēt

labi ka viss ir kaartiibaa ++emotion

2 0 atbildēt

Prieks ka meitenitei viss kārtībā... nespēju pat iedomāties vecāku pārdzīvojumus... bet ja viss beidzies labi - milzīgs prieks par to :) Dīvaini, pašam bērnu gan vēl nav, bet par par sīčiem uztraucos vienmēr O.o

1 0 atbildēt

un citi sūdzās, ka viņiem ir sūdīga dzīve...emotion 

Bet meitene ar smaidu sejā dzīvo 

0 0 atbildēt

300 spartieshi 

0 0 atbildēt
Bralim bus pardomas un sirsapzinas parmetumi uz kadu laiku..
0 0 atbildēt
sausmigs stats :( , bet lai ar ka, iznak laimigi :) !
0 0 atbildēt

laimīgā

0 0 atbildēt
Nabadzīte
0 0 atbildēt