local-stats-pixel fb-conv-api

10 grandiozi projekti, kurus drīzumā redzēsim Rīgā. Gaidām ar nepacietību!8

51 0

Līdz 2021. gadam plānots pabeigt šos projektus, radot sakoptāku un mūsdienīgāku Rīgu.

51 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Interesanti emotion  emotion 

3 0 atbildēt
Nebūtu jau slikti, ja tas viss realizētos dzīvē. +
1 0 atbildēt

par to tirgu - tur pie kanāla ir ieejas noliktavās, citu ieeju kur pievest preces gluži vienkārši nav, uz paviljoniem ved kāpnes un nelieli kravas lifti..  Kurš izmurgojis ka tur nu būs kokiem apstādīta iela? Kur tad smagās mašīnas preci pievedīs? Vai tad lielās saldētavas, un noliktavas pārvērtīs par tūrisma objektiem? Tās bildes tika izstrādātas sakarā ar stacijas pārbūvi - kur kautkāda ārzemju firma, kas iespējams nekad nav bijusi Rīgā, kautko sazīmēja, lai varētu piedalīties konkursā, par stacijas pārbūvi(projektēšanu).. Tāpēc manā skatijumā diezgan utopiska ideja..  Piedevām izejas nedrīkst aizmūrēt, jo tās ir arī drošībai.. Un kādi kuģīši? tur fiziski to nav iespējams izbūvēt, daļēji neaizberot kanālu ...

P.S. tie kas nezina tad zem centrāltirgus ir milzīgas apakšzemes telpas, kur ieeja ir no kanāla puses, tramvajas un iela jau ir virs telpām..  cik zināms atrodās noliktavas, saldētavas, un pat vairāki pārtikas ražošanas cehi..

uz katru paviljonu ir lifts un izeja..   

1 0 atbildēt
Viss jau būtu forši. Bet cik daudz visādu ražotņu varētu sacelt visa šitā vietā? Cik darba vietu radīt...cik preču ekspotrēt u.t.t. Nē bļin...tik bombī visādus kultūras pieminekļus...a jēga
1 0 atbildēt

tāpēc jau arī RD opozīcija raujas pie varas par katru cenu, jo šiem objektiem būs ļoti ļoti daudz ES līdzfinansējums, tādejādi kremt, ka netiek pie lielā naudas poda.

0 0 atbildēt

man nav pozīcijas, ne opozīcijas, jo neesmu rīdzinieks.

teorētiski viss atbilst eiropas līmenim, jo eiropā visās lielajās pilsētas pie varas ir sociālisti, kas tērē naudu pa labi un pa kreisi, kamēr valdībā parasti ir otrādāk.

atskaitot Franciju, kur sociķi tika pie varas valdībā, un tagad visi maksā līdz pat 70% lielu iedzīvotāju ienākumu nodokli. Tāpēc mani maz uztrauc pašvaldība, vairāk valsts politika, tāpēc sociķus pie valsts varas nedrīkst laist ne pie kādiem apstākļiem.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

😉

0 0 atbildēt