local-stats-pixel fb-conv-api

Kaķis peld kopā ar ziemas peldēšanas kluba biedriem2

18 0

Kāds kaķis Kīņā ir pārvarējis savas bailes no ūdens, kļūstot par jaunāko vietējā ziemas peldēšanas kluba biedru.

Melnajam kaķim nav vārda, turpretīm viņš ir kļuvis par slavenību starp 200 Čangjiang upes ziemas peldēšanas kluba biedriem.

Dienā kaķis nopeld vismaz 50 metrus aukstajā un platajā upē, ziņo laikraksts "Chongqing Business Daily". Kluba biedrs Sangs Čangjiangs stāsta, ka kaķis kluba ietvaros peld jau četrus mēnešus.

Kaķa peldēšanas talants atklājās kādā pēcpusdienā, kad kluba biedrs niršanas brīdī nejauši viņu parāva ūdenī. "Mēs zinājām, ka kaķis baidās no ūdens un domājām, ka mutuļojošajā upē viņš noslīks. Bet viņš apņēmīgi peldēja arvien tuvāk laivai un izglābās," teica Sangs. No tā brīža kluba biedri kaķi allaž ņēma līdzi uz peldēm, un pēc desmit dienām viņš jau peldēja patstāvīgi.

"Katru pēcpusdienu mēs viņu ņemam līdzi uz peldēšanu, un tā ir kļuvusi par viņa dienas daļu," piebilda Sangs.

Pēc savas ikdienas peldes kaķis sevi aplaiza, nosusina un dodas gulēt un dīvāna laivā, kas pieder vienam un klubs biedriem un ir kaķa mājvieta.

18 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Gribēja noslīcināt,bet nesanāca..............būtu vismaz jaunajam biedram vārdu iedevuši

1 0 atbildēt

es savu minku shodien pirmo reiz vinja muuzhinjaa 2x pameerceeju vieglaa dushinjaa. lai gan uz laiku puikam palika manaami vieglaak (shajaa nu jau nedeelju ilgstoshajaa tveicee), nevareetu teikt, ka pats shis process vinjam dizhi patika.. emotion

un kur nu veel lai shis saaktu peldeet! emotion

0 0 atbildēt