local-stats-pixel fb-conv-api

Cūkas gaļas kotletes22

117 1

Kāpēc par kotletēm gribu rakstīt vēlreiz? Tāpēc, ka tās un frikadeles arī bērnu uzturā ieņem redzamu vietu. To zina visi vecāki, kam bērni ir līdz skolas vecumam. Galvenokārt tāpēc, ka šajos izstrādājumos gaļa ir jau sasmalcināta un tamdēļ vieglāk apēdama. Arī pieaugušie tās nesmādē. Tās var gatavot no dažādas šodien pieejamas maltas gaļas kā lielopa, cūkas, tītara, vistas u.t.t., kā arī tās kombinējot. Laika gaitā ir stipri dažādota arī receptūra. Ja agrāk kotletēm bija pierasts pievienot mērcētu baltmaizi , vai kartupeli, šodien priori kļūst ķirbji un kabači. Arī manā ikdienā tie ieņem aizvien lielāku vietu.

Šodien man cūkas maltās gaļas kotletes ar oranžā riekstu ķirbja piedevu.

117 1 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000
Prieks, ka recepte noderēja 😊
3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion Gardi gan.  

2 0 atbildēt

interesanti emotion 

2 0 atbildēt

Jautājums- tev sīpols rīvējot nepaliek drausmīgi rūgts? Es tik dēļ tā nekad nerīvēju, ir gadījies visu ēdamo izgāzt miskastē.

2 0 atbildēt

Gardi, bet es pēdējā laikā kotletēm olas nepievienoju. Tas, ka pēc katra cepiena panna ir jaatīra, tas ir obligāti. recepte laba. emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Jaa, pats labumiņš! Agrāk praksē man viens traks pavārs iemēcīja riktīgi labi sataisīt kotlešu masu ko vēl šodien gatavoju: Uz panas apcepu sīpolus ar burkāniem un beigās pievienoju ķimenes, bik ķiploku un timiānu. Fantakstika kopā ar kartupeļu biezeni. ! 

0 0 atbildēt

 emotion Lieliski. Viss ģeniālais ir vienkāršs.

0 0 atbildēt

tā pēdējā bilde izskatās(kā pļura ar plācenīšiem) drausmīgi,ciest nevaru pārtiku,kas aiziet lejā ,pat netiekot uzlikta uz zoba.. un kas tās par veģitārajām kotletēm? es tādas neēstu..kotletes tiaki un vienīgi no cūkgaļas.nekādu sajaukumu ,lai nav sausas un ir sulīgas.

2 4 atbildēt