local-stats-pixel fb-conv-api

īzī-pīzi-čīzī banānmaize6

156 1

Jeb kad svētdienā kārojas ilgāk uzkavēties virtuvē un nesteidzīgi pagatavot sev un mīļajiem ko gardu.

Neliels ieskats banānmaizes vēsturē.

Banānmaize ir ļoti vienkārša un garda maize, ko dēļ saldās garšas cilvēki biežāk dēvē par kūku.

Tā savu uzvaras gājienu sāka Amērikā 1930.gadā, kad mājsaimnieces savās receptēs vairāk sāka izmantot sodu un cepamo pulveri.

Starpcitu, šai maizei pat ir sava nacionālā diena- 23.februāris. Tik ļoti cilvēkiem tā iepatikās.

Ilgums:

*Sagatavošanas darbi- 10 minūtes

*Cepšana krāsnī- 55 minūtes

Nepieciešamie rīki:

*Cepeškrāsns

*maizes forma

*mērkrūze

Sastāvdaļas:

*2 līdz 3 banāni ( viena puse dekorēšanai, var šo soli arī izlaist)

*1/3 glāzes izkausēta sviesta

*1 tējkarote sodas

*Naža gals sāls

*3/4 daļas krūzes cukura ( 1 krūze, ja vēlies saldāku, puskrūze, ja vēlies mazāk saldu)

*1 liela ola vai 2 mazākas

*1 tējkarote vaniļas cukurs

*1 1/2 krūzes miltu

Pirms sākam, ieslēdzam krāsni uz dažām minūtēm karsēties.

156 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Par tādu nebiju dzirdējis emotion Bet pieņemu, ka varētu būt garšīgi! emotion emotion emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Tadu vēl neesmu cepusi. Derētu pamēģināt.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt