local-stats-pixel fb-conv-api

Gaisīgā zemesriekstu krēma rulete.14

227 13

Uzgatavojot šo ruleti Jūs būsiet septītajās debesīs. Gaisīga un neaprakstāmi garšīga. Gaisīgā zemesriekstu krēma rulete Taviem skaistajiem svētkiem vai ikdienai.

Iedvesmojamies un cepam augšā :)) Labu apetīti :)

227 13 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Nu nez, izskatās baigi ķīmiska...  emotion 

11 0 atbildēt

ņam ņam uot, ruleti gan nekad neesmu cepis ... emotion varbūt pamēģināt? emotion Tas bija retorisks jautājums, nevajag atbildēt. emotion

7 0 atbildēt
To šokolādi būtu vieglāk kausēt 2 bļodiņās uz plīts
3 0 atbildēt

Paldies Duffy emotion)

2 0 atbildēt

Labs.  emotion  

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Jau otrajā receptē pamanu muļķīgas kļūdas biskvīta pagatavošanā. Klasiskajam olu biskvītam cepamo pulveri neliek, ja taisa sviesta biskvītu, arī īsti nav vajadzīgs, bet var likt. Jebkurā gadījumā 1 tējkarote cepamā pulvera uz 2 ēdamkarotēm miltu ir stipri par daudz. Otra kļūda - miltu iejaukšana ar mikseri padara biskvītu sīkstu, nevis gaisīgu. Trešā kļūda ir formas/pannas sakratīšana pēc mīklas ieliešanas. Tas mazina galarezultāta gaisīgumu. Nav kļūda, bet tomēr, labāki biskvīti sanāk, ja baltumu puto atsevišķi un tad iecilā saputotu dzeltenumu - miltu masā. Šeit atkal ir varianti. Baltumu puto bez nekā (vai ar lāsi citrona sulas, ja receptē tāda paredzēta), baltumu puto ar pusi cukura, otru pusi, loğiski, puto kopā ar dzeltenumu, vai arī 2/3 cukura pie baltuma, 1/3 pie dzeltenuma (vai otrādi). Visos šajos gadījumos biskvīts sanāk izcili gaisīgs, nav nepieciešams pievienot irdinātājus. Protams, var jau putot baltumu un dzeltenumu kopā, bet nav tas.
0 1 atbildēt
Nelamājies, pašpasludinātā virtuves superzvaigzne. Negribi ņemt vērā labi domātus padomus, rij tak savus ar cepampulveri pārbāztos darinājumus cik ādā lien.
0 1 atbildēt