local-stats-pixel fb-conv-api

AKTUĀLI: Vegānisms nogalina?84

392 3

Vai vegānisms tiešām ir pareizā izvēle? emotion

392 3 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 84

0/2000

Šo iemeslu dēļ jāizvēlas vegānu produkti bez palmu eļļas un ar fair trade zīmi. Jā, tas būs dārgāk, bet tad nebūs neētiski. Nevajag meklēt problēmas. Un par alerģijām stulbi. Nu un? Ja ir riekstu alerģija ēd soju un otrādi. Ir arī laktozes nepanesība, ir visādi produkti no, kuriem cilvēkiem ir alerģija. Arī produkti 3. pasaules valstīs ir dārgi. Jā, tā ir problēma, bet tā ir šo vietu ekonomiskā problēma. Eksportēt var arī dārgākus produktus, ir pieprasījums, ir piedāvājums. Man nebūtu problēmu nopirkt dārgāku produktu zinot, ka tas ir ētiski iegūts. Tieši tā arī mūsu ģimene dara - pērkam fair trade, veģetāros un reizēm vegānu produktus un neviens dzīvnieks no tā necieš. Par bitēm nepateikšu, kas par problēmu. Mēs medu lietojam ģimenē. Par piena produktiem saprotu ideju, taču mēs pērkam no mazas lauku fermas - zinot, ka govs tiek apčubināta, nevis turēta nedraudzīgā vidē un pie viena atbalstot mazu lauku sētu. Neredzu, kas tur slikts.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Nav tā ka tikai lauku dēļ tiek iznīcināta daba. Tas ir dēļ pilsētām kurās mēs dzīvojam. Cilvēki ir vainīgi pie visa kas notiek. Arī pie tā kas notiek ar cilvēkiem siltākās zemēs. Pati es neatbalstu ne vegānus, ne veģitāriešus, taču varu teikt - cilvēki ir dažādi. Varbūt kaut kur blakus ir cilvēks, kas nevar izdzīvot bez vegānisma. Es nedomāju, ka tagad vajadzētu aizliegt vegāniem būt vegāiem. Cilvēki paši izvēlas būt par to kas viņi ir.

2 2 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Vegānisms- trigger raksts kā uzvarēt Autoru karos. 

Gudrs gājiens, hah.

Bet ja par pašu vegānismu- tas ir okei līdz brīdim, kad cilvēki sāk pārvērsties par maximālistiem ( tie ir visās kustības, ne tikai šajā, pat spokos) un bāzt vegānismu visur kur vajag un visbiežāk, kur nevajag.

Atceramies- viedoklis ir kā anālā atvere un to neprasītu bāzt sejā ir viena smirdīga padarīšana.

0 0 atbildēt

vegānisms un veģetārisms ir smalka mode, kura nosprāgs vēlākais pēc 200 gadiem, un veģetārieši un vēgāni ēdīs gaļu, piena produktus, utt.

Kāpēc? Šobrīd vegāni un veģetārieši dzīvo tikai un vienīgi pateicoties naftai. Kaut gan nafta arī ir organiskas izcelsmes. Kad nafta beigsies, drēbes taisīs no aitu vilnas, kokvilnas un ādām. Ziemā bez ādām nu nekādīgi nevarēs. Līdzīgi ar ēdienu - nebūs iespējams apstrādāt laukus, pārtikas daudzums samazināsies, jau tagad dienvidāzijas valsīs, piemēram, taizemē pucē iekšā milzīgos daudzumos tārpiņus, sienāžus, prusakus, utt. Bils Geits, Bafets, un citi miljardieri iegulda pasakaini lielas summas tārpveidīgo audzēšanā, jo tie pārtiek no sūdiem, savukārt fritēti satur proteīnu un eļļu. Ideāls pārtikas avots.

Uzprasiet kādam vegānam vai veģetārietim, vai viņš drīskt ēst tārpveidīgos? 

0 0 atbildēt
Pēc manām domām vegāni ir idioti. Nesaprotu kā var atteikties no gaļas. It īpaši šašlika. Kā var atteikties no kaut kā tik pasakaini garšīga. No iedomājoties vien to smaržu jau mutē saskrien siekalas. Tagad jāiet meklēt desmaize.
1 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai vegāni ir nežēlīgāki par gaļēdājiem?

Cits variants: Tiešām Diāna Raksts par Vegānismu ?

0 0 atbildēt

Man vairāk gaļas paliks emotion 

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai vegāni ir nežēlīgāki par gaļēdājiem?

Cits variants: Kaut kā vienalga, ko citi ēd. emotion

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai vegāni ir nežēlīgāki par gaļēdājiem?

Cits variants: Man kaut kā pie kājas.

0 0 atbildēt

Kārtējo reizi  emociju vadīts aunu bars sarosījies un nespēj pieņemt patiesību, ka vegānisms IR morāli pārāks pār gaļas un dzīvienku valsts produktu ēšanu.

Argumeni, kas šeit prezentēti, ir vienkārši stulbi. Pat kristiešiem par dieva esamību ir spēcīgaki argumenti, nekā šeit minētie pret vegānismu.

0 0 atbildēt

Zālēdājs vs. visēdājs? Būs aitas - būs cērpēji. Tā ir kā reliģija ar saviem ticīgajiem un "nepareizi ticīgajiem".

Ne tik sen pazuda gaišās idejas par komunisma uzvaru… Kur ir tie dedzīgākie ticīgie komunisti? emotion - gudrākie nodibināja bankas, privatizēja uzņēmumus, bet atlikušie pievērsās nākošajai "reliģijai".

Man kādreiz viens zālēdājs stāstīja, ka gaļa cilvēkam ir indīga emotionDD Un kad apgāž viņu "patiesību", tad izdomā nākamo spožo ideju. Zarnu trakta garuma salīdzinājums ar' vairs nav topā, jo govs ~30metri pret tīģera ~9metriem un cilvēka ~6metriem vairs neizklausās tik ticami par labu cilvēkiem-zālēdājiem.

Arī žultspūšļa un žultsceļu esamība vegāniem ir kaut kā piemirsta.

0 0 atbildēt

Kkoa?

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai vegāni ir nežēlīgāki par gaļēdājiem?

Cits variants: Man liekas, ka abi var būt vienādi.

1 3 atbildēt

@Aptauja: Vai vegāni ir nežēlīgāki par gaļēdājiem?

Cits variants: Vienādi

0 3 atbildēt
Man patīk ka tagad visur raksta ka vegānisms ir slikts utt. Bet kā ar pārmērīgu gaļas lietošanu? Pārlieku daudz zemes tiek izmantota lai izaudzēto nerentablo gaļu ko mums patīk lietot. Kāpēc nekas nav par to teikts? Ļauj cilvēkiem pašiem izvēlēties nevis piedāvā tik sev tīkamāko variantu
0 3 atbildēt
Kaut ko šādu var uzrakstīt tikai totāls ambālis bambālis! emotion Kāpēc neizvēlēties mazāko ļaunumu? Par vegāniem domāto pārtikas audzēšanu...?! Ja nu galīgi neko nezin, tad varbūt nepļ...? Tie meži, kas tiek izcirsti, lai audzētu soju?! Modificēta un ļara ļara... 1. 90 % no visas saaudzētās sojas aiziet lopiem. Tikai maza daļiņa tiek patērēta cilvēku uzturā, kas lielākities nav modif. Un jā lopiem domātā ir modificēta! Un spējat uedomāties, kas notiek ar visiem badā mirstošajiem cilvēkiem, ja tiem dotu lopiem domāto ēdienu? Problem solved, theres no hunger everybody!! 2. Alerģijas, nu ja neko nezin tad tik tiešām labāk paklusēt... maziem bērniem visbiežāk sastopamās alerģijas: dzīvnieku piens, olas. Lielākoties cilvēki nepanes laktozi, un kuri panes, tie jau ur mutējušies šādam dzīves veidam, vai tas ir labi... ? Nedomaju vis! 3. Piena produkti, šeit es nebaidīšos teikt, cita zīdītāja piens, nav piemērots cilvēkiem, jo tas ir paredzēts govs, kazas etc bērniņam, lai tas izaugtu par lielu zvēru.. vai cilvēkam vajag izaugt ntos kg lielam? Nedomāju viss! Pienā ir tik nepieciešamo vielu cik nu tā domātajam patērētājam ir nepieciešams. Kalcijs??!! No piena kalcijs cilvēka organismā nemaz neuzsūcas, tāpēc, ka tajā ir ļoti daudz skābes, lai to neitralizētu, ir nepieciešams amorāls daudzums kalcija... kur to ņem? No kauliem!!! Kādēļ gan teritorijās ar lielu piena patēriņu ir vislielākais skaits cilvēku kuri dzives laikā gūst gūžas lūzumus? Olas... ēst holesterīnu tīrā veidā? Go ahead, there will be less dumbasses!! Gaļa... to ko gaļa nodara organismam... varam papētīt cik lielā pakalā esam ar visam slimībām un to reitingiem!! Sirds slimības, augsts asinspiediens, vēzis un tt!! Nevajag ļurināt to ko nezin un nekad nav dzirdējuši! Cilvēku verdzība?? Ok. Ēdīšu es tagad cūkas karbonādi, kas tika iegūta no cūkas, kas nodzīvoja labi ja 6mēn. ( dabiskais dzīves ilgums 20g un ar 3 gadīga cilvēkbērna intelektu) P... apstākļos, un tika nogalināta tikai tāpēc, ka redz viens baltais doma, ka tā dara labu cilvēcei, jo redzieties ir verdzība uz zemes... palasot idiotiskus tekstus kā šos un paklausoties idiotiskas sarunas kurās tiek apgānīti vegĀni... nav brīnums, ka esam tur kur esam!!
4 13 atbildēt
lai gūtu kaut nelielu saprašanu: labs sākums: Cowspiracy ( iespaids uz vidi) un what the health ( iespaids uz veselību). Kaut kad jau tie cilvji nāks pie prāta!! emotion
1 10 atbildēt