local-stats-pixel fb-conv-api

9 cilvēki, kas nesaprot, ka lietas maksā naudu18

503 3

Ir cilvēki, kuri saprot, ka nekas dzīvē nav par brīvu, bet šeit ir 9 indivīdi kuri to, diemžēl, nesaprot. Autoru karu 1. diena.

503 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Jā.. Tas brīdis, kad čomi domā, kad Tavs autiņš darbojās ar "Paldies" un draudzību, nevis degvielu..

46 0 atbildēt

uj, man arī tādi brīnumnieki gadās kas raksta visādus super tekstus. http://fotoandris.blogspot.mx/2017/12/fotografa-darba-negativa-puse.html

10 0 atbildēt

Uz Zemi atlido citplanētietis, lai pārliecinātos, ka cilvēks ir saprātīga būtne. Apskatās kas te notiekas, un vaicā cilvēkam: -Kāpēc tik daudzi jums slimo, jums taču ir medicīna, zāles utt? Cilvēks atbild: -Tāpēc ka viņiem nav naudas. -Un kāpēc jums ir tik daudz bezpajumtnieku, jums taču ir koki, akmeņi, smiltis utt, visiem var uzcelt mājas? -Tāpēc, ka nav naudas. -Un kāpēc jums tik daudzi mirst badā, jums taču ir tehnika, augi, visus var pabarot? -Tāpēc ka nav naudas. -Un kas tā par naudu, varbūt mēs varam kā palīdzēt ar šo resursu, iegūt uz citas planētas un atvest? -Nevajag, mēs paši to drukājam. Un izstrīpoja citplanētietis cilvēku no saprātīgo būtņu saraksta.

5 0 atbildēt
emotion
4 0 atbildēt

Cilvēkiem nauda visvajadzīgākā..

3 2 atbildēt
Es nesaprotu, kā var lasīt šito sviestu. Bro tur, vecīt tur. Max canceris
1 0 atbildēt
Labs 😁
1 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

njaaa šeit jau mazliet saspīlēts, bet apslēptā jēga parādās, jo tāda tagad ir realitāte visi visu ko grib un vēl par velti!

0 0 atbildēt

Kad man ko prasa izdarīt lētāk, ka to prasu citiem, jo, redz, čomi, es parasti iesaku čomiem novērtēt manu darbu vairāk, kā to dara citi, un samaksāt man vairāk.

0 0 atbildēt
No "priekš" lietojuma ir jāizvairās emotion
0 0 atbildēt

Tas brīdis ,kad apjēdz,ka šis ir ņemts no Sssniperwolf, Nu vismaz pārtulkots. )) 

0 0 atbildēt

Cik gadi ir tam, kas šo huiņu taisīja? emotion 

0 0 atbildēt

Kāda suņa pēc vienam latviešu cilvēkam ir jāpiekakā sava valoda un komunikācija ar citiem ar debīliem krievu lamuvārdiem? Tev liekas ka tu krutāks būsi? Cilvēki kas tādā veidā piemēslo savu valodu man liek domāt ka tie ir neizglītoti vai garīgi atpalikuši.

1 1 atbildēt

 emotion 

0 1 atbildēt

 emotion  emotion 

0 1 atbildēt