local-stats-pixel fb-conv-api

Zviedrija.9

Pavisam mierīgi man paziņoja ka brauksim uz Zviedriju ( ar Tallink ). Es biju priecīga un gaidīju šo dienu . Bija pienākusi diena ceļošanai. Jau braucām uz Rīgas ostu . Mūs izlaida no mašīnas , mēs atvadījāmies no Rīgas un devāmies uz kuği . Iegājām kuğī, sameklējām kajīti un ēdām . Pēc tam es ar savu brāli gājām uz klāju lai apskatītos kā pametam mīļo Rīgu . Uz klaja bija auksti es bišķiņ nosalu. Pagāja 2h un mēs jau bijām pie Baltijas jūras mola .Noskatījāmies molu gājām uz kajīti. Protams atvērās veikali un bārs. Cilvēku bija daudz. Pēc tam gājām pa veikaliem un viss bija dārgs :D . Nu jau pienāca vakars un mums bija jāpiedalas loterijā. Brālis teica ka viņa numurs 21. ir veiksmīgs . :D :D mhhh... kad pienāca loterija vinnēja visparastākie numuri un brālis nevinnēja.. muhahhaa...nu bija jau 23:00. Jadodas gulēt . Nakts bija nemierīga , bija karsts. Jau pienāca rīts un mēs devāmies prom no kuğa . Stokholmā bija lietus ; ( . Un man nebija ne lietussarga ne kapuces. Es biju kā slapja žurka. Iegājām hemköp veikalā vai kā tamlīdzīgi . Veikalā es sastapu Coca Cola Life . Tā ir kola bez sliktajām vielām un bez cukura. To man protams savajadzējās. Sapirkāmies gājām uz kādu ēdināšanas iestādi . Tur uz katra stūra bija McDonald's. Tur mēs arī iegājām .Tur paēdām un devāmies uz kuği jo tāda laikā nekur negribas iet. Šķiet ka diena bija sabojāta. Nu jau atnācām uz kuği. Es ar brāli gulējām augšstāvos . Kad gaidījām izbraukšanu viņi nolēja atejas ūdenī . Tik fuuujjjj .. nu omg . Kuğis sāka braukt un mēs devāmies iepirkties . Es nopirku suvenīrus un hubba-bubba (košļene) . Pa ceļam bija tik daudz saliņas . Brālis jau jokodams teica ka vienā no saliņām mani atstās . :D Kuğis diezgan šūpojās. Bet nu es ātri aizmigu pēc tādas nogurdinošas dienas . Un visu nakti es stipri gulēju. Tad jau bija rīts un bija jāceļas jo mēs bijām pie Mērsraga . Mums bija 3h lai sakārtotu somu un lai paēstu . Mēs aizgājām ēst . Es paņēmu Cappucino un makarūnu (cepums). Tad es sāku ieraudzīt Rīgas ostu. Un jau nopriecājos . Tad jau pietuvojāmies tuvāk un bija pēdējās min. kuras varēja pavadīt uz kuģa. Nu mēs jau apstājāmies un bija jādodas prom. Ostā mani sagaidīja mamma. Šo diezgan trağisko un smieklīgo ceļojumu es atcerēšos uz mūžu.

49 5 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Šo herņu vari stāstīt omītei pie pusdienu galda nevis te likt.... Nobody cares
11 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt
Uz kuģa viss bija dārgs- Muļķības viss ir daudz lētāks un labāks. Pieredze ar Talinnk jau no 5 gadu vecuma. Un vēl joprojām ar vēl joprojām ar viņu braucu! Aizgājāt uz kafejnīcu kur viss ir 3 reizes dārgāks nekā kuģa veikalā -.-
1 0 atbildēt
Tās saliņas sauc par šērām.
1 0 atbildēt
nu baigi
0 0 atbildēt
Esmu bijis zviedrijā,uz kuģa ir diezgan padārgi,tāpēc visu ko vajag līdzi, sapirkām Rīgā..kad bijām nonākuši zviedrijā,gājām ar kājām un apmaldījāmies,beigās vēl sāka līt lietus un meklējām ceļu atpakaļ uz kuģi,tusējām uz kuģi praktiski visu laiku ..līdz vecpilsētai nebijām.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt