local-stats-pixel fb-conv-api

Tu celsies vai necelsies?7

93 0

Sveiki spociņi jociņi!

Nu ko, ceļojums ir beidzies video apstrāde var sākties!

Mazliet pastāstīšu kā mums gāja un kā mēs iepazināmies.

Bija agrs rīts, pa nakti biju nosapņojis to ka ta beidzot dodos ceļojumā pa Eiropu ar stopiem. Kaut gan ārā ir auksts un pretīgs laiks kā jau ziemai ierasts, tas mani neapturēja no domas ka pirmo reiz es to varu un man ir laiks tam lai dotos ceļojuma.

Piecēlos no gultas apskatiju Hitchhiking domubiedru grupu Facebook portālā un pamaniju kāda cilvēka rakstu par to ka viņš dodas uz Spāniju pēc 2 dienām. To cilvēku sauca Māris zem cita vārda kā Mariusz. Tas nekas, es biju apmākts ar ideju ka jādodas, tā nu es viņam uzrakstīju vēstuli un jau pēc neilga laika pienāca atbilde par to ka Jā tu droši vari pievienoties, viņš devās uz Barselonu un atradās jau vācijā: Berlīnē.

Tad nu mans laiks pienāca, parastā fotosomā sakrāmēju šādas lietas

3 T-krekli/ 10 pāri zeķes/ Termo apģērbu/ Divus pārus Džinsu un nepieciešamo medicīnu ja nu kas.

Tad nu atlika man tikai pats svarīgākais tā ir telts, to es atradu Second hand ( lietoto preču veikalā)

Par cik tas ir Second hand tas maksāja lēti 2 eiro, Vintage vecā telts. Lai nu kā pietrūka ūdens trauka, to pašu dabuju arī tur pa pāris centiem.

Tad nu atlika pats svarīgākais Guļammaiss to gan nācās pirkt par paprāvu naudu jo citas iespējas nebija un laiks neatļāva man to meklēt ilgi.

Kā nokļūt līdz Berlīnei?

Izmeklēju Blablacar.com un atradu cilvēku kas devās uz Berlīni no Amsterdamas, nākamā diena un es jau esmu tur kur paredzēts, gatavs sākumam. Uztraukums, nervozitāte un prieks viss vienuviet. Braucu pārpildītā mašīna kurā atradās Franču šoferis un 3 meitenes no Bagdādes, nedaudz sabijos jo biju dzirdējis daudz šo bēgļu stāstus, kas to lai zin kas notiks.

Cik tas ilgi prasija lai nonāktu līdz Berlīnei jautāsi?

Kopā pavadiju 7h ceļā, nemierīgs sēžot jo neesmu tas tips kam patīk sēdēt uz vietas un ļoti ātri nogurstu, apradu domu ka jāiziet no komforta zonas un jāsaprot tas ka tā tiks pavadīts diezgan ilgs turpmakais ceļs pa Eiropu. Ārā snieg, nenormāls putenis uz ceļa tajā brīdi iedomājos: Ko es pie velna daru, ārā taču ir ziema, aukstums, pretīgs laiks un pirmā reize nav tā īpaši foršākā man nepieredzējušam ceļot gribētājam.

Berlīnē es iebraucu pavisam vēlu naktī, tiku izmest vietā ko neatpazīstu un neesmu tur kur vajadzētu būt. Prasot tad nu lūk vietējais Vācietis vārdu gan neatceros izlīdzēja. Pateica kā nokļut, mani pavadija lidz metro, iedeva Alu, pastāstija ka ir legāli ari to dzert uz ielas un kāpjot ārā novēlēja laimīgu ceļu.Smaids uz sejas un tik jauks sākums.

Kā nokļūt līdz DB metro stacijai kur man jāsatiek Māris?

Pārskrienot pāri ceļam iekāpu autobusā un prasot šoferim cik maksā biļete lidz DB train station, viņš jautā: Vai tu atbrauci ar metro? Mana atbilde sekoja jā un viņš teica kāp iekšā biļete der arī priekš autobusa, kaut arī es braucu pa zaķi jo man tā teica Vācietis. Smaids uz sejas 5 eiro atkal ietaupīts un laime kur tu rodies, es esmu klāt.

http://i.imgur.com/EjvG7Xh.jpg

Es varētu te pierakstīt tik ļoti daudz, bet nu man nepietiks cilvēka laika par šo ceļojumu.Izbaudat bildes, video un aicinu jūs pievienoties manam Youtube kanālam, kur ir jau esošie video no ceļojuma un ik pa laikam tiek pievienoti jauni.

Paldies jums visiem.

Ja interese turpinājums raksta veidā, nekautrējies jautā.







93 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

izlasot virsrakstu un ieraugot bildi, var padomāt, ka šis būs kārtējais raksts ar pliku bābu bildēm emotion

4 0 atbildēt

Pārsteidzoši haotisks raksts.Šķiet, autors tā steidzies,ka nav paspējis ''iemest'' tekstā dažas pieturzīmes un garumzīmes,bet tas jau ,droši vien,saistīts ar ''pasaulīgo '' dzīvesveidu...Ak jā,-tekstā ielikts kols! Liekas,ko tādu pirmoreiz SPOKOS redzu...Noskatoties video,biju spiests ielikt plusu! emotion  emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt