local-stats-pixel fb-conv-api

Tēvs pārdod aplikāciju par 54 miljoniem un apceļo pasauli!16

624 1

Vai tu gribētu pamosties un uzzināt, ka esi kļuvis par miljonāru? Pēc tam pārdot visu un ar savu ģimeni apceļot pasauli?

624 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Prieks kad cilvēkiem veicas!  emotion  

31 0 atbildēt

Jap. Skola ir galvenokārt domāta lai cilvēkiem iemacītu 'in-box thinking' un aizliegtu būt radošiem un spiestu viņus sekot kādiem noteiktiem nosacījumiem un ticēt tām pasaciņām, kuras viņiem stāsta.

18 0 atbildēt

Ja godīgi es vispirms būtu nopircis zemi, uzcēlis māju, nodrošinājis dzīvei atbilstošus apstākļus un tikai tad beigās, kad visas pamat lietas būtu izdarītas tad ar atlikušo naudu dotos ceļojumā vai kaut ko citu traku izdarītu. Jo šitā var jau aizrauties pārāk daudz un vienā dienā apskatīties savu bankas kontu un secināt, ka ir palikuši tikai daži tūkstoši. Es nezinu cik daudz šie viņu ceļojumi izmaksās, viss drīzāk, ka vēl daudz naudas paliks pāri, bet es katrā ziņā būtu nopircis zemi vai māju, ierīkojis savu sapņu vietu un tikai tad izklaidējies uz nebēdu.

17 1 atbildēt
Bērni vairs nemācās?
13 2 atbildēt

Nu par 54 milj tika pārdota kompānija kura vinam piderēja. Tur bija vēl divi, kuri strädāja pie šī koda un investori(google, un n-tie miljonāri), ar visiem vajadzēja norēķinäties un ne mazām summām. Pats viņšbija vairäk kā menedžeris. Neskatoties uz to gan jau viņš dabūja pietiekami, lai apceļotu pasauli.

8 0 atbildēt
Dream come true... Kaut man tā būtu xd
5 0 atbildēt
Hei, yu, femili! Go to latvija maskachka. No moni.
5 0 atbildēt
#lifegoals 💜
4 0 atbildēt

Aizmirsu ielogoties, tas biju es. emotion

2 0 atbildēt

Vnk Perfekti emotion

1 0 atbildēt
And I'm just reading... Just sleeping... Just eating another pizza...
1 0 atbildēt
Nice. Lai jumsam labs celojumins
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt