local-stats-pixel fb-conv-api

Rudens ir īstais laiks, lai dotos neaizmirstamā ceļojumā ar ģimeni2

34 0

Rudens jau paspējis pieteikt sevi visā tā krāšņumā. Kā ik katru gadu, aktīvās atpūtas un ceļošanas mīļotāji pulcējās skaistākajās Latvijas vietās, lai tvertu elpu aizraujošas ainavas un baudītu zelta lapkriti. Savukārt tie, kuriem drēgnais un vēsais laiks īsti neiet pie sirds, dodas atpūtas meklējumos uz siltajām zemēm. Katrā ziņā, ceļošana ir lielisks veids kā izrauties no ikdienas rutīnas un pavadīt neaizmirstamu, piedzīvojumu pilnu laiku kopā ar ģimeni. Lai arī ceļošana ir neatņemama mūsu dzīves sastāvdaļa un savu aktualitāti nezaudē nekad, straujiem soļiem tuvojoties skolēnu brīvlaikam piedzīvojumu meklētāju skaits palielinās un, kā norāda ceļojumu aģentūrā “StarTours”, cilvēki arvien aktīvāk sāk meklēt iespējas atpūsties ārpus Latvijas robežām.

“Nav noslēpums, ka mūsdienās ceļošana ieņem arvien nozīmīgāku lomu. Pateicoties izdevīgajiem tūrisma aģentūru piedāvājumiem, cilvēki var atļauties baudīt atpūtu ne tikai iemīļotās Latvijas vietās, bet arī ārvalstīs, kas ir lieliska iespēja ne tikai pilnvērtīgi atpūsties un gūt pozitīvas emocijas, bet arīdzan iepazīt citu tautu kultūru, valodu un dabu,” norāda ceļojumu aģentūras “StarTours” vadītāja Ināra Ozola.

Ceļošana ir lieliska iespēja atpūsties ģimenēm – ceļojumi kopā ar bērniem stiprina ģimenes saites un palīdz izrauties no ikdienas nogurdinošās rutīnas. Kā atzīst vairums vecāku, ceļošana ir iespēja iemācīt bērniem, ka pasaule ir ļoti dažāda un sniedz neatsveramu ieguldījumu atvašu nākotnē, jo ceļojumi paplašina bērna redzesloku un atklāj neierobežotās iespējas, ko sniedz svešvalodu, vēstures un ģeogrāfija apgūšana skolās. Neatkarīgi no tā, vai ceļots tiek uz tuvāku vai tālāku vietu, ceļošana vienmēr atnes pozitīvas emocijas un piedzīvojumiem pilnas atmiņas, tāpēc ģimenēm tiek ieteiks izbaudīt laiku kopā ar bērniem, atverot viņiem ceļu uz pasaules iepazīšanu.

Oktobris ir īstais tūrisma sezonas sākums, kad tūroperatoru piedāvājumi ir papildināti ar lieliskām atlaidēm un neaizmirstamiem galamērķiem. Karstā Ēģipte, aizraujošās Kanāriju salas vai eksotiskā Taizeme – katrs piedzīvojumu meklētājs var atrast sev piemērotāko galamērķi un ceļošanas veidu.

Ceļojumu aģentūras “StarTours” piedāvājums skolēnu brīvdienās aptver viesmīlīgo un romantisko Franciju, krāšņo Horvātiju, māksliniecisko Itāliju, ziemeļu šarmanto Poliju un kompakto kontrastu zemi Šveici. Gleznainas vietas, ievērojama viduslaiku arhitektūra, neaprakstāms dabas skaistums – neatkarīgi no tā, kuru galamērķi izvēlēsies, aizraujoši piedzīvojumi ir garantēti!

34 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

jau biju..

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt