local-stats-pixel fb-conv-api

Piecu stundu izpriecas.14

139 0

Laiks mūs lutināja, tika sagatavots šis un tas līdzņemšanai un mēs devāmies kopā ar Uģi un Kristīni nelielā izbraucienā.

Pieturvietas bija dažādas , Bākas, ciematiņi un viss dažādākās vietas, kas ir diezgan skaistas. Paldies Kristīnei par izplānoto braucienu, bija skaisti un patīkami.
Devāmies nelielā izbraucienā uz dažādiem objektiem. Lai apskatītu Vecmoku pili, Jaunmoku pili, Aizmirsto tiltu un vēl visādas apskates vietas.

139 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Loti labs cinematic video sanacis, pozitiva atmosfera,video kvalitate loti laba, kameras lenkji un objektu izvele lielakoties loti laba emotion Nedaudz pietrukst ''scenarijs/sizets'' Piem, Pamodies/satikies/braucat/objektsA/ObjektsB/random kadri/braucat/Objekts C . Runajot par konkreto video - GANDRIIZ sajutos kaa ''ieksaa'' jusu celojumaa.. Keep up the good work!

1 0 atbildēt
Objektivs nav slikts, atkaribaa cik profesionalu video centies iegut emotion Vai izmanto Adobe after effects? Cik noprotu attela stabilizacija nav? Tad jau tev ir loti stabilas rokas emotion Ieksh After effects var stabilizet video bet tas isti netrauce lai bauditu video, sanaak "dziivaaks" bet par cik sis ir cinematic tad savadak. Black bars un plats lenkis pilniba pietiek emotion Gaidu nakamo video! emotion
1 0 atbildēt

Viģiks sanācis diezgan labs! emotion

1 0 atbildēt
Kristīnītei smuka cepurīte!!!emotion
0 0 atbildēt

ko tik maz 5h izprieca 2 min? (es ka braucu izpriecāties, pazudu uz pāris mēnešiem)  emotion 

0 0 atbildēt