local-stats-pixel fb-conv-api

Mani iespaidi par Krieviju, pēc ceļojuma17

Cīņai Sveiks!

Tātad, ķeršos uzreiz pie lietas. Jūnija sākumā, es devos ekskursijā uz Krieviju, konkrēti uz Pēterburgu. Krievija paliku, kopumā, 10 dienas. Izbraucu, gan Pēterburgu, gan Pleskavu, gan Veļikijnovgorodā, un laukos. Un gribos dalīties avos iespaidos par Krieviju!

Lietas ir sadalītas plusos un mīnusos.

41 5 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
Neviens Latvietis uz taviem propogandas rakstiem neuzķersies!!!
10 1 atbildēt

Ko tad pameti savu sapņu zemi?Tinies uz savu rašku un smirdi tur

8 1 atbildēt

Vispār piekrītu, man arī radās tāds pats iepaids. Vienīgi neomuligi bija pirmās divas dienas, kad secināju, ka uz katru kvadrātmetru ir pa kādam drošībniekam un pāris mentiem emotion Nezinu kā citās pilsētās, bet Maskavā tas bija ļoti izteikti....

6 0 atbildēt
Asiņainais receklis krievija ir uz pilsoņu kara un sabrukuma robežas!!!Dienvidslāvijas scenārijs tur notiks pēc pieciem gadiem!!!Ceru, ka pēc tam kaimiņvalstīm būs miers!!!
7 1 atbildēt
Nez kad krievi Latvijai beidzot samaksās par okupācijas laikā nodarīto postu??!Lepnums traucē???
5 1 atbildēt
Pārrika ir organiska nekā DĀR, kur gandrīz katrā stūrī ir KFC un citas ātrās uzkodas.
2 0 atbildēt

Smieklīgi, jo lieliski atceros, kā Mamikins, pats būdams krievs, sūdzējās par savu tautiešu nelaipnību, kad bija aizbraucis paciemoties Krievijā! emotion Nemaz jau nerunājot par braucēju kultūru uz Krievijas ceļiem. Ikviens krievs, kurš te atbrauc uz Latviju, ir patīkami pārsteigts, ka tevi necanšas ik pēc desmit minūtēm taranēt.

Ko autors, kaunīgi slēpdamies aiz vārda "Lāčplēsis", ar šo viltus rakstiņu grib panākt? Ka visi latvieši kā muļķi tagad brauks uz Krieviju? Paši krievi tur negrib dzīvot!

1 1 atbildēt
Propagandona slapjie sapni par Krieviju. Cik daudz bojarishniku jaizdzer lai sito saceretu?
0 2 atbildēt