local-stats-pixel fb-conv-api

Joprojaam vasaraa :)21

320 2

Sveiki, spoceeni :)

Biju baudiit vasaru pie ljoti miiljas un jaukas pazinjas. Tiku iepaziistinaata ar vinju un vinjas viiru 6 gadus apukalj. Ljoti gaishi cilveeki. Visu uzceelushi praktiski tukshaa vietaa, no drupaam. Par lielu nozjeelu viirs aizgaaja ar audzeeju... Prieksh manis gan vinjsh vienmeer ir dziivs, un es, vakaraa staigaajot pa seetu, jutu vinju katraa kadikju kruuminjaa, katraa pirtinjas un piebuuves guljbaljkjii, katraa zivs astes shljakstienaa...Tagad shii sieviete dziivo viena un ljoti skumst. Jaa, ir beerni un ljoti daudz mazbeernu, bet...

Tieshaam skaista vieta, pirtinja, diikji, zivis, fantastiska aura. Un kaa tur viss aug! Tomaati, kabachi, baziliks, visaadi zaljumi, aaboli, ogas... Pavadiiju superiigas 2 dienas kopaa ar draugiem. Kjeeraam zivis, pirtojaamies, peldeejaamies, lasiijaam seenes, pluucaam pukjes. Laiks bija tik jauks, vakar pa dienu gan bija diezgan stiprs veejelis, bet vakars izveertaas ljoti raams un silts.

Izvaariijaam turpat diikjmalaa garshiigu zivju zupu no karpas un karuusas, eedaam duushiigi, sabeerdami shkjiivjos daudz dilliites. Liidacinju uzdaavinaajaam saimniecei. Naakamajaa dienaa cepaam galju uz iesmiem, eedaam klaat tomaatus, gurkjus un daudz, daudz zaljumus. Savu nokjerto karuusinju panjeemu liidzi. Domaaju, ka liidz Riigai nebuus vairs dziiva, bet bija gan. Nosist nevaru, mociit arii traki... ielaidu vannaa uudeni, lai tur dziivojas... ko lai dara, nezinu... Atpuuta izdevaas briinumjauka, buus speeks atkal iejuugties darba nedeeljaa.

Pievienoshu bildukus, lai varat baudiit arii juus :)

320 2 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

tādas karūsas es sen neesmu redzējis, laikam jāsaņemās un jāaiziet uz copiemotion

8 0 atbildēt
Žēl ka garumzīmju nav. Bet man patika. Par manu mīļāko zivi vien +emotion
2 0 atbildēt

kas tev taas par zivīm ?karpas?mees pat sastriideejaamies ...emotion

0 0 atbildēt

kuraa wietaa copēji?

0 0 atbildēt

Pateicos emotion emotion

0 0 atbildēt

zveja,ogas tik daudzas lietas esu sogat palaidis garam emotion

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

8. bilde ar fišiņiem, vai nu gaisma ne tāda, vai arī izskatās ka nav pat karpa bet sazāns - savvaļas karpa. Pārāk slaida un spuru krāsa. Lai gan karpas māk diezgan labi mutēt, jo to ikrus var apaugļot daudzas zivis, rezultātā rodas mazi hibrīdiņi.

0 0 atbildēt
Ienacu tik del titulbildes, jo man patik copet. Ta sagrobejas
0 0 atbildēt
Un tu laikam esi tik ------ ka nesaproti
0 0 atbildēt
+
0 0 atbildēt
😉
0 0 atbildēt