local-stats-pixel fb-conv-api

Fantastiskā diena :)4

177 2

Hei, spoceeni! :)

Domaaju, ka katrs ir ieveerojis, kaada bija sestdiena - silta, saulaina, mazliet veejaina un ljoti, ljoti kraasaina! Taadeelj nedaudz atkopos no vakardienas tusinja un devos pastaigaa pa savu rajonu. Ticiet man, nav jaabrauc uz Siguldu vai veel uz kurieni, lai saskatiitu rudens kraashnjumu. Tas ir tepat, visapkaart, tikai jaaatver acis un sirdi :) Pieraadiijums tam ir manas bildes, kaut gan, ja buutu pieejama tehnologija focheet ar aciim un paarnest tad atteelu pa tiesho, izjuutas buutu vispaar superiigas :)

Mans celjojums ilga ameeram divas stundas, un baudiijums bija neaprakstaams. Satiku savaa celjaa ne tikai lapu zeltu, bet arii visaadus draudziigus kustoniishus, kuri laipni atljaava sevi nobildeet. Par to vinjiem sirsniiga pateiciiba. Un jaa, gandriiz aizmirsu par smarzjaam. Tas bija neiedomaajams kokteilis no lapu, koku, kruumu, saknju, zaales, ogu, gaisa, uudens... Es jutos kaa pasakaa un vispaar pilniigi pazaudeeju laika un vietas izjuutu. Piekjeeru sevi, ka runaajos ar lapaam un ogaam, kaa arii ar putniem un kakjiem... Gandriiz aizmirsu, ka jaaieiet tachu veikalaa. Salasiiju lapas arii Deinei, lai vismaz kaut bikuciiC no dabas kraashnjuma vinjai tiktu. Un ko juus domaajat - Deine patiesi ljoti priecaajaas par taam :)

Es taa vispaar padomaaju: katrs gadalaiks gadu no gada atkaartojas, bet vienmeer ir kaa pirmo reizi. Tas tachu ir briinums!

« 1  2  3 »
177 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Daudz kaķu emotion
4 0 atbildēt

Man arī tik daudz skaistu bilžu datorā ko šodien safotografēju. 

0 0 atbildēt