local-stats-pixel fb-conv-api

Ezis atkal klaiņojumos. Šoreiz atmiņu...0

97 2

Veel vasaraa bija jaauzmanaas no rajona iekshpagalmu viltiigajaam bedreem. Tikliidz kjepeli neskatiidamies liki, taa vai mezjgjeklis klaatu, vai veekshpeedus pats. Bet skaties tik un netici pats savaam aciim - uz rudens pusi saakaas rosiiba.

Nee, nu jautri jau bija, neko teikt. Tiiko sanjeemis pelniito briivsoli no darba cieshaa tveeriena, sadomaa taa ilgaak izbaudiit mainiigaa Morfeja saldos apskaavienus, taa skaljais Blaaksh! un trokshnjainais Bliiksh! klaat gan. Veel liidz shim briidim nesaprotu, kaa vinji speeja izokshkjereet Ezja briivsolja terminjus.

Taa nu Ezis pusguleejis, ar aizdomiigi triicoshaam kjepeleem blandiijaas pa rajonu un tracinaaja vaarnuchus, kuriem, protams, ljoti tiikama ir Ezja sabiedriiba, bet ne jau nu katru dienu pa entajaam reizeem.

Nu un uz to briidi, kad atkal bija jaavelkas uz darbu, labiekaartoshanas darbi jau bija krietni paarveelushies paari pusei. Un jaa, pa celjam bija taads zaalains un zemains laukuminjsh. Nu par zemainu to bija pataisiijushi steidziigie kaajaamshurotaaji, muuzjiigie steigonjas. Labiekaartotaaji izveidoja tur noasfalteetu celinju, ierobezjojot taadu mazu trijstuuriiti-apaliiti, kur saseeja zaaliiti. Nu taa, ne shis, ne tas.

Un te vienu riitu - oppaa! - laukuminjaa, skujinjas kautriigi saritinaajusi, gozeejas mazmaziitinja egliite! Taads prieks, nu kaa okeaans pilniigi. Ezis staraa, i sasveicinaajaas, i nobildeeja, i noglaastiija. Veelaak mazuliiti mazliet norobezjoja, laikam taadeelj, lai nenodara paari siikulitei. Bet Ezim katru riitu silts smaids azotee, ko mazajai egliitei aiznest :) Audz nu liela!

Njaa, domaaju, kaadeelj gan taadas domas saliidushas beeninjos. Laikam tak Ziemassveetki lieliem, platiem soljiem tuvojas emotion

97 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000