local-stats-pixel fb-conv-api

Ceļojums uz paradīzi - Fuerteventura55

1154 1

Sveiki, mani draugi. Nesen es piedzīvoju turneju, kas saglabāsies man uz visu mūžu...

(mani iepriekšējie raksti: http://www.spoki.lv/automoto/Ciemojoties-TOP-GEAR-pasaule/570405 , http://www.spoki.lv/aktuali/Most-Wanted-zimoli-Latvija/530056 , http://www.spoki.lv/vesture/Nostalgija-Spilves-lidosta/571280/1/2)

Fuerteventura. Vārds, kas pirmoreiz man pat galvā nesaglabājās. Tagad šo frāzi izrunāju bez aizķeršanās.

Kas tad ir tā Fuerteventura? Kā es saku, tā ir pasaules tālākā nomale un mazā paradīze. Normālā valodā runājot, tā ir otrā lielākā sala Kanārijas. Nē, tā nav „kārtējā kūrorta”. Fuerteventura pati ir nenoliedzami skaista saliņa, kur jūti brīvību, jo salā nav tik daudz cilvēku kā citās Kanāriju salās, un tu tur nesēdi ar savu "All Inclusive", bet gan ceļo apkārt.

Es nolēmu doties uz Fuerteventura kopā ar savu ģimeni, izlasot vienā Latviešu forumā rakstu par BUDŽETA braucienu uz šo salu. Vienkārši runājot, par braucienu par cenu priekš Latvieša algas! Tas man izdevās pat TRĪSREIZ, un domāju vēl tur atgriezties.

Ilgi meklējām Ryanair biļetes, mēģinājām kombinēt pārsēšanos gan Vācijā, gan Lielbritānijā.

Pirmoreiz dodos caur Lielbritāniju, otro un trešo reizi caur Vāciju. Pirmajā reizē nakšņoju jau iepazītajā London Stansted lidostā. Teikšu, ka komforta neizjutu, bet baigi nožēlojis nebiju. Pagulēju kopā kādas trīs stundas, aizņemot visu sēdekļu rindiņu, un krācot ik pa laikam.

« 1  2  3  4  5 »
1154 1 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000
Apburoshi :)
3 0 atbildēt

Vot šādus rakstu ir interesanti lasīt!  Asfalts gan tur superīgs izskatās ar skritulenēm varētu nesties! :)

3 0 atbildēt

Interesanti bija skatīties un lasīt!

3 0 atbildēt

kad es ieliku savu kanārijsalu bildes, pat 100+us nedabuuju :D

3 0 atbildēt

Pamegini aizbraukt arii uz Madeiru.%

3 0 atbildēt

ne viss, ir zaļumi un palmas

2 0 atbildēt

Ja tev nebija vārdu par Fuerteventuru, tad ko tu teiktu par Tenerifi? :D Tā nu tik tiešām ir paradīze uz zemes. Esmu bijis gan Fuerteventurā, gan Grankanārijā, gan visbeidzot arī Tenerifē. Nenožēloju ne mirkli. Vienam cilvēkam 10 dienas ar visām aviobiļetēm, auto īri, normālu viesnīcu, ieejas biļetēm, dažnedažādiem izklaides pasākumiem, ēšanu, suvenīriem un nozaudēto naudu kopā sanāca nepilni 500 lati. Janvāri un februārī var vēl vismaz par 150 latiem lētāk, un ja taupa teju visur, tad varētu arī par 300 latiem šo zemīti izbaudīt. Biju tur oktobrī, un noteikti atgriezīšos tur vēl daudzkārt. Unikums! Un tur kalni ir vēl augstāki, bet līdz ar to arī skati iespaidīgāki. Noteikti iesaku. Lidošana gan, lai sanāktu pēc iespējas lētāk bija kā hemoroīds. Uz TFS caur STN un LTN, atpakaļ uz RIX caur MAD un STN. Abos gadījumos diezgan lieli pārsēšanās ilgumi, tā kā, ja ir vēlme, var apskatīt ātri arī Londonu un Madridi.

2 0 atbildēt

pa pirmo ;) es nākamgad braukšu vai nu uz Fuerteventura, vai blakus esošo Lanzerote, vai uz madeiru, kur feināk biletes sazīmēsies :) .

p.s. skaties biletes no Kaunas uz rfankfurti, un tad uz fuerte, ir labi laiki, reizēm cipars uz abiem galiem ir pa 60 ls :) No Kaunas izlidot ir lētāk, nekā no rīgas + ja gribi teiksim uz Maljorku aizlaist, no turienes iet pa taisno, bet  maljorkā ta paliec ziemeļos, kur kalni, tur skaistāk :) 

1 0 atbildēt

skaists reports!

1 0 atbildēt

Es kaut ko par plaģiātu teicu?

Es tev uzprasīju linku kur tu atradi ceļojumu uz šo vietu

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Pateicos pr Jūsu viedokli!!!! emotion

0 0 atbildēt

izcils raksts ,ļoti patika,PALDIES emotion

noteikti gribu tur doties!

0 0 atbildēt
Sūdu bedre jau vien ir
0 4 atbildēt