local-stats-pixel fb-conv-api

Bildītes no 1000 torņu un leģendu zemes Ingušijas.12

Labdien! Pirms trīs ar pus mēnešiem pabiju Kaukāza kalnos, jeb precīzāk sakot trīs Ziemeļakaukāza republikās: Čečenijā, Ingušijā un Ziemeļosetijā (Alānijā). Kāpēc devos tieši turp? Biju ļoti daudz lasījis par dižo vainahu tautām un viņu varonīgajām cīņām pret iekarotājiem, kā arī pēdējo 20 gadu notikumu karuselis (kari) Ziemeļkaukāzā un tā neviennozīmīgā interpretācija presē, un masu medijos mani uzkurināja. Tādēļ nolēmu doties turp un visu cik iespējams apskatīties, un izpētīt klātienē. Zinu ka lielajai daļai ļaužu Čečenija un Ziemeļkaukāza republikas vēl joprojām asociējas ar terorismu un lielā mērā arī tas saistīts ar masu mēdiju tendenciozu notikumu izklāstu. Kā dzīvo un kā izskatās Čečenijā un Ingušijā, par to arī centīšos pastāstīt un pēc tam varēsiet izdarīt secinājumus vai manis stāstītais sakrīt ar to, ko jūs esat lasījuši presē vai skatījušies televīzijā.

Plānoju uzrakstīt stāstu kurš satāvēs no 5 daļām, no kurām trijās stāstīšu par redzēto Čečenijā, bet divās par redzēto Ingušijā. Stāsta pirmo daļu par redzēto Groznijā jau esu publicejis un to var izlasīt. Spokos ievietoju arī nelielu foto kollāžu par Čečeniju. Tagad izveidoju foto kollāžu no Ingušijas republikas. Ceru ka jums patiks!

« 1  2  3 »
364 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Wow Nekad nebiju dzirdejis par so Legenda ciema pilsetu. Paldies kad publiceju so rakstu man bija loti interesanti palasit un paskatit bides. Paldies emotion

3 0 atbildēt

Piebiedrojos - WOW. 6.bilde ir kā glezna. Super.

3 0 atbildēt

Tā ir kāda tūrisma firma ,kura organizē braucienu? Cik maksā? Kā ar drošību ,lasīts taču ,ka čečeni laupa eiropiešus un prasa izpirkumu. Vasarā biju Gruzijā ,ļoti patika ,te būtu kaut kas līdzīgs ,tikai papildus naudu vīzām vajadzēs.

2 0 atbildēt

WOW, daba gan iespaidīga. Nez, kādiem mērķiem viņi tos torņus cēla?

1 0 atbildēt

skaista valsts

1 0 atbildēt
👍
1 0 atbildēt
Skaisti foto un skaista valsts. emotion
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt