local-stats-pixel fb-conv-api

Tukumā pirms aviošova nogāžas lidmašīna5

29 4
Tukumā sestdien pāris stundas pirms aviošova nogāzusies lidmašīna, portāls «Apollo» uzzināja Tukuma rajona policijas pārvaldē. Informācija par negadījumu saņemta ap pulksten 10.10. Zināms, ka lidmašīnā atradušies pieci cilvēki. Plašāku informāciju policijā pagaidām nevarēja sniegt. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Inga Vetere portālam «Apollo» pastāstīja, ka pēc ugunsdzēsēju rīcībā esošās informācijas lidmašīnā esot atradušies aptuveni astoņi cilvēki. Iespējams, ka lidmašīna esot trenējusies pirms paredzētā aviošova.
Gaisa kuģis nogāzies pulksten 10.06 un negadījums noticis pilsētas teritorijā, mazdārziņu rajonā. Lidmašīna nokritusi aptuveni 200 metrus no dzīvojamās mājas. Lidmašīna nokrītot, sākusi aizdegties, taču apkārt esošo cilvēku rīcība paglābusi to no eksplozijas. Turklāt tajā vēl atradušies cilvēki. Cietušie nodoti mediķu gādībā, bet informācijas par bojāgājušajiem nav. Tukumā sestdien notiks aviošovs, kura idejas autori un organizatori ir uzņēmums «Tukums airport». Šovā bija paredzēta dažādu valstu pilotu uzstāšanās.
29 4 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
jā.bija tāds atgadījums. kas tik nenotiek. emotion
0 0 atbildēt
es gbēju aizbraukt apskatīties to vietu, bet tur bija tā lente. bet mani paziņas tur strādaaja un man strāstīja kas jauns un kas īsti noticis.
0 0 atbildēt