local-stats-pixel fb-conv-api

Tikām līdz krāsošanai, beidzot :)54

Raksts pacelts sakarā ar spoku autoentuzisatu sarosīšanos emotion

666 dienas Spokos un vēl Helovīna priekšvakarā ! Tādu momentu nevar palaist garām, jāuzcep rakstiņš, kā reiz arī materiāliņš ienācies, viss rit kā pa notīm emotion Vispār jau ir grūti sasparoties tādēļ sevi kaut kā jāuzkurbulē emotion

Auto krāsošana nav smags, bet toksisks un atbildīgs process. Galvenais nesasteigt un roku piešaut, jo vairāk krāsos, jo labāk sanāks. Pēc pirmā simta nokrāsosto autiņu roka pati skries un jau pirms krāsošanas būs skaidrs kāds gaidāms rezultāts. Tikai prakse, prakse un vēl reiz prakse.

Fig tā nokrāsosi kā pēc tam nopulēsi ! Krāso cik labi gribi, pa kādam kasjaciņam vienmēr sanāk, kaut kur pa brukšanas robežu sanāk nostaigāt, " citrons ", puteklīši... antisanitāros apstākļos īpaši neuzšikosi. Nav ko daudz miglu pūst, ķeramies tuvāk lietai, process, kā parasti, bildēs, jautājumi un atbildes komentāros.

Nu ko, braucam !

« 1  2  3 »
1123 2 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

Rezultāts priecē acis ;) Veiksmi darbā un gaidam turpinājumu ;)

26 0 atbildēt

Saša pabeidzis kārtējo meistardarbu, iespaidīgi, no tāda pedanta nekas cits nemaz nebija gaidāms emotion

Gaidu turpinājumu! emotion

16 0 atbildēt

Adoptē mani, lūdzu. emotion

12 1 atbildēt

Jā, īsts spogulis, laimīgais saimnieks

8 0 atbildēt

Ehh gribās redzēt jau gatavu emotion Veiksmi darbā emotion

6 0 atbildēt

"Kad smalko šriftu atspīdumā var izlasīt"- zini,Tavi kvalitātes kritēriji ir labā nozīmē šokējoši. Šedevrs kā norma.

6 0 atbildēt

Kā jau čatā rakstiju , gaidu tavus rakstus ar nepacietību. Kad kruķīšu mašīnas, un kāds jautās - kā tu to zini? , - a es izlasiju Sashas rakstā :D

6 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

hehe, jā vasara beigusies un saimnieks beidzot tiks pie sava spēkrata! Bet kā saka - MĀKSLU NEDRĪKST SASTEIGT! emotion Izskatās super jau tagad! :) 

4 0 atbildēt

Skatoties šos darbus liekas kad man tuvākie servisi ir pilni ar grīdas krāsotājiem.. žēl pilnīgi kad nav te tuvumā tādu meistaru, savādāk gribas pārkrāsot auto bet uz vietējiem servisiem vienreiz jau kļūdījos..

4 0 atbildēt

Sasha! Tev par Taviem rakstiem būtu jāmaksā! :D

4 0 atbildēt
Saša atkal pārcenties, uztaisīts tik perfecto. Nezvai jaunam no rupnicas tāds krāsojums bijis, vnk ideāls. Nez kāds vsp spēj novērtēt
4 0 atbildēt

Tas ir A7 vai 100 AUDI? Nenokaujamie aparāti, tādus vairs neražo. Ar to es domāju mašīnu ar kuru var braukt bez īpašām problēmām 20 gadus. Jaunākie modeļi ir pārbāzti ar elektroniku un vairs nav tik izturīgi. Ražotājus protams var saprast viņi grib, lai mašīnas pirktu biežāk, bet pircējs tomēr grib labu un izturīgu auto.

3 0 atbildēt

emotion kaads skaists dienas saakums man sanaaca kad atveeru sso rakstuemotion  

3 0 atbildēt
Mūsdienās , ka tik lētāk uztaisīt un dārgāk pārdot,un nedomaju ,ka kāda mašīna kalpos ilgāk par 15 gadiem no jaunajām, nē nu ,protams izņēmumi jau ir un būs ,bet maz. :) šis ,ja nekļūdos ir audi a6 c4 kā citi smej pēdējais a6, kuru taisija ar mīlestību. :D Bet Tu esi malacis un izskatās, ka visu arī ļoti labi pieproti, cilvēks savā vietā. :) Veiksmi turpmākajos projektos. :)
3 0 atbildēt

Pie Joda!

Skaisti kaa vienmeer! 

3 0 atbildēt

Ne katrs var atļauties sadārdzināt sava autiņa remonta procesu un katru reizi izmantot jaunu plēvi un maskējošos papīrus. Antisanitāros apstākļos bez putekļiem tāpat neiztikt un ja autiņš beigās tāpat tiek pārslīpēts un pulēts, tad kāds puteklis vairāk vai mazāk tur lielu lomu vairs nespēlē.  

3 0 atbildēt

tik smuks melnai krāsai spīdums emotion   , 

2 0 atbildēt
Spīd un laistās! Vienkārši skaisti!
2 0 atbildēt

emotion emotion

2 0 atbildēt

Spīž kā runča pauti :D

2 0 atbildēt