local-stats-pixel fb-conv-api

Rojā Zvejnieksvētkos notriec vīrieti19

31 9

Svētdien, 9. jūlijā, kāds automašīnas vadītājs Rojā lielā ātrumā uzbraucis vīrietim.

Video redzams, ka kāds autovadītājs lielā ātrumā uzbraucis vīrietim un pametis notikuma vietu. Negadījums noticis Rojas Zvejnieksvētkos. Zināms, ka vīrietis bija lielā alkohola reibumā, kā arī ticis notverts.

31 9 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Kapēc nav ielikta pilnā versija, kas notiek pirms tam?  Pastaldauņu izklaides loģisks fināls. Labi, ka neielika visā tanī mēslu barā.

15 0 atbildēt

Mūsdienu daunatne.

14 0 atbildēt

Visi vienādi atmarozaki gan kas dzer un pudeles mētā, gan kas pie stūres. 

12 0 atbildēt

Cik dzirdēju, tad to šoferi kurš notrieca to džeku paši izprovocēja.

11 0 atbildēt

griežās kā fidžetspineris

11 0 atbildēt
Ko pilno versiju neieliki kur tie mudaki pasi bruka virsu soferim un ar pudelem pa auto meta? Uzskatu ka dabuja pec nopelniem nav ko list un tad kad dabu pec nopelniem raudat interneta.
8 0 atbildēt

 emotion 

7 0 atbildēt

Vajadzēja ne tikkai vienu notriekt, bet visu to baru, kuri pirms tam baigos tēviņus mētāja! emotion 

Ceru ka džeku attaisnos par pašaisardzību! emotion 

7 0 atbildēt

Tur viss izskatās izplānots it kā grasītos lēkt pāri auto, tā kā vainīgs ir stulbums un alkohols, ne tikai auto vadītājs.

6 0 atbildēt

Riktīg zvejniecen sanākus. Par to four jau sen brīdināj.  emotion  

6 0 atbildēt

nevainīgi ar beisbolenem pastaigājās? pareizi bija ka notrieca,  iespējams izglāba kādu citu no bezsmadzeņu bara.

6 0 atbildēt
Aj tā tak roja, tur dabiskā atlase
8 3 atbildēt

Jā, čali zināmā mērā izprovocēja, bet... Ir tāda lieta (likums nerakstīts, vai varbūt pat rakstīts).. Sadursmē ar gājēju VIENMĒR vainīgs būs autovadītājs...  Un šoferītim tagad draud 8 gadi aiz restēm.... Es viņa vietā būtu vienkārši ''paņēmis vagu''... Bet viņš vēl zīmējās... Turp/atpakaļ... 

3 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

Abi vainīgie jau nemaz tik jauni nav. Abiem pāri 30, bet bērna prātā. Pa lielam nevar ja uzināt kāpēc tas bariņš viņu aiztika, nu neticu, ka tā pat vien var iet un pēkšņi sākt bakstīt vienu cilvēku ne par ko. Gan jau, ka pats šoferis sākumā sakasījās ar viņiem un šie sāka šo drātēt ārā, jo tāpat vien neviens bez iesmesla neies un nesitīs. Šoferim paveiksies ja nebūs cietumā jāsēž un lai vai cik piedzēries un zem kādām ripām cilvēks būtu, normāls cilvēks kaut ko tādu nevarētu izdarīt - šajā gadījumā tīši nobraukt cilvēku. Tas tikai parāda to, ka cilvēkam nav ar galvu kaut kas kārtībā. Saprotu apsmēja iespējams arī piekāva cilvēku klātbūtnē, bet mēs jau nezinam ko tas šoferis izdarīja pirms tam, lai kāds viņu tā aiztiktu. Pat ja šoferis pilnīgi bija bez vainas tas neattaisno viņa rīcību.

Tās ir tikai manas domas...

2 7 atbildēt