local-stats-pixel fb-conv-api

Pieredze ar auto: TRAĢĒDIJA - BMW E46 200213

127 3

Hei! Šoreiz padalos pieredzē ar sliktāko BMW markas auto.

Laikojiet, abonējiet un paldies par atbalstu! emotion

127 3 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

nu redz kad pērc bmw esi zinošāks! Tā jau par tādu ciparu var labu dabūt bet ieej forumos labāk nevis no plača! Forumos vismaz daudz labākus b;utu dabujis par to summu! :mansviedoklis: emotion

4 0 atbildēt

Tajā mašīnā bija 2 problēmas:

1) Pats neko daudz nesaprot no auto,

2) "meistars" kurš labākajā gadījumā var noskrūvēt/pieskrūvēt kādu piekares detaļu un neko vairāk. Savādāk nevar izskaidrot slikti uzliktu kartera vāku un degvielas trubas kuras sāk atkal tecēt pēc pāris mēnešiem.

2 0 atbildēt
Izlija "fakinā" motoreļļa un mēs aizbraucām pie meistara... Nopirku mašīnu un otrā dienā aizvedu pie meistara uz diagnostiku... Tavā stāstā ir tik daudz glupību,kā labāk otro video nepublicē!Bez Tabu redēti līdzīgi stāsti.
2 0 atbildēt

tu esi lunis.Pērc labāk moskviču. Ja neko nesajēdzno mašīnām,ejar k'jām. Netaisi vairāk šitādus sūda video.

6 4 atbildēt
Problema latvija ir ar meistariem.. kas neko nejedz vairak par random detaļu mainīšanu. Diagnostika daudzu prātā ir kļūdu nolasīšana un atiecigas detaļas maiņa kuras blokā parādas kļūdas. Pat officialie dileri ir tikai naudas alaukšana. Ja Tev nav pazīstams kāds fanāts labs paziņa tad bez variantiem..mocības.
2 0 atbildēt
Nebusim naivi, no privata var dabut vel lielaku iegrabienu, ka no placa. Tapat 90% privato auto nak no placa. Tik pa starpai auto ir vel palietots. Visai apsaubu, ka saimnieki steidz noverst defektus, bet ja ari kads ta dara, tad auto pardosanas cipars ir liels. Jo auto remonts pa lielam var izmaksat tikpat cik auto un saimniekam velme tos atgut. Tas ka katra otraja ss sludinajums dievojas par auto koptumu neko nenozime.
2 0 atbildēt

3. sērija vispār ir pati izturīgākā. Bija man gan e36, gan e39. E36 bija nesalaužams, e39 regulāri plīsa tā alumīnija piekare. Šeit ir kļūdas, kuras pieļāvi - tu neko nerubī no bmw un auto, tu pirki mogo placī, tev ir slikts meistars.

2 2 atbildēt

Pēdējā vieta, kur pirkt auto - placis. Pārdevējs saprata, ka var mierīgi Tevi piečakarēt, ko arī izdarīja. Nu nekā, arī negatīva pieredze ir pieredze un ticēt var tikai sev un dažiem ļoti labiem draugiem. Turpmāk veiksies, šoreiz par zināšanām samaksāji. Lai veicās!

Man patīk e46, arī ir tāda paša gada, tikai 330D.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Nu vecīt, tev galīg un pagalam neizdevies pirkums emotion
0 0 atbildēt