local-stats-pixel fb-conv-api

Lukturu dzidrināšana.146

Raksts pacelts. Sveiciens visiem Spokiem! Ja Jūsu personīgais laiks maksā virs 40Ls. stundā, tad nav ko ākstīties kā es to daru, labāk nopirkt jaunus lukturus un nesmērēt rokas. Bija jautājumi par tādu lietu, ko iesākt ja lukturi ir palikuši duļķaini un TA dēļ gaismas stara nelaiž cauri. Man tieši trāpījās tāds variants, mēģināšu parādīt. Šādi jau esmu dzidrinājis lukturus daudziem autiņiem, uzlabojums apmēram par 90% sanāk.

Iefilmēju arī aptuveni procesu, tas ir aptuveni, lai panāktu maksimālu efektu ir jāņemas reizes trīs ilgāk, bet domāju ieskatam derēs un rezultāts būs redzams arī pēc aptuvenas dzidrināšanas :

http://vid1270.photobucket.com/albums/jj608/Aleksandrs59/LukturisPuleshana_xvid.mp4

Galvenais ir pasākumu veikt kaut kur ēnā un ik pa laikam mitrinot virsmu, lai nesacepās luktura plastmasa. Reiz atnāca kaimiņu puikas, iedevu viņiem nedaudz pulējamās pastas un apstāstīju procesu. Viņi ar rokām ar kokvilnas lupatiņu uzpulēja savam rollerim lukturi gandrīz kā es ar pulējamo mašīnu, tiesa gandrīz dienu noņēmās ar pasākumu, bet rezultāts bija labs.

2259 7 146 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 146

0/2000

Tūlīt iešu pulēt!

2 0 atbildēt

Tevis pulētie drošvien ir tie, kas man mūždien acīs spīd emotion

3 1 atbildēt

Piedod Saša, ka mēs te ar SpokuPavāru offtopiku uztaisījām, nervi uzdod savu....

rezultāts ir acīm redzams un tīkams, tu esi zelta cilvēks ar zelta rokām, gaidam visi tavu nākamo rakstu!

2 0 atbildēt

pa smuko

2 0 atbildēt

NICE emotion

2 0 atbildēt
Malacis ;)
2 0 atbildēt

Ar katru rakstu ar vien vairāk zinoša palieku, superīgi, priecājos par šiem rakstiem!

2 0 atbildēt

superīgi! malacis!emotion

2 0 atbildēt

Jā, žēl kads mana kariete ar tādu slimību neslimo. tad es arī pieceltu pakaļu un optiku papulētu.

2 0 atbildēt

Kārtējais +

2 0 atbildēt

ar motorellu var labi dzidras uztaisiit ^^

2 0 atbildēt

Ir ir oki,pats ari esmu pulejis savam chrysleram.Es tikai pirku visu to pulejamo komplektu,bet darbojos gan ap vienu lukturi kadas 30 minutes :)

2 0 atbildēt

ideāli.... tieši šitajā vīkendā taisījos šito izdarīt draudzenes mašinai.... meklēju kā reizīts info netā un whualla! Saša Aleksandrs jau par visu ir padomājis.... Pēc vīkenda iemetīšu par rezultātiem.. Paldies par info jau iepriekš emotion

2 0 atbildēt

Ak, dievs, kas par morālu kropli ! emotion

Ko darīt tad, ja metas šķērmi, Ap dūšu, redzot, kā pa dzīvi, Klīst dīvaini un stulbi ērmi, Kas negrib domāt, runāt brīvi?

2 0 atbildēt
Sodien autinu loloju ar ziepitem un udeni, vienigi tas svikas (saules atstatas), bet ta prieks! emotion
2 0 atbildēt
Ir tādas melamina švammes. Tirgo ebay un ali pa 5 eiro 100 gabalas. Visu virsbūvi berzēt būtu pašnāvība- bet lukturiem, pagriezienrādītājiem ideālas. Un vispār saimniecībā laba lieta.
2 0 atbildēt

Jauniem oriģinālajiem lukturiem jau no rūpnīcas nāk speciāla UĪV starojuma aizsargkārtiņa, parasti tas apsūbēšanas process sākas tieši tad kad tā kārtiņa ir laika gaitā nodilusi, izdegusi. Neko speciālu lukturiem laist virsū nevajag, vajag vienkārši saudzīgi pret tiem izturēties, jaunus lukturus nedrīkst skrāpēt un rīvēt ar lupatām, slaukot ar sausu lupatu veidijas tas pats efets kā ar smilšpapīru. aizsagrkārtiņu nodrošina jau tas kad mazgājot tiek uzklāta tā vaska kārtiņa.

2 0 atbildēt

KO jūs tur ņematies??? Pilnīgi pietiek uzpūst WD-40 un ar lupatu notīrīt.Lukturs būs kā jauns.emotion

1 0 atbildēt

Nez ko Sasha teiktu par TurtleWax Headlight Restorer Kit?

1 0 atbildēt

Oriģinālo aizsargkārtiņu ir iespējams atjaunot? Dzirdēts, ka kaut kādi brīnumlīdzekļi ir, bet tik tālu nav nācies iedziļināties...

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »