local-stats-pixel fb-conv-api

Lakas lobīšanās, maucam tālāk.46

Pupu nebūs ! Turpinam detaļu krāsošanu, ņemam priekšā kapotu. Trīsdesmit bildes un katrā viens un tas pats, jēgas rakstīt nebūtu bijis, bet te viens moments procesa gaitā uzradās kuru vajadzētu redzēt un parādīt. Vienkāršim lasītājiem šī tēma galīgi garām, bet ceru, ka kādiem interesentiem un entuziastiem noderēs.

Esmu saņēmis desmitiem vēstuļu ar jautājumu par lakas lobīšanos uz auto kapota, jumta vai citām vietām, ko darīt, kā saārstēt, kādēļ tā notiek ? Šito laimi, nemaz nenojautu, bet arī pašam ienācās reāls materiāls un paraugs ar lakas lobīšanās kaiti.

Rakstiņa gaitā centīšos visu štellīti nedaudz smalkāk apstāstīt, gatavošana un krāsošana arī būs. Garīgais kaut kāds nedaudz plakans, bet iedvesmas mūzu izskatās ka nesagaidīšu, jāstartē kā ir.

« 1  2  3 »
1285 1 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000
NFG avatarsNFG

Man pašam nekad nepietiktu uzņēmības ar kko šādu krāmēties. Vienmēr esmu par to apbrīnojis Sašu. Lai veicas turpmākajos darbos! emotion

33 0 atbildēt

No citrona par dimantu

9 0 atbildēt

Paldies Sašam par komentāriem zem bildēm ;) Visu saglabāju,kkad drīzumā tas man noderēs gatavojot paša auto ;)

8 0 atbildēt

Cepuri nost šādiem Sashas rakstiem. Gandriz kopē ārā un sien grāmatā :) Lieku milzigu plusu

9 1 atbildēt

Afigenākais atspīdums... arī sažuvušajās daļās  emotion Kur tas mandarīns palicis? emotion

7 0 atbildēt

Labais baigais darbs

5 0 atbildēt

emotion 

6 1 atbildēt

Rakstīji, ka vienkāršam lasītājam šī tēma galīgi garām, bet es tikai dēļ tā, ka minēji par lkas lobīšanos, atvēru rakstu.

Ir interesanti paskatīties, kā neglītais pīlēns kļūst par gulbi, bet vēl interesantāk ir pavērot, kā procesa gaitā tiek kaut kas darīts nestandarta situācijās.  :)

5 0 atbildēt

parasti jau saka, ka lobās, ja par ilgu pauze starp krāsu un laku, bet domāju, tie ir eko bonusi ūdens krāsa, ūdens laka, tamdēļ veco gadu ap 94-96. gadu (tikko ieviesa ražošanā) autiņiem rūsa visneiedomājāmākajās vietās un laka lobās, man sievas tēvam probei lēkšķēm laka nāk nost pat neberžot ar pirkstu, un krāsa 100% rūpnīcas:)))) es gan piekrāsojot nebiju tik centīgs (autiņi hobijs) slīpēšanā, noslīpēju tikai laku, uzlaidu grunti un attiet, tagad zīlēju, vai pēc ziemas nenāks lēkšķēm nost krāsa kopā ar grunti un laku:)))))))))))

4 0 atbildēt

Labi pastrādāts emotionemotionemotion

4 0 atbildēt

A es tā cerēju atverot rakstu pupus ieraudzīt emotion Malacis Sasha! Tā tik turpini!!!

4 0 atbildēt

Super pamācošs raksts. 

3 0 atbildēt

man tādi punktiņi, kā 27.bildē bija mersim, kad biku pilēja mazā ****ole un to aizmirsu, noliecos pār haubi:))))) bet tāpat sapulēju:))))))) citreiz pēc foto baigi grūti saprast, vienu redzu - nekad nevarētu būt profs krāsošanā, 2/3 no procesa izlaižu, jo trūkst pacietība - izlaižu pārslīpēšanu pēc gruntēšanas ar ūdeni, piemēram, uzlaižu ar sauso smalko, labākajā gadījumā, cenšos izvairīties no pucēšanas līdz plikam metālam, pārlieku nešpaktelēju zem ass līnijas, utt, jo esmu pārāk slinks un nepacietīgs:)))))))))

3 0 atbildēt

Tai 28  ir putekļi tik daudz vai atspīd tā?

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Labs. Abet ko darīt ar "klientiņiem",kuriem viss tik dārgs,tik dārgs? Manuprāt jāsūta zāli plūkt. Pēc tam uz bodi pēc pentaptim perves. Un lai krāso paši kā māk.
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

p.s. kas ir tie punktiņi uz haubes lakas, ****ole klepo, vai par pilnu pieliets, jeb pil garām? jeb bilde kaut ko kropļo un tas ir kas cits?:))))

2 0 atbildēt

Tieši laikā šis raksts! Vai nepārkrāsotam auto ir iespejams ka laka nāk nost? Tas ir kā no rūpnīcas nākušam? Vai tomēr ir bijis piekrāsots, pārkrāsots?

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt