local-stats-pixel fb-conv-api

IŽ Planēta 3 Reanimēšana Pirmā daļa.24

281 0

Atslodzei no mācībām un visa cita tika nolemts iegādāties motociklu kaut cik ne cik normālā stāvoklī. ss.lv sludinājumu serverī tika apskatīti vairāki simti sludinājumu. Nolēmu iegādāties motociklu Iž Planēta 3 1973.gada izlaiduma modeli vidējā stāvoklī ar motora defektu. Iepriekš domāju ņemt Voshod, bet atceroties kādā forumā lasīto un draugu stāstīto pārdomāju. Laicīgi sarunāju transportu un sazvanijos ar pārdevēju. Defekts tāds, ka jāmaina virzulis un gredzeni.

281 0 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Līdz vasarai vēl tālu....  emotion

Pie laba drapaka , brāl, esi ticis, vajag tik dziesmā dabūt   emotion   emotion

8 0 atbildēt

Beidzot arī redzu, ko tad esi nopircis īsti emotion Nu ko, gaidīšu, kas būs tālāk.

P.S. Mana vestā bāka bija laba?

7 0 atbildēt

Labs raksts, tā turpināt gaidu 2 daļu!

5 0 atbildēt
Ta tik turpini. Nakamreiz rādi kā iet ratā.
3 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

baigais drapaks! 

2 0 atbildēt

tev sanāca misēklis ar kurbuli.

es šitā jawa motoru pārlasīju, nopriecājos, ka visu tik viegli salasīju kopā, un labi, ka nemēģināju piekurbulēt, jo pirms tam sēdēju pie moča, uz pirksta virpināju divus drātveidīgus izstrādājumus. tikai pēc tam man pieleca, ka tie ir gredzeni. nācās visu jaukt ārā un ar gredzeniem jau vairs tik ātri negāja.

p.s. varbūt ir kāds paziņa, kuram mētājas minska vai tās detaļas, jo manējai vajag karburatoru - vienreiz jau rakstīju, ka 11 gadu vecumā nogriezu plāksnītei apakšu, lai vairāk lej bendžu iekšā un ātrāk iet, tagad mopis neiet ātrāk par 70kmh, jo aizlejas, kā arī tukšgaitā nenormāli augsti abaroti.

0 0 atbildēt

Nezāģē plzzz tikai to dubļu sargu un neko citu, lai paliek oriģināls Jo pēctam kad apzāģēsi nespēsi tīrīt dubļus no parkarsušā cilindra ribām ārā, tad jau labāk uzliec no īsta krosinieka dubļubleķi nevis bojā veco, kā nekā tādus vairs neražo.

Veiksmi tālākajos darbos emotion)

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt