local-stats-pixel fb-conv-api

Eh, kā es negribēju... atkal auto. (nobeigums).24

« 1  2  3  4  5 »
499 0 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Paldies par rakstu! Autoram pluss, CSDD večiem - mīnuss.

8 0 atbildēt

Visu jaunu...  Tā arī audzina mūsu jauno sabiedrību, patērētāju sabiedrību. Priekš kam izrādīt iniciatīvu, kaut ko salabot, uzbūvēt, saremopntēt ?  Līdz ko kas ir sagājis dēlī, tā met ārā un pērc tik jaunu vietā !  Vairāk strādā, ņem krītus, plēs pakaļu lai tik vairāk nopelnītu un pirktu lietas kuras nemaz nav vajadzīgas un bez kurām var mierīgi iztikt.

8 0 atbildēt

 emotion 

8 0 atbildēt

Izlasi rakstu, ne priekš tirgus tika taisīts !

Ņe bitij, ņe krašenij....  emotion  Šito dziesmu visi jau zin emotion

7 0 atbildēt

kurš ir tas mērglis, kas liek mīnusus?

laikam skauž, ka tik labi sokas...

A pa CSDD - tur dažreiz vienkārši piekasās par kaut ko, kas vienam nepatīk, a otram ir ok. Man Brabus bremžu sistēmai piesējās Rīgā, pateica, ka nav orģināla, uz ko es pateicu, ka viņiem paurī ir šķidri mēsli. Nākošais bija gudrāks, skatījās kompī, atrada, ka sistēmu taisa Kanādā, un viss ir štokos.

6 0 atbildēt
Tik perfeti viss sadarits manuprāt labāk ka no rūpnīcas, juveliera darbs. Par tiem kraniem no csdd- bez lamuvardiem nevarēšu izteikties. Pie mums Gulbenē arī visādi cirki...
5 0 atbildēt

Izskatās jau labi, forši. emotion Paldies, ka padalījies ar darba procesu. emotion

5 0 atbildēt
Nu nocakarejies konkreti. Es neesmu masinu eksperts bet nu servisa lai ko tadu izdaritu uj uj uj ka noplestu. Nez vai tad butu jega tadu pirkt asv kartot papirus un sutit un gaidit un remontet. Ja prieks sevis un pats taisa tad jau labi.
4 0 atbildēt

Malacis!  emotion 

3 0 atbildēt

skaists finišs, atliek tikai tumšākā stūrī rīkle sadot tam tehniskās apskates inspektoram, lai nepiekasās par sīkumiem. Dēļ tādiem cilvēkiem arī pāriet apetīte kaut ko darīt. Bet es ceru, ka šīs tomēr nebūs pēdējais auto brīnumdarbs.

3 0 atbildēt

Prieks skatīties, kad viss tiek pucēts

2 0 atbildēt

Šis ir labo vēlējumu laiks, tāpēc novēlu Tev labu veselību, pārējo ar savām rociņām sarūpēsi pats emotion

2 0 atbildēt

Prieks, ka viss beigās tomēr izdevās. emotion  Lai nolādēti tie CSDD kretīniskie izdzimumi, man piekasījās golfam par to krāsu, es teicu, kas jūs, ah**eļi???Pateicu, ka tipa nekas nav darīts un pagājšgad izlaida bez ierunām.... Pat krāsas nosaukumu parādīju, tad tikai nāca pie prāta.... Ilgi viņš tur kašķi pie tās krāsas meklēja, teicu, paspīdini ar lukturi, o, zils!!  emotion Neizlaidu skati dēļ aizmugurējiem oriģināli tonētajiem lukturiem....  emotion 

2 0 atbildēt

Malacis!!!  emotion 

2 0 atbildēt

43 bildē viss stūris iruzmatēts. Krāsoju garāžā, jo krāsotavā man šitas autiņš nelien iekšā, tādēļ ir redzama vienkārši gaismas spēle, vārti bija vaļā un pa durvīm iekšā saule spīdēja, bet no sāna nekāda apgaismojuma. Ja nodarbojies ar krāsošanu, tad Tev ir skaidrs, ka pārmatējot dažreiz sanāk arī "izraut cauri " laku, nu tad man tā sanāca apakšpusē ap lukturīša vietu, tur vienkārši ir pietonēts vēl reiz ar Bāzes krāsu lai pleķi neveidojas Nākošajās bildēs taču parādīju kā tas stūris izskatās jau nolakots.

1 0 atbildēt

Putekļu daudz bija, tādēļ nepatika. Augšiņa ir nokrāsota arī 41 bildē, vienkārši nolīmēšanas papīrs atspīd uz tās plaknītes, tādēļ izskatās kā nenolakota vai uzmtēta emotion

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Galvenais jau process. emotion 

0 0 atbildēt

Man patīk reklāmas..

0 0 atbildēt