local-stats-pixel fb-conv-api

Bēdubrālis Opel Calibra.132

Sveiciens visiem spokiem! 100 dienas Spokos ir zīmīgs cipars tādēļ ielieku savu rakstiņu (tikai interesentiem). Dzīvē kā rožudārzā, pilns ar ērkšķiem.
Reiz radās vajadzība ātri tikt pie riteņiem. Uz karstām pēdām no paziņas pa sakarīgu naudu paņēmām Opel Calibra 1991.g. Burkānu sarkanā kolorā. Nabags savā mūžā jau bija ļoti daudz pieredzējis un dzīves likstu paplosīts. Grāvji, arumi bija ņemti un daudzi citi dīvaini negadījumi, tehniskais stāvoklis bija nolaists un gandrīz katra opcija prasījās pēc remonta, bet vēl bija braucams, kā saka - na hodu.
Lielas izvēles nebija, tuvojās treknie gadi, kājiniekos palikt negribējās, domāju ātri uzcelsim un kādu brītiņu pabrauksim, apmēram pāris gadiņus.Tā arī izdarījām, visu nojaucām pa detaļām, bundžu apmetinājām un ielikām nejēdzīgas summas detaļās. Gribējās kā labāk, sanāca kā vienmēr, vai tas vispār bija prāta darbs?

999 7 132 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 132

0/2000

Izklausas ka tu tik taisi tās mašīnas un znotiņš tik dauza :D Cita raksta stastiji ka Scirocco ar znotinš nošķīlis 

62 0 atbildēt

Sveiciens 100. dienas svētkos!

41 0 atbildēt
Eso avatarsEso

calibra, kas calibra, nekas labs jau nav, Latvijā vispār lielākoties tikai nopistus vāģus var dabūt, ja gribi normālu vāģi, kas jau ir 10+ gadi vecs jāskatās uz vācijas pusi vai vēl tālāk..

23 1 atbildēt

Nu jau katru dienu tikai ceru ieraudzīt Spokos kādu Sashas rakstu, kuru izlasīt t nav ne mazāko problēmu... Ir redzams, ka cilvēks uz godu, ja jau bez mazākajām rūpēm stiķē kopā Opeli, kas, manuprāt, ir pats galējais, ar ko var noņemties, un, ja vēl atrodas kāds, kas diezgan regulāri šos, es teiktu, pārcilvēciski veiktos darbus irauj grāvī vai kā citādi apskādē, tad, var apgalvot, ka atkal ķīlēt to pašu autiņi ir pāri jebkādām robežām, kas pierāda, ka Sasha jau varētu tikt vērtēts, ka savas jomas Chucks Norris. Varu vienīgi noliekt galvu šāda cilvēka priekšā un novēlēt vēl 10kārt ilgāku laiku Spokus aplaimot ar tik ZAJEkrutiem rakstiem! PALDIES! emotion

16 0 atbildēt

Pusasis tika mainītas kā malka emotion

14 0 atbildēt

Jā, ja jūti ka ar mašinas auru nav labi, tiec vaļa no tās. Nēsi vienīgais, kas pie tādas ticis (par laimi man tada nav bijusi)

8 0 atbildēt

raksti, kas aizrauj. bet par šīm vietējām, jauniešu, mašīnām gan neko daudz nevar teikt, visas būs nojātas līdz pēdējam. pērkot latvijā(un pat eiropā), būs tāpat jārēķinas ar galvassāpēm un lieliem ieguldījumiem.

9 2 atbildēt

Smuki tie dzeltenie diski emotion

7 0 atbildēt

Spokiem drīz vajadzēs jaunu sadaļu - mana garāža ...tas priecē +++++

7 0 atbildēt

Teikšu labz Saša sveicu ar 100 dienām spokos.lv emotionemotion

6 0 atbildēt

Nu tu vnk esi Labs mehāniķis mašīnu liktu tavā ziņā!

5 0 atbildēt

malacis-respekt un uvažuha.

Es ar čomu calibras 2.0 motoru DOHC ielikām kadetā. Svētais Jēzus kas tas bija par aparātu. Protams pēc kāda mēneša sākās problēmas, jo kadets tādus ātrumus tikai sapņos bija redzējis. Nu neko sataisījām pat tehnisko izgājām, tā arī mēs viņu pārdevām,bet viņš paliks mūsu atmiņās.

4 0 atbildēt

Nēsmu gan Opeļu fans, bet raksts super, autors super un ja man būtu tāda detaļu noliktava es gan ar tevi padalītos emotion emotion

4 0 atbildēt

tev gan neieit ar tiem autiņiem cik noprotu lasot tavus raktstus.

ko varu teikt par savu auto 2 gadi norulēti bez problēmām, un vienā jaukā dienā sāk brukt vis pēc kārtas. (un tirgotāji rūsu bija ideāli noslēpuši tagad uz visām četrām durvīm un sliekšņiem sitās cauri) izdevumi izdevumi izdevumi...

3 0 atbildēt

Oo, ja jau Elkšņi blakus tad jau kkur no Ogres vai Ikšķiles vien esi? Savējais kā saka! :) Tagad zināšu ar kuru jākontakējas, ja kaut kas būs jākrāso.  Paldies par rakstiem, reti kurš tik daudz laika pie tiem pavada rakstot un fočējot!

3 0 atbildēt

Liels darbs ielikts.

3 0 atbildēt

Kas ta notika tev ar  Mazdiņu 323F?

Taisi jaunu rakstu ;D

3 0 atbildēt

Sveicu svētkos :D  Tā jau mašins smuks, bet tiešām, plīst uz velna paraušanu!

3 0 atbildēt

tādu auto nevienam nenovēlu :D un veca mazda - tāds pats puveklis (pēc manām domām), tikai daļas dārgākas.  

3 0 atbildēt

tā jav ir ja pa ziemu brauc ar plikam vasaras riepām..

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »