local-stats-pixel fb-conv-api

Absolūtā truba, jeb norāva jumtu.38

Viss notiek kā filmā, nupat bračka ar darboņiem dabūja uz strīpas balto ruksi (bulciņvāģi) un es atgriezos pie Mantas projektiņa. Izskatījās ka debesis noskaidrojās un beidzot mierīgi varu darboties savā stilā kopā ar brāļuku, bet gadījās vēl absurdāks notikumu pavērsiens kā toreiz kad bračka ieradās " ruksi " lāpīt ... Manā šķidrajā autoparkā pienāca tehniskās skates diena nākošajai transporta vienībai, protams, uztraukums kā pirms meitenes bildināšanas un cerība ka gan jau neizfukās pa pilnai programmai.

Ar braalluku darbojamies ap Mantiņu, priecājamies par dzīvi un lielu bēdu nezinam, kaut gan, kur tik skaties, nav nevienas vietiņas kur nebūtu roka jāpieliek. Process pamazām iet savu gaitu, pamazām bet neatlaidīgi tuvojamies mirklim kad varēs sākt jaukt krāsas un liet krāsošanas pistolē. Lielā špaktelēšana galā, tagad jāpiestrādā nianses un jāsagatavo vēl visi citi nepieciešamie loriņi pirms krāsošanas.

Vispār šito visu stāstu vajag rakstīt tikai ar humoru, skaidram saprātam tas būs grūti sagremojams.

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/Bezpredjels_x264_zps6d281650.mp4.html

« 1  2  3 »
549 2 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Mums murgos rādās briesmoņi, Sašam- korozija emotion

61 0 atbildēt

Liels prieks par to fleksi. Super ka šitā labus cilvēkus var atrast emotion

Veiksmi darbos ;)

21 0 atbildēt

Diena ir izdevusies tad, kad SashamAleksandram ielikts trekns pluss emotion

14 0 atbildēt

Man ir versija, ka izrūsējušos autiņus pārkausē un no tā materiāla ražo jaunus bet tie rūsas gēni paliek.un ar katru jaunu autiņu paaudzi tā slimība arvien vairāk progresē :D   Plāniņā jau ir mums to autoparku atjaunot, bet līdz tam vēl laiciņu kaut kā jānovelk :(

9 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Mani visvairāk fascinē 17.bilde! ''Boss'' raujās vaigu sviedros, kamēr ''padotais'' pēta debesīs putnus! Jācer vien,ka pats par putnu šis nepaliks! emotionemotion

7 1 atbildēt

Sašam sveiciens no Uzvārdbrāļa ;) Liepājas pusē ;) ko tur daudz teikt par praktiskajām lietām, tur vis skaidrs, gribēju piebilst ka tev (spriežot pēc video) ir tīri labi ieguldīts laiks  sētas un Dārza darbos,  super, ;)  pašam liels dārzs  aiz loga, zinot cik laiks jāiegulda tajā,  gribās jautāt pa kuru laiku tu vēl to visu paspēj?       he he taava atvase  to zālāju gan  būs savagojuši dikten , he he bet tas jau ir tikai jauki, lai puikas braukā :)

6 0 atbildēt
Man jau baigi gribas redzet ka ta Manta izskatisies... Tas busins gan tads kritisks, manuprat, nezinu vai pat ir verts ar to nemties. Tada stavokli tapat izkuks driz. Bet nu lai veicas tev...
6 0 atbildēt

Jopt. Es esmu diezgan optimistiski noskaņots parsvarā uz visa veida bojājumiem kas ir mašinam, vienmēr ir tā, kur citi redz katastrofu es  nodomāju: "ehh viena diena   un viss salabots"  Bet redzot šitik sapuvušu autiņus ka tas combo un šis tranzīts, pat es nodomāju, ka mašinas savu laiku nokalpojušas, nav jēgas  vairs labot. Ar tiem ielapiem caurumus itkā aizķepinās, to TA izies, bet ilgi tas tāpat neturēs. un ari braukt ar tik izpuvušiem autiņiem nav droši.  pirms pāris gadiem paziņam gadijās, ka mazda bija tā izpuvusi, ka braucot pa grants ceļu, izlūza aizmugurējais tilts no visām stiprinājumu vietām  Labi ka atrums nebija liels.  Tagad tā mazda iespējams jau ir parkausēta naglās un skrūvēs..

5 0 atbildēt

Neslikti! emotion

p.s. apbrīnoju tavu pacietību. emotion

5 0 atbildēt

Kas tev tā par nežēlīgo svarku?Baigais aparāts:D

4 0 atbildēt

visi tie busi ir kaut kādi unikumi. itkā bleķiem nav ne vainas, bet nu pūst vellā. nesen pārtaisot centrālo atslēgu, sastapos ar to, ka MB pasažieru busiņš ir "tā" pārbūvēts, ka viņam zem pasažieru logiem, sienās, ir pilns ar ūdeni. es gan neizpratu, kapēc šie atteicās no manas palīdzības- 2 caurumus izurbt, lai tas draņķis tiek ārā.

4 0 atbildēt

Sīkais normāli ravē mauriņu emotion

4 0 atbildēt

Pašam ģimenē bija 2000. gada tranzīts, bet izrūsējis kā vells. Šim vismaz vēl durvis tur kopā.

4 0 atbildēt
JR avatarsJR

Pozitīvs video emotion Starpcitu smuks mauriņš emotion

3 0 atbildēt

Nezinu kāpēc, bet noskatījos visu video. Sīkais normāli vālēja vaļā ar kvadri  :D

2 0 atbildēt

Turās,labs nāk ar gaidīsānu,bet tie fordi tā ir auto parodija..spēj sapūt pa pāris ziemām līdz tādam līmenim

3 1 atbildēt

LAbi uztaisīts.

2 0 atbildēt

Tev ir tāda pati klaviatūra kā man:D

0 0 atbildēt

Bampers pa skaisto sanacisemotion

njaa brinos ka tas Tranzits vel kopa turas

0 0 atbildēt

Es gan nevienu 3nieku neredzu. Vai varbūt te jau viss novērsts? 

612   2   Pakaļējais tilts. Labā amortizatora apakšējās bukses brīvkustība.   601   1   Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi.   802   1   Nelieli bojājumi atgāzu izplūdes sistēmā.   406   2   Nepietiekama stāvbremzes efektivitāte.   618   1   Nenozīmīga eļļas noplūde no motora (transmisijas)   608   2   Priekšējais tilts. Labā amortizatora atbalsta gultņa bojājumi.
0 0 atbildēt