local-stats-pixel fb-conv-api

stulbais idioots! :@12

0 12

ka taa var izdarit ar mazu suniiti tadus atrast un nospardiit vai arii pashus no tilta nomest lohi :@             

 

Kāds 22 gadus vecs lietuvietis populārajā interneta video krātuvē YouTube ievietojis ar mobilo telefonu uzņemtu video, kurā iemūžināts, kā viņš, vēloties pierādīt, ka suņi spēj lidot, no kāda Kauņas tilta nomet dzīvu sunīti.

No tilta nomestais suns Pipars (attēlā) palicis dzīvs un nogādāts veterinārajā klīnikā, kur šobrīd tiek ārstēti gūtie lūzumi un iekšējo orgānu traumas. Lai gan veterinārārsti pauž cerību, ka suns izdzīvos, pagaidām nav zināms, cik nopietnas sekas atstās kritienā gūtās traumas.

Šis video neilgi pēc tā parādīšanās internetā jau guvis plašu uzmanību no ārzemju mediju puses, un, pateicoties dzīvnieku aizstāvju un interneta entuziastu aktivitātei, noskaidrota cietsirdīgā puiša personība un Lietuvas policija viņu neilgi pēc "varoņdarba" pastrādāšanas aizturējusi.

Šobrīd lietuvietis Svajūns Beņuks, kuram nav regulāras darba vietas, atrodas apcietinājumā, un tuvākajā laikā tiks tiesāts par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem. Kā liecina policijas sniegtā informācija, jaunietim ir desmit klašu izglītība, viņš nācis no nelabvēlīgas ģimenes un mīl iedzert, bet tuvākās apkaimes iedzīvotāji viņu raksturojuši kā kauslīgu huligānu.

Kā novēroja izklaides portāls Mango, lietuvieša rīcība gluži nejauši metusi ēnu uz Latviju, jo vairākos ārzemju interneta portālos un blogos cietsirdīgā video galvenais varonis maldīgi tiek dēvēta par "latviešu idiotu", bet šokējošā satura dēļ piekļuve šim video lielā daļā portālu ir bloķēta.

Atgādinām, ka pirms kāda laika pasaules mēroga skandālu izraisīja divas ukraiņu studentes, kas izklaidējās, spīdzinot un nogalinot dažādus mājdzīvniekus.




video:    http://www.mango.lv/zinas/nejedzibas/redakcija/video-lietuvietis-no-tilta-nomet-dzivu-suni.m?id=28141521

0 12 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

wai naw stulbi sho teemu atkal celt gaisaa?? wisi jau zin, kas un kaa..

0 0 atbildēt

žēl, es nezinu, neesmu video redzējis, bet man POHUJ ^^

0 0 atbildēt

un ja kas, suns nomira!

0 0 atbildēt

Jā, lietuvieši tie stūlbie, protams. Mīnusu tikai par to, ka visu tautu nodirs viena cilvēka dēļ. Lietuvieši ir gudrāki par mums un it īpaši par tevi, muti ciet!

Izlaboji, bet tas neko nemaina. Komentārs stūlbu virsrakstu autora godam.

Pie reizes, kāpēc šis gadijums tā izcelts? Katru dienu nogalina tūkstošiem (miljoniem?) dzivnieku, paši ēdam arī, dzivnieki viens otru nogalina, bet šeit viens gadijums visā pasaulē tagad būs pazīstams. Dzērājs paliek dzērājs, ko padarīt, ieliek cietumā un liek mierā, lai smird savā cietuma kamerā. Nevajag sūdus uzcelt un rādīt visiem.

0 0 atbildēt

jau kādu 500 reizi par šito raksta !!!        Jā tas vecis ir lohs un idiots, jā jā nabaga suns bla bla bla aizsargājam dzīvniekus utt :P

0 0 atbildēt

atbildot uz Ryuk komentāru " Jā, lietuvieši tie stūlbie, protams. Mīnusu t... " Latvietis atnāk pie neiroķirurga un jautā pēc padoma, jo grib kļūt par igauni.

-Jums būs jāveic smadzeņu operācija, kā rezultātā 50% smadzeņu tiks izņemtas. Vai jūs esat gatavs šim solim.

- Jā.

Pēc operācijas ārsts:

-Procedūras laikā radās tehniska kļūme un sanāca 50% vietā izņemt 90%.

-Gerai,gerai!

0 0 atbildēt

Kad ej uz veikalu, paskaties plauktos ko pērc un tad pasaki ''gerai, gerai'' atceroties šo anekdoti, kura orģināli bija par Igauņiem un visticamāk, ka tā nav latviešu anekdote un oriģināls noteikti bijis uz citu pusi tēmēts.

0 0 atbildēt

baac redzot shito vidio tadu dumu parauj! :@:@:@  kaa var taa rikoties ar dzivu butni! :@:@:@ pashus vinjus visus nomest no tilta un panjirgt! :@ to it sevishkj kursh nometa un vel nospardiit! :@:@:@:@

0 0 atbildēt

zajebala

0 0 atbildēt

nu cik var! vai ta tieshaam nav nekaa pozitiiva ko ielikt?

0 0 atbildēt

Boooring!

0 0 atbildēt

jau reizes 10000000000000000000 esmu lasiijusi

0 6 atbildēt