local-stats-pixel fb-conv-api

eBay pārdod McNuggetu53

491 10

Kāds vīrietis kura vārds ir Džeiks no Vācijas izsoļu vietnē eBay pārdevusi četrus gadus vecu McDonald’s vistas gaļas ēdien McNuggets, kurš it kā izskatās līdzīgs bijušajam ASV prezidentam Džordžam Vašingtonam.Vīrietis saka, ka saņemto naudu plāno ziedot bērnu namam, un lielāko daļu no naudas ziedos veco pansionātu labiekārtošanai.

Izsoles uzvarētājs ir kāds miljardieris no Amerikas Savienotajām Valstīm, miljardieris esot samaksājis 8100 dolāru(4200 latus), izsoli uz laiku apturēja, paziņojot, ka šī izsole pārkāpusi noteikumus par vecas pārtikas tirgošanas aizliegumu.Vēlāk gan izsole atjaunota, jo eBay nolēmis izdarīt izņēmumu, jo Džeiks esot teicis ka šo naudu ziedošot bērnu namam un arī pansionātu labiekārtošanai.Šis vistas gaļas izstrādājums ir ēšanai nederīgais, McNuggets izsolē pārdots ar vārdu ''McWashington''.Džeiks stāsta ka pirms aptuveni četriem gadiem ar sievu pusdienojām McDonalds ēstuvē.Vīrietis pēc maltītes novācis galdu, kad pamanījis šo McNuggets gabaliņu un sāku smieties, jo šis McNuggets vīrietim atgādinājis bijušo ASV prezidentu Džordžu Vašingtonu.Vīrietis apskatot to tuvāk, saprata ,ka tas patiešām ir līdzīgs prezidentu Džordžu Vašingtonu.Vīrietis nolēmu to paņemt uz savām mājām un šo neticamo atklājumu parādīt saviem bērniem.Kad mājās bērni to ieraudzījuši nespēja noticēt savām acīm, arī Džeika vecāki nespēja noticēt savām acīm.Bērni par notikušo krietni pasmējās un jokoja,ka šo dīvaino McNuggetu būtu jāizsola eBay, vīrietis pats atzīst ka sākumā tas bijis joks, bet vēlāk kad summa sasniedza 4200 latus vīrietis nolēma šo naudu ziedos labiem mērķiem.Un arī izsoles aprakstā bija rakstīts ka šo naudu ziedošot labiem mērķiem.
Kad miljonārs vīrietim kontā ieskaitija naudu par četrus gadus veco McNuggetu, vīrietis uzreiz naudu noziedojis bērnu namam un arī pansionātam.
Pašlaik šis McNuggets atrodās Amerikas Savienotajās Valstīs. Bet šo McNuggetu grib pārpirkt džordza vašingtona muzejs.Miljardieris ir apsvēris šo domu un domā atdot šo McNuggetu muzejam.
Pašļaik šis eksponāts ir aplūkojams džordza vašingtona muzejā.Šis ir viens no populārākajiem eksponātiem džordza vašingtona muzejā.
Vīrietis kuram agrāk piederēja šis McNuggets atzīst ka arī noziedojis mazāk nekā pusi no iegūtās naudas McDonald’s ēstuvē kur iegādājies šo McNuggetu.

491 10 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

Ko tik ebay nepārdot. emotion Reku jau cilvēkus sāk tirogot emotion

95 0 atbildēt

Stupid Americans emotion

75 8 atbildēt

Es tur redzu tikai gaļu

61 4 atbildēt

Līdzība=0 emotion

41 2 atbildēt

Nē nu , es arī uzlikšu kkādu vistas fileju cepties , izdomāšu pēc kā izskatās un ielikšu ebaya , Amerikāņi nopirks for real.

28 0 atbildēt
wh avatarswh

Mans sūds ar dažiem ir līdzīgs..Jaliek nākošreiz ebay emotion

18 0 atbildēt

Es vienīgāis ne grama neredzu līdzību? :D

11 2 atbildēt

miljardieris viņu vienkārši apēda :D

5 0 atbildēt

Nākamreiz pārdosu savu netīro zeķi. emotion

5 0 atbildēt

He He labais ++

4 0 atbildēt

zbis līdzība ir!emotion

6 2 atbildēt

jā visur viskautko var saskatīt.

6 2 atbildēt

Da labi - tiešām škiet, ka eBay ir zelta rakstuve, kurā var nopelnīt baigo piķi pārdodot pašam nevajadzīgos s*dus

3 0 atbildēt

Galvenais, ka naudu ziedos bērnu namam un pansionātam. :)

2 0 atbildēt

Es tor neko vairāk par vecu gaļu neredzuemotion

2 0 atbildēt

Sākumā padomāju ka kāds sakošļājis čipsus, un uztaisījis vašingtona seju lai pārdotu par lielu naudu

1 0 atbildēt

Tu to ēdisi ? emotion

1 0 atbildēt
Nākamreiz, kad būšcu mcdonaldā arī nagetiem sākšu meklēt līdzību, varbūt būšu miljonāre, ja atradīšu nagetu ar Bīberu. Stulbums, labi, ka vismaz labdarībai naudu noziedoja
1 0 atbildēt

American idiots :DD

2 1 atbildēt

man cepī kad tur rakstīts rare mcdonald vel dažas partijas uzepa ?emotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »