Lieliska, barojoša, vitamīniem bagāta paciņa. Glābiņš - Latvijā, ikdiena - Krievijā. Šis raksts veltīts šai izsmalcinātajai brīnum paciņai.
Triki ar Roltonu206
1913
223
Paciņa ko redzam ikdienā. Populārākā.
Roltons ir arī savādāku veidu iepakojumos, bet tie nav tik garšīgi un ir pārāk dārgi.
Klasiskajam Roltonam ir arī dažādas garšas, kaut kur 7, ja kāds eksperts zin precīzāk, rakstat komentāros.
Atverot paciņu jūs ieraudzīsiet sausu makaronu pikuci, ja kas, to vel nav ieteicams ēst... Bet ja esat pārāk izsalcis tad varat tos ēst arī sausā veidā, taču tas nebūs tik barojoši.
Vēl jūs ieraudzīsiet eļļiņas paciņu un garšvielu paciņu, ja taisaties ēst sausā veidā, tad šīs abas var uzbērt, uzliet virsū, būs asumiņš un vieglāk slīdēs kuņģī iekšā.
Lūk šādi izskatās izvārīts, piebriedis Roltons, baigi labais.
Šī ģimene steidz pusdienās ēst Roltonu, jo tas garšo gan lieliem, gan maziem.
Ģimenes izvēlās Roltonu, nevis parastās zupas, jo Roltons ir daudz barojošāks un vieglāk pagatavojams.
Tagad es jums pastāstīšu kā pagatavot tradicionālo Roltonu, kas dos jums energījas devu visai dienai. Tātad... Jums ir nepieciešama 1 Roltona paciņa, ūdens, elektrība, tējkanna, bļoda. Atveram Roltona paciņu, ieliekam makaronus bļodā, uzberam pa virsu garšvielu paciņu (obligāti orģinālo), uzlejam eļļiņu, noliekam bļodu malā. Tagad aizvāram ūdeni un lejam iekšā bļodā, pagaidām piecas minūtes un ēdam...
Labu apetīti!