local-stats-pixel fb-conv-api

Talantu šovā jau pieprasa grūtniecības testu.13

94 34

Pats nezinu kā to spriest, protams nav nekas liels bet likās interesanti.emotion

Šovā Okartes skatuve 2 beidzot spēkā pieņemas mīlas intrigas - drīz pēc tam, kad dziedošais ugusndzēsējs Buks salaulāja šova mīlas pārīti Sabīni un Pujātu (abi attēlā), Sabīni sāka mocīt nelabumi, un meitene lika nojaust savi otrajai pusīte, ka, iespējams, gaida bērniņu.

Sabīnes un Pujāta improvizētās kāzas šovā notika naktī pēc trešā koncerta, un jau drīz pēc kāzām Sabīne sāka sūdzēties par slikto dūšu, kuras dēļ pat attiecās kopā ar jauno vīru gatavot tradicionālās šova pusdienas.

Citi dalībnieki uzjautrinājās par to, ka slikta dūša pēc kāzām liecinot par bērniņu, un Sabīne galu galā par to informēja arī savu mīļoto, jo par meitas iespējamo grūtniecību satraukusies arī Sabīnes mamma.

"Man mamma pazvanīja un paprasīja, vai ir mēnešreizes, vai nav," šokētajam Pujātam paziņoja Sabīne, pēc šīs frāzes kautrīgi paslēpdama seju spilvenā. Vērojot puiša pārsteigumu, Sabīne smaidot sprieda, ka Pujāts izskatoties priecīgs par iespējamiem jaunumiem.

"Kas ir? Tas taču ir normāli! Tā tam dzīvē jābūt! Kāpēc tu esi šokēts?" par Pujāta pārsteigumu brīnījās Sabīne, piebilstot, ka par tādām lietām neviens nejokojot. Meitene jau pat sāka apcerēt, kā saukt abu gaidāmo mazuli, atklājot Pujātam, ka meitiņu labprāt nosauktu par Sonāti.

Sabīnes iespējamā grūtniecība kļuva par apspriestāko tēmu Okartes skatuves dzīvoklī, un situācijā īpaši ieinteresēta bija Marta. Veicot aprēķinus, viņa secināja, ka bērniņš ieņemts pirms pusotra mēneša Liepājā, Okartes skatuves tūres laikā, kad Pujāts no abu istabiņas iznācis īpaši laimīgs, jo šova telpās seksa abiem neesot bijis.

Marta pat sāka izjautāt Pujātu par to, vai Liepājā abiem ar Sabīni nav gadījušies kādi misēkļi, uz ko Pujāts pārliecināti atbildēja, ka viss bijis kārtībā. Taču pēc tālākās Martas izjautāšanas Pujāts vairs tik pārliecināts nebija, un rezultātā Marta paziņoja Harim: "Mums vajadzēs grūtniecības testu!".

Sapratusi, ka lieta jau sāk kļūt pārāk nopietna, Sabīne atzinās Pujātam, ka viņu tikai pakaitinājusi, par ko Pujāts ļoti saniknojās. Bērnišķīgā konflikta dēļ starp mīlniekiem izveidojusies nopietna plaisa, un Pujāts nupat paziņojis, ka apsver iespēju Sabīnes muļķīgā joka dēļ šķirt pāra nepilnu nedēļu ilgušo laulību.

94 34 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

pirmajā teikumā,kuru pats rakstiji ir vairāk kļūdu ,nekā visā kopētajā tekstā kopā.....

19 0 atbildēt

Ar tādām lietām jokot ir tiešām stulbi...emotion

16 1 atbildēt

kruts raksts. NOT.

11 0 atbildēt

kaut kads klaunu sovs ... 

7 1 atbildēt

Meitiņu nosauktu par Sonāti?! emotion Nu ko meitiņ, uzdziedam sonāti? xDD

2 0 atbildēt

Realitātes šovs. emotion

0 0 atbildēt

es to Sabīni pārmācītu par tādu joku :D

0 0 atbildēt

Debīlās latviešu šovu intrigas, pretīgi skatīties. Tie cilvēki pat nav talantīgākie no tiem, kas bija atlasē. Vienkārši vistrakākie intriganti pēc savas būtības. LNT jau ka tik šovu uztaisīt. 

0 0 atbildēt

Pati skatijos tieshi tajaa vakaraa OKartes skatuves aizkulishu dziivi internetaa. Un redzeeju,kaa Pujaats Un sabiine saliigst. Cmoon. Jaauzcelj tik liels tracis? Abi ir cilveeki,kaa sabiine teica - nu sanaaca taads stulbs joks. Bet cilveeki ir visdazhaakie. Un arii juus cileeki esat savaadaaki viens no otra. Un vieniigais kpc par shito runaa ir tapeec,jo tas ir televiizijaa. Bet ganjau kaads vel stulbaak ir pajokojis. Nu cmoon,atslaabstiet. P.S Sabiine Un Pujaats ir vnk ideaals paariits. :)

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

kaut vini noshaytos =D

0 2 atbildēt