local-stats-pixel fb-conv-api

.Reiz Dzivoja . . .7

18 14
[sis raksts bus veltits vienam stastam. taka zinu ,ka spoki nav garu rakstu cienitaji (vismaz dazi) tad stastu liksu pa dalam. katru dienu vienu dalu. lai vieglak butu jums to izlasit. stasts man pasai liekas diezgan interesants.]


Reiz dzīvoja...
Nu, vispār, nevis dzīvoja, bet, drīzāk - bija. Bija kāds zēns. Viņam šķita, ka ir noticis kāds pārpratums. Kāds ir kaut ko saputrojis. Varbūt kādā sistēmā ir radusies kļūda. Tās rezultātā viņš ir nokļuvis šeit. Uz Zemes. Tieši tāds, kāds viņš ir pašlaik. Var arī būt, ka kāds bija pajokojis. Ļauni pajokojis. Jo kā gan citādi varētu notikt tā, ka viņš ir nokļuvis tieši šeit? Tik ļoti viens. Tik ļoti vientuļš.



Nav īsti labi zināms, kurā brīdī zēnu sāka pārņemt domas par to, ka viņš šeit ir lieks. Ka viņš te ir tikai kļūdas pēc. Un, ka labākais, ko viņš var šajā pasaulē sagaidīt – ka viņu te piecieš.

Tas patiesi ir savādi, jo viņam bija gan māte, gan tēvs. Viņam bija jumts virs galvas, viņš bija paēdis. Viņam bija draugi. Un daudziem, ļoti daudziem nebija ne puses no tā, kas bija viņam. Bet, neraugoties uz to, ar katru dienu arvien vairāk viņā nostiprinājās pārliecība par to, ka viņš šajā dzīvē nepavisam neiederas.

Varbūt tas bija tāpēc, ka viņam pietrūka siltuma. Nevis uzmanības, bet siltuma. Tāda, ko var sajust kaut kur dziļi iekšā. Siltuma, kas vispirms sasilda dvēseli , un tikai pēc tam ķermeni.

Viņš ļoti gribēja saprast, bet nevarēja. Kāpēc šajā pasaulē viss ir tieši tāds, un ne savādāks. Kāpēc cilvēki ir tik savādi? Kāpēc viņi mēdz rīkoties tik dīvaini? Dažreiz pat liekas, ka tie nemaz nav cilvēki, bet kaut kādas lelles. Tik aukstas, tik nedzīvas. Tās nevar un nedrīkst kustēties pašas. Aiz viņām vienmēr ir nojaušams kāds, kas tās kustina. Un kustēties var tikai tik tālu, cik tālu ļauj auklas. Vai arī viņam pašam būtu jākļūst par šādu lelli?
18 14 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Tik sirdi plosošs raksts. emotion
2 0 atbildēt
interesani. gaidīšu nākamo daļu. emotion emotion
2 0 atbildēt
emotion Nabadzīts. Man stāst iet pie sirds emotion
1 0 atbildēt
sākums izraisa interesi par to kā stāsts izvērtīsies tālāk :)
0 0 atbildēt
Nākamais Emo?? emotion
0 0 atbildēt
viagra isteniba jau ne. parasta zena stasts. neuztraucies ne sis raksts ;) ja kadam varbut ir velesanas rakstu izlasit atrak tad dodiet zinu un ieliksu atlikuso dalu tik jarekinas ,ka jalasa bus vairak :D bet ja nu gadijuma
0 0 atbildēt
Kad būs turpinājums?
0 0 atbildēt