local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules 10 bīstamākas vietas tūristiem!7

102 2

10. Meksika

Meksika joprojām ir bīstamo valstu sarakstā tās apmeklētājiem. Ielu noziegumi, nolaupīšanas, korupcija ir noteicošā šajā valstī, jo īpaši pierobežas apgabalos.  Ir labāk izskatīties kā parastajam iedzīvotājam, nekā tūristam!

 

9. Brazīlija

Brazīlija ir lielākā valsts dienvidamerikā! Tūristu nolaupīšana ir parasta lieta, ikdiena. Pa ielu klīst kabatzagļi, kuri jebkurā mirklī, tiekot pieķerti var savainot jūs!

 

8. Kolumbija

Ja braucat uz šo valsti, vai nu jūs esat traks vai narkomāns. Vadošās institūcijas dara visu iespējamo, lai uzlabotu drošības nosacījumus, bet joprojām narkotiku dīleri, laupītāji, slepkavības ir bīstamākie draudi tūristiem. Partizānu darbības dominē valsts lauku apvidos. Apmeklētājiem būtu īpaši ieteicams izvairīties no pierobežas teritorijām.

 

7. Venecuēla

Ja saraksta malā atstātu ielu noziedzību, nolaupīšanu, politisko nestabilitāti, tad Venecuēla ir valsts ar ievērojamiem dabas skatiem un garākajiem ūdenskritumiem. Ja plānojat apmeklēt šo valsti, centieties izvairīties no šaurām ielām, jo tur parasti tiek aplaupīti tūristi. Ejot vērot pilsētu ieteicams rotaslietas atstāt viesnīcā un censties neapmeklēt nabadzīgos rajonus. Censties turēties pie tūristiem ietecamajām apmeklēšanas vietām!


6. Filipīnas

Šī ir valsts ar, apmēram, 7000 salām(!) Cilvēki ir ļoti draudzīgi, bet dažas valsts teritorijas nav ieteicamas apmeklēt ceļojuma laikā, piemēram, Ziemeļu Cotabato, Mindanao, Zamboanga pussalu, Basilan, Tawi-Tawi un Sulu salu arhipelāgu. Izņemot laupīšanu un nolaupīšanu ir arī citi draudi.  Vietējiem iedzīvotājiem ir narkotikas un apmeklētājus tie sazāļo ar dzērienu palīdzību! Kamēr tūrists ir bezsamaņā, pa to laiku tiek aplaupīts!  Atsevišķos gadījumos ir ziņots, ka tūristi ne tikai zaudēt savu bagātību, bet zaudē arī kādu ķermeņa daļu, piemēram, nieres.

5. Nigērija

Šī ir visvairāk apdzīvotā valsts Āfrikā. Valstī dzīvo ap 200 dažādu tautību cilvēki, un tas ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc valstī ir tik slikta ekanomika. Valsts ir slavena ar krāpšanu caur epastiem(!) Šajā valstī ir nolaupīti vairāk nekā 200 naftas strādnieki, pēcāk par tiem ir pieprasīta izpirkuma nauda. Valsts ir zināma ar savām bruņotajām bandām. Ir ļoti liels risks tikt inficētam ar malāriju un AIDS/HIV vīrusiem. Pirms braucat uz šo valsti ir ieteicams vakcinēties pret dzelteno drudzi!

4. Čečenija

Krievijas dienvidu daļa nekad nav tā īsti spējusi izjust mieru, jo Krievija karo ar Čečenu seperātistiem. Šī teritorija ir bagāta ar dabas resursiem, piemēram, naftas ķīmijas produktu, dabasgāzēm utt. Infrastruktūra šeit pasliktinās ik dienu.

3. Afganistāna

Agrāk šī valsts bija seno impēriju centrs. Bet pēdējos divdesmit piecus gadus, šī valsts ir pārveido par kara un nekārtību epicentru.Tagad šeit karo NATo pret Taliban un Al-Qaeda. Ir ieteicams izvairīties no lieliem pūļiem, ceļo vienam pašam, sevišķi naktīs. Vēstniecība parasti ir iecienītākais teroristu mērķis!

2.  Irāka

Šī valsts senajos laikos spēja uzplaukt pateicoties babiloniešiem. Pēc Amerikas iebrukuma 2003.gadā, valstī valda haoss un nekārtības. Šajā valtī visvairāk tiek nolaupīti tūristi, bet kā par brīnumu šī valsts ir viena no tūristu apmeklētākajām valstīm šajā laikmetā.

1. Haiti

Tā ir viena no vismazāk attīstītajām valstīm Amerikā. Astoņdesmit procenti no iedzīvotājiem dzīvo nabadzībā. Valstī parasti tiek nolaupīti bagātie Haitieši, sūtņi, NVO darbinieki un tūristi. Vairāk kā puse iedzīvotāju ir analfabēti, ienākumus gūst tikai no zādzībām un laupīšanas. Pedejos 10 gados valstī strauji pieaug ielu noziegumu skaits. Ja tāpat gribat braukt uz Haiti, tad galvenie apskates objekti varētu būt kultūras dzīve un krāšņās dabas ainavas!

102 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

diez kas nebūtu Filipīnās pamosties bez nieres

7 0 atbildēt

Labs raksts viss normāli īsi apskaidrots un arī ļoti Interesanti +1

2 0 atbildēt

Labs raksts +

1 0 atbildēt

atbildot uz marcis1252 komentāru " diez kas nebūtu Filipīnās pamosties bez nieres " emotion

1 0 atbildēt

Jauks raksts. Švaki tikai, ka bieži vien tās skaistākās vietas ir tās bīstamākās.

1 0 atbildēt

Raksts tiesam loti labs.... +

1 0 atbildēt

interesanti +1

0 0 atbildēt