local-stats-pixel fb-conv-api

Pareiza degvīna dzeršana!5

68 2

Degvīns ir sensens krievu dzēriens, kurš lieliski der mūsu galdam. Viena no tā galvenajām funkcijām ir pavadoša, palīdzoša izjust krievu virtuves smalkās nianses. Otrā, ne mazāk svarīga funkcija, ir sadales funkcija. Nomainot ēdienus, degvīns noskalo taukus un noņem iepriekšējā ēdiena aromātu no mutes dobuma, atsvaidzina un notrulina piesātinātības sajūtu kuņģī. Un trešā degvīna funkcija ir fizioloģiskā, tā palīdz organismam uzņemt (asimilēt) ēdienu.

Degvīnu dzer atdzesētu, bet ne ledus aukstu. Tas labi iet kopā gan ar karstiem, gan ar aukstiem ēdieniem, gan ar pirmajiem, gan ar otrajiem. Pēc viennozīmīgām un neapstrīdamām rekomendācijām - sālītas un marinētas sēnītes, siļķīte ar sīpoliem, vārīti kartupeļi ar jebkuru treknu gaļu vai zivi, medījums un kūpināti produkti. Uzkodas ir ārkārtīgi svarīgas, lai varētu novērtēt degvīna, kā dzēriena, patieso nozīmi. Bez brangām un pasāļām uzkodām degvīns nevar atklāt visas savas īpašības.

Sevišķu uzmanību ir pelnījis sālītais gurķis. Pēc Antona Čehova vārdiem, zinātnieki divsimts gadus ir nopūlējušies ap problēmas atrisināšanu attiecībā uz labāko uzkodu, bet neko labāku par sālīto gurķi tie nav varējuši izdomāt.

Uzdzert kaut ko virsū degvīnam - tas ir slikts tonis. Ja tik ļoti gribas, tad var uzdzert tikai parasto ūdeni, lai nesabojātu garšas izjūtas.

Ja ir pareizas degvīna uzkodas, tā dzērājs vienmēr paliks kā stāvokļa noteicējs, varēs pilnībā kontrolēt sevi un degvīna lietošanas rezultātā varēs saņemt tikai stimulējošu efektu, bet ne stipru reibuma pakāpi.

68 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

True that... ja ir iespēja, tad šņabis tik tiešām var uzlabot maltīti, tīri garšvielas kvalitātē līdzīgi, kā vīns. Dažreiz pat nepatīk, ka šņabis tiek noniecināts, kā kails apreibināšanās līdzeklis.

3 1 atbildēt

Šāds raksts jāsaraksta arī par marihuānu. emotion

1 0 atbildēt

Baigi gudri uzrakstīts :D Bett interesanti palasīt ;) +

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt