local-stats-pixel fb-conv-api

[Pacelts!]Samsung jāmaksā Apple vairāk nekā miljardu dolāru!27

Savienoto Valstu tiesa piektdien atzina, ka Dienvidkorejas elektronikas uzņēmums "Samsung" pārkāpis ASV informācijas tehnoloģiju giganta "Apple" patenttiesības uz kompānijas ražotajiem viedtālruņiem un planšetdatoriem!!!

Sanhosē tiesa, kas izvērtēja aptuveni 700 abu uzņēmumu savstarpējās prasības par patenttiesību pārkāpšanu, atzina, ka "Samsung" virknē gadījumu nav ievērojis "Apple" tiesības.

"Apple", apgalvojot, ka Dienvidkorejas uzņēmums savu produkciju kopējis no tā ražojumiem "iPhone" un "iPad", pieprasīja 2,75 miljardus dolāru lielu kompensāciju, kā arī tiesas rīkojumu, kas liegtu dažu "Samsung" produktu pārdošanu ASV tirgū.

Tiesa nolēma, ka "Samsung" jāmaksā vairāk nekā miljardu dolāru liela kompensācija, kamēr "Samsung" pretprasība tika noraidīta.

Es pats esmu Apple piekritējs. Man ir iPhone, MacBook Pro, iPod un iPad, bet uz šādu Apple rīcību es nebiju gatavs! Man arī patīk Samsung...

Tā ir taisnība, ka visi kopē no Apple, bet kapēc tieši viņi???

Citi raksti: http://www.spoki.lv/profils/SomebodyFromCloset

86 21 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Ābols ir stulbo snobu mēsls. Nekas tur nav labāsk kā citiem un neko neviens no viņiem nezog, jo elektronikas pamats visam ir vienāds un dizainā ar nav kur īpaši izvērsties. Ko tie lohi var dirst. Grib virnkārši izputināt lielākos konkurentus, lai vēl vairāk varētu savas cenas celt debesīs un ražot lielākus mēslus. 

21 11 atbildēt

Kopē no apple? lol... ja tu domā par huiscreenu, tad Bils Vārts to izgudroja ātrāk un neko citu tur nav ko kopēt. Dizains, tas a nav līdzīgs, tam samsungam vienai pogai ir savādāka rieva...emotion

10 2 atbildēt

es te lkm vienīgā ar nokia sēžu emotion

6 0 atbildēt

Apple jau pa traku, galīgi nepatīk viņi, uzliek savu sūda simbolu, cena debesīs. Kvalitāte ~ norm, bet tikuntā, pa daudz viņi no sevis izvērš.

8 3 atbildēt

Kāpēc tieši Samsungs ir upuris? Tāpēc, ka viņš vienīgais spēj konkurēt ar Apple. Un tad vairs nav starpības - kopēja vai nē, bet vienkārša principa lieta izmest Samsungu ārā no Amerikas.

5 1 atbildēt

 

 

Androidam pieder 70% no smartphonu tirgus, vismaz 40% ir Samsungs, tādēļ viņi cenšas no viņiem atbrīvoties.

Gandrīz viss lielais Ķīnas trigus pieder Samsungam, jo ātrāk apple samazinās Samsungu tirgu, jo ātrāk viņi tiks uz Āziju.

Man arī ir viskaut kas no apple produkcijas, bet visiem tas nav jāizrāda ;)

2 0 atbildēt
Delfi.lv :/
2 0 atbildēt

Mailjards emotion

1 0 atbildēt

drīzumā apple iesūdzēs tiesā visas pasaules ābeles,jo tās nozagušas viņu logo-abolu...

1 0 atbildēt

zaibis noblatoja čalis. :D - Es pats esmu Apple piekritējs. Man ir iPhone, MacBook Pro, iPod un iPad emotion

1 0 atbildēt

Nu ja es būtu Samsung CEO, es tiem āboliem piegrieztu skābekli un nevestu viņiem pročus un pārējās iekšas, lai paši kuļās.

2 1 atbildēt

😎

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

apple iphones ir noiets etaps. viņiem jau iphone 4 un iphon 4s prakstiki ne ar ko neatshkiras un iphone 5 tirgu nav, jo viniem nav ko piedavat jaunu, citiem uz  visu jauno ir patenti. emotion

0 0 atbildēt

Un Samsung aiztāvjiem varu uzdot vienu - Kas palaida pasaulē 1. Multi-Touch telefonu? 

Un runājot par Samsung, viņi ir nulles. Visu smago darbu izdarīja Google laižot pasaulē izcilu OS.

Bez Google, Samsung būtu maz pirdiens telefonu jūra.

 

Tagad tik varat pateikties Google, kas izgrūda arā Nokiju no tirgus.

0 0 atbildēt

Man ir Siemens (bļe tāds nosaukums) emotion

0 0 atbildēt

Man bija ceturtais ipod touch. tgd ir Samsung Note. Teikšū kā ir, man labāk androīds. Man besī tas čakars ar apple ierīcēm kad pieslēdz tās pie datora. Jā viņi takā cīnās pret pirātismu, bet tas ir tik kaitinoši. Vienīgais kas man apple produkcijāpatīk labāk ir ekrāni (kurus viņiem ražo samsung), jo tiem tiešām ir ļoti laba izšķirtspēja. Bet tomēr priekšroku dodu androīd viadtārluņiem...

1 1 atbildēt

B#e job*nie apple domaa ka visi no viņiem kopē  emotion emotion  

3 3 atbildēt

Palūgšu nodefinēt, cik vienības ir mailjards :)

Tikmēr pie plusa (un arī mīnusa) netiksi

0 2 atbildēt