local-stats-pixel fb-conv-api

Nu ko Admini saturās...310

76 22
Pēc dažu labu "indivīdu" lūguma tiek atjaunots konkurss "Zvaigžņu diena". Tikai šis ir jautrāks pasākums, mēs visi mokam Adminus un Administrātorus.
Ja atceraties tādu, brīnišķīgi!
Ja nē īsi stāstu:
Konkurss ir domāts spoku mocīšanai, jeb Jūs visi uzdodat tās dienas laimīgajam jautājumus un Šim "Zvaigžņu dienas" konkursantam uz visiem jautājumiem ir jāatbild bez ierunām. Savādāk tiks pieņemtas nekompetentas sankcijas no manas puses.Jautājumu uzdošanas laiks 24 h kopš raxta ievietošanas. Atbildēšanas laiks 25 h. tāpēc čekojiet līdzi laikam.
Varat uzdot viņiem jebkādus jautājumus nepārkāpjot spoki.lv iekšējas kārtības noteikumus:

"1. Lietotājs (turpmāk tekstā "spoks") sniedz patiesu informāciju, kā arī uzņemas atbildību par šīs informācijas patiesumu. Spokam nav jāuzņemas atbildība par nepatiesu un neprecīzu informāciju, ko sniedzis tās pirmavots.

2. Spoks, pilnā apjomā un precīzi pārpublicējot cita autora domas vai ziņas, “pirmautora” lauciņā norāda šī cita autora vārdu un pats ir atbildīgs par to, ka šim autoram nav iebildumu pret viņa raksta pārpublicēšanu spoki.lv.

3. Spoks ievēro principus NO ADS, NO FLOOD un NO NAID, kā arī Latvijas likumdošanu, kas regulē pornogrāfijas izplatīšanu, autortiesības, personas goda un cieņas aizskaršanu u.c.

4. Spoks pārskata spoki.lv jaunumu lentu, lai pārliecinātos, ka par viņa iecerēto jaunumu nav pastāstījis jau kāds cits. Ja viņam tomēr liekas, ka viņš to būtu varējis izstāstīt foršāk un interesantāk, viņš ir aicināts to uzrakstīt vēlreiz.

5. Spoks atbalsta spoki.lv vēlmi nepārvērst šo vietu miskastē, tādēļ cenšas forši un saprotami rakstīt par interesanto un svarīgo."

Lai spēle kļūtu interesantāka - ja visi jautājumi tiek atbildēti godīgi un bez pārkāpumiem atbildētājs saņem brīnišķīgu valvu 2000 cepumu (lai neaizlīp dirsa)
Lai būtu stimuls atbildēt un pārbaudīt vai katrs admins godprātīgi pilda savus pienākumus 3 admini tiek atstādināti no amata (tāpat mūsu ir par daudz, 3 turp vai atpakaļ neko nemainīs)

Adminu kārtība tiks lozēta ar sistēmu, izvilkts papīrītis no burkas.
Adminu un Administrātoru saraksts:

Admini:

Thesecret
crazyshit
carpovi
lady79
GangstaSpoks
T0TTI
Urbans
renāms
fujaks
nauruha
krixis02
Krekers
wibrators
lick
SharK
Kasis007
kakabiksees
Zany
artyrs
sardele
The_Lord
jogy
sawluxz
Sheep
Anti-Koment
Le Bagman
kapeika
Latviete
lifija
Bangout
iCare
Stasits
Administratori:

Jacky


Konkurss turpinās kamēr visi Admini nav izprašņāti un izmocīti.
Vēlu veixmi konkursā. un neaizmirstiet ko teicu...
76 22 310 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 310

0/2000
nu zinat,piedodat man,bet es piekritīšu visiem,kuri saka,ka nesēž visu dienu pie kompja un drīz ir skola. domā ar galvu,begman.!!! tas,ka es un citi neesam aktivitātes topa augšā nenozīmē,ka mēs nesēžam spokos,es personīgi pati nekomentēju daudz rakstus,tikai pārskatu viņus,reizēm iemetu kādu bildi un ielieku rakstu. tas jau uzreiz nenozīmē,ka es te nesēžu. think with your mind,not your ass.! Zaiguciic,tu bišk nokāp no mākoņiem lejā,labi. man personīgi izskatās,ka bišk par iedomīgu esi palikusi. :) kādreiz tāda nebiji. vismaz te tāda nebiji. ceru,ka dzīvē vismaz neesi tāda. es saprastu ja varētu braukt virsū par to,ka spokos vsp nenāk iekšā tur dienām ilgi,nevis kā,piemēram,Es un aitiņa un citi,parādamies spokos,man mož speciāl tagad ir jārakņājas pa netu,lai atrastu rakstu,un ievietojot to rakstu,kāds pateiktu TĀDS JAU BIJA,kamōn.jēgas lielas nav,jo raksts ir jādzēš tad ārā. es visu vēl neesmu izteikusi,bet man apnika drukāt. PEACE.
33 4 atbildēt
Bez tam zaiguci tu bik pa daudz esi debesiis uzkaaapusi,... ne visiem ir skoleenu brivdienas kaa tev un kas var sedeet pie ddatoru ik dieninjas un ik minutiites...
31 2 atbildēt
ne jau es konkursu izdomaaju...totti pelniijusi ne pelniijusi bet nu bij tadi laiki ka visi bija administratori,bet savaa laikaa bij tads dogg hause MD lai vinjiem vieglas smiltis un daudzi citi del kuriem uztaisiija adminu funkcijas un lai butu drosaaak visus parmeta uz turieni...tik nekadiigi nesaprotu kapeec zaigucis ir administratoros? hmmm... mos veel kads ir bet vinju vieniigo piefikseeju jo dada krutaa sametusies te ir...
29 1 atbildēt
nu nez nez tad jau varat mani uzreiz atlaist...Vnk man mos ir arii darbs un saubos ka spesu 25 h dienaa atbildeet...nepratiiga ideja,neratiiga :))
31 3 atbildēt
jaaa sardele taas visas zaigas ne? :Drafij tur jau taa lieta ka admini tikai rakstus apstiprina jo vnjiem tika atnemtas visas iespeejas...jakur lapa ieksaa un jadodas izsveepet jacky pieprasiit to kas mums pienakas :P :)))
28 1 atbildēt
rafij,a ko mēs te burbulējam ta vislaik. ;DD ka nav jēgas. tpt ar laiku atkal saradīsies čupa.jeibogu. liekas problēmas jūs tik visi te veidojat.
30 3 atbildēt
Kādas būs tās "sankcijas" ?
33 6 atbildēt
es varu nosaukt 15 no 34 vai pat vairāk kuri neko pilnībā nedara!
30 3 atbildēt
kaa nesaproti cepas ne tapeec ka baidas cepas tapeec lai butu par ko cepties... no kurienes tenkas rodas caur 10 cilveekiem...
29 3 atbildēt
Zaiguciic komentārs 2009-08-25 09:09:34 nav, nav... lai gan MANUPRAAT daudzi tikai admini ir uz papiira... vinji neko nedara... PRIEKS,KA TEV NAV SAVAS DZIVES UN VARI PIE DATORA PAVADIT VISU DZIVI UN KRIST VISIEM UZ NERVIEM AR SAVIEM GUDRAJIEM,PARMETOŠAJIEM KOMENTIEM!! ;)
29 3 atbildēt
Atceros tos laikus, kad mēs ar Stasits,lifija un Sheep bijām parasti "spoki",tad par krīzi neviens vēl nenojauta, tajā laikā es vēl biju sweex, baig aktīvi postoju, darījos, bet kad visi lietotāji tika dzēsti, pazuda apņēmība sākt visu no sākuma... emotion jām..vecie labie laiki emotion
28 2 atbildēt
sheep tev vajdzes jacky terorizeet
28 2 atbildēt
epg avatarsepg
nu esot pie datora 1h dienā nav tak iespējams pilnvērtīgi veikt admina pienākumus, tas taču arī jāatzīst :))
30 4 atbildēt
daudz gan. emotion
33 7 atbildēt
Administratoru gan te ir krietni vairak neka tikai 2 emotion
29 3 atbildēt
Man nākamnedēļ atvaļinājums, ja raksts tiks ielikts 01.09.-03.09. dienās par Lick, variet uzreiz mani mest no adminiem ārā diemžēl :( jo būšu meža vidū , teltī salšu...
30 4 atbildēt
:/ opā, nu neko, kas būs tas būs :)
32 7 atbildēt
man ta skiet ka par daudz to adminu te irr
29 4 atbildēt
es atsakos, diemžēl tgd kad vēl ārā ir vasara, kkā nav vēlme nosēdēt visu dienu pie PC tikai atbildot uz jaut... :) un domāju ka neesmu tāds vienīgais ! Labāk patika aptaujas- tas bija tad kad izvēlētajiem spokotājiem uzdeva 15. dažādus un jautrus jautājumus uz kuriem bija tikpat jautri jāatbild :) un vēlāk to publicēja spokos... vot tas gan man patika :)
31 6 atbildēt
nu nezinu kā jums,bet man ar jacky ir labas attiecības. ;D pakārt aiz siskām kūtī. ;DDDDD nu vovo,tik apstiprināt un rediģēt citu komentus,rakstus,sō jēga šķirot,kādam mož skauž,ka viņš nav.??
28 3 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »