local-stats-pixel fb-conv-api

Noķer Pedofīlu Latvijā!171

1593 15

Vai šis ir tas pats pedofils no Bez tabu sižeta? Šodien policija apcietinājusi pedofilu Aldoni Krinbergu, ja kāds atceras ta pirms pāris mēnešiem bija sižets Bez tabu un liekas šis varētu būt tas pats Aldonis, ko visi komentāros meklēja.

Pirmo reizi 1978.gadā dzimušais vīrietis tika aizturēts 2008.gada 3.novembrī, kad izmeklētāji viņa tālrunī atrada aptuveni 200 mazu meiteņu tālruņu numurus. Prokuratūra vēlāk norādīja, ka šos numurus vīrietis varētu būt ieguvis no paziņām, interneta portālos un citviet. Viņš zvanījis meitenēm un izteicis dažādus seksuāla rakstura piedāvājumus.

Krinbergam policija bija nākusi uz pēdām pēc tam, kad kādai meitenei viņš regulāri zvanījis jau kopš 2008.gada augusta un viņa to vairs nav spējusi izturēt. Meitene piezvanījusi uz kādu anonīmo tālruni, ko koordinē Bērnu tiesību aizsardzības centrs.

Pirmajā kriminālprocesā prokuratūra Krinbergam bija inkriminējusi teju 200 noziedzīga nodarījuma epizodes.

Pret vīrieti sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 162.1 panta 2.daļas - par mazgadīgu personu pamudināšanu iesaistīties seksuālās darbībās, kā arī par mēģinājumu veikt šīs darbības. Viņš jau agrāk divas reizes sodīts par analoģiskiem noziedzīgiem nodarījumiem, kā arī nepilnus divus gadus pavadījis apcietinājumā. Likumā noteiktais maksimālais sods par šādiem noziegumiem ir brīvības atņemšana līdz trim gadiem. emotion





1593 15 171 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 171

0/2000

3 gadi? Tas tak tā sakot par nodarīto ir nekas. Iznāks un turpinās tā darīt, tikai piesardzīgāks būs!!

1 0 atbildēt

Job*nie humānisti, iebāzt viņus pašus cietumā. Pedofīliem pautus nogriezt un izārstēti uz mūžu, un nevajag nekādus citus sodus.

1 0 atbildēt

emotion pedjiks.. izputeju vinjam dirsa...

1 0 atbildēt

Manuprāt tas ir vnk pretīgi samaitāt mazus bērnus, lai tik pats gūtu baudu! 

1 0 atbildēt

Uz vietas tur vinus kastret !

1 0 atbildēt

Pretīgi palika. 

1 0 atbildēt

Cietumā tādus nosit uzreiz ... pāris 10 gadus viņam nedzīvot, ja gadu izvilks, vai mēnesi ...

1 0 atbildēt

Kautkā ir jātiek no viņiem vaļā.Iznāk no cietuma un turpina iesākto!emotion

1 0 atbildēt

Tak vienkārši šņik-šņak šitādiem nost mantību un āmen.

1 0 atbildēt

Riekstus čop čop.

1 0 atbildēt

Reāli, ja kāds pats atsaucās uz tādu sludinājumu - es nedomāju, ka tam vajadzētu būt uzskatītam par noziegumu. Ja gribi, lai Tev kkāds vecs opis p*** dibenā iegrūž - tā ir katra paša izvēle. Kas šeit ir sodāms - par to, ka viņš tos upurus meklē publiski un tas, ka tos draudu sms sūtīja.

2 1 atbildēt

bez tabu nobijas par savu ģimeni

1 0 atbildēt

Ja šim rakstam būtu kāds mīnuss, es aizdomātos...

+

1 0 atbildēt

jebaķ kapaķ :D

pa galvu tādiem.

mani sūtija, nvaru teikt emotion

1 0 atbildēt

pedins kaud kads pirmo reiz tadu dzirdu vinam čista jaiet pie psihelogiem un jaarstejas vai jasez cietuman un jatrod sava otra geju pusite

emotionemotion  

1 0 atbildēt

Šitādus aiz pautiem pakārt! emotion

1 0 atbildēt

jūs, sitēji, laikam nesaprotat, ka atsevišķi ir arī garīgi slimi cilvēki. Nav jēgas viņus sist, pēc balss un gaitas varēju izspriest, ka vīrietim pašam bērnības trauma vai kkas tml, un psihe slima, tādu drīzāk psihiskajā slimnīcā. Sitiet drīzāk tos pedofilus, kuri ir tie vīrieši ar ģimenēm un lien iekšā visādās bērnu nometnēs kā pedagogi! Hopp

1 0 atbildēt

Pretīgs purns tam kroplim , ceru ka cietumā viņu nodrāzīs tik ļoti ka nosprāgs 

1 0 atbildēt

nu jā.. un tad, kad šis te jobaks pa cietumu dzīvojas, cilvēki, kuri godīgi strādā, pelna naudu un ienīst to džeku, maksā nodokļus un parūpējas par to, lai viņš dzīvo. Loģiku var iespraust pakaļā.

1 0 atbildēt

Likumā noteiktais maksimālais sods par šādiem noziegumiem ir brīvības atņemšana līdz trim gadiem.

WTF bērns ir cietis no seksuālas vardarbības un tas pī***b**s pēc trīs gadiem atkal varēs to darīt tālāk?

Nosacīts sods uz 1,5 gadu un tāds pats pārbaudes laiks, tā jau nu tiešām ir ņirgāšanās, cilvēks tā par bērniem izņirgājas, neļauj viņiem mierīgi dzīvot a te tikai 1.5 gads. C`mon

1 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »