local-stats-pixel fb-conv-api

Noķer Pedofīlu Latvijā!171

1593 15

Vai šis ir tas pats pedofils no Bez tabu sižeta? Šodien policija apcietinājusi pedofilu Aldoni Krinbergu, ja kāds atceras ta pirms pāris mēnešiem bija sižets Bez tabu un liekas šis varētu būt tas pats Aldonis, ko visi komentāros meklēja.

Pirmo reizi 1978.gadā dzimušais vīrietis tika aizturēts 2008.gada 3.novembrī, kad izmeklētāji viņa tālrunī atrada aptuveni 200 mazu meiteņu tālruņu numurus. Prokuratūra vēlāk norādīja, ka šos numurus vīrietis varētu būt ieguvis no paziņām, interneta portālos un citviet. Viņš zvanījis meitenēm un izteicis dažādus seksuāla rakstura piedāvājumus.

Krinbergam policija bija nākusi uz pēdām pēc tam, kad kādai meitenei viņš regulāri zvanījis jau kopš 2008.gada augusta un viņa to vairs nav spējusi izturēt. Meitene piezvanījusi uz kādu anonīmo tālruni, ko koordinē Bērnu tiesību aizsardzības centrs.

Pirmajā kriminālprocesā prokuratūra Krinbergam bija inkriminējusi teju 200 noziedzīga nodarījuma epizodes.

Pret vīrieti sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 162.1 panta 2.daļas - par mazgadīgu personu pamudināšanu iesaistīties seksuālās darbībās, kā arī par mēģinājumu veikt šīs darbības. Viņš jau agrāk divas reizes sodīts par analoģiskiem noziedzīgiem nodarījumiem, kā arī nepilnus divus gadus pavadījis apcietinājumā. Likumā noteiktais maksimālais sods par šādiem noziegumiem ir brīvības atņemšana līdz trim gadiem. emotion





1593 15 171 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 171

0/2000

Balss kā narkomānam.

3 0 atbildēt

nevar zināt vai tas pedo tos pašus 3 gadus izdzīvos cietumā, jo tur ir zeki kuriem arī mājās ir bērni

2 0 atbildēt

Eu...... ļoti labi ka ieliki šos video jo es parasti "Bez tabu" neskatos . Paldies tev emotion

3 1 atbildēt

Tos pidarus sist un sist...

2 0 atbildēt

Tā pārņirdzos man ir 13 gadi man patīk mazi zēni man ir bijis seks ar savu draugu emotion

2 0 atbildēt

Tadam pa seju vien vajag un dirsa pulki paspraust kartigi

2 0 atbildēt

nu, nekas...cietumaa par vinju paruupeesies, tur shaadus neciesh!

2 0 atbildēt

Cietumā vecim patiks. Pakaļā paņems katrs otrais gorilla.

2 0 atbildēt

Tak nav nekādu pedofīlu apvienība, viņš vnk tā pateica ka viņu sūtīja, lai skaidri un gaiši sevi nenodotu.

2 0 atbildēt

Mazus zēnus ņem pakalā.. slimāk vēl nevar būt laikam emotion

2 0 atbildēt

Nu faak, tas ir taisnigi-tikai lidz tris gadiem? emotion  emotion

2 0 atbildēt

Daudz tādu Latvijā vispār :(

2 0 atbildēt

nahren viņu nenoķēra???? emotion

2 0 atbildēt

briesmīgi, pretīgi un amorāli.

tomēr ir jādomā, protams, arī par sodīšanu, bet noteikti arī par šī visa sakni. tas vīrietis droši vien bērnībā tieši tāpat bija izmantots un ir skaidri redzamas tā visa sekas...ir jācīnās ar to visu. vajag šos pedofīlus ķīmiski kastrēt, ieslodzīt un dot psiholoģisku palīdzību cietušajiem. visu mūžu. tas ir pārāk nopietni, lai aizmirstu.

2 0 atbildēt

shito keksu vajadzeeja policijai nodot.

kaapeec tika aatri paartrauca eksperimentu , buutu uzzinaajushi kur shis dziivo, veel paveicies notvert sms rakstiitaaju......... liekas ,ka shitaa bremze viens nedziivo , ja patiik grupnjiki , tad noteikti ar kaadu onku kopaa berzeejas un meklee kaadu zeenu ko pajaat.

reaali liekas ,ka shis cietumaa pabijis , taada aizture , blje , taadas tik var cietumaa dabuut . Tur paarsvaraa gailji seezj!

2 0 atbildēt

Musu tiesu sistema ir par mikstu sajos jautajumos. Sadas lietas vajadzetu vienkarsi piespriest augstako soda meru. Ja tiktu piespriests augstakais soda mers, sadi izvirtuli atri pazustu.

2 0 atbildēt

Psc... izvarotājus liek iekšā cietumā uz pāris gadiem... a ja pieskarsies citas rases / nācijas cilvēkam , uzreiz b*e pasaules gals un sēdina uz 10 gadiem utt...

2 0 atbildēt

Tādus slimos no mūsu valsts vajag kastrēt un pakārt. Riebjas šie nožēlojamie pieaugušie slimie cilvēki, kuri izmanto ar seksuāli un izvaro bērnus. Es tagad ieslēdzu šo dziesmu  http://www.youtube.com/watch?v=8T5dGJLT2iU, un bieži apraudājos, ka šie jobenās varmākas pedofīli straņjie, ir nodarījuši pāri tiem bērnam, kuri ir atņēmuši no mammas-tēta savu bērnu un viņu dzīvību, vai arī cieš ko viņiem pāri nodarījuši.  Arī par to Justīnu Lagzdiņu, tad nahren tas slimais kroplis Gundars Paipals, sēž un rij mūsu nodokļu naudu? Un visi tie pārējie kropļi. Labāk šī valsts laipnā iedod bezpajumtniekiem, bērnunamiem, vecāku pabalstu, pensionāriem kādus latus. Nevis barot tos slimos nožēlojamos pedofīlus jākļus. Kuces tādas. Visus šos kropļus pedofīlus vajag nahrenezēt no šīs pasaules, un pašus ar slotu dirsā izbazkstīt, lai jūt kā tas mazais bērns.

2 0 atbildēt

Pretīgs purns tam kroplim , ceru ka cietumā viņu nodrāzīs tik ļoti ka nosprāgs 

1 0 atbildēt

nu jā.. un tad, kad šis te jobaks pa cietumu dzīvojas, cilvēki, kuri godīgi strādā, pelna naudu un ienīst to džeku, maksā nodokļus un parūpējas par to, lai viņš dzīvo. Loģiku var iespraust pakaļā.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »