local-stats-pixel fb-conv-api

Noķer Pedofīlu Latvijā!171

1593 15

Vai šis ir tas pats pedofils no Bez tabu sižeta? Šodien policija apcietinājusi pedofilu Aldoni Krinbergu, ja kāds atceras ta pirms pāris mēnešiem bija sižets Bez tabu un liekas šis varētu būt tas pats Aldonis, ko visi komentāros meklēja.

Pirmo reizi 1978.gadā dzimušais vīrietis tika aizturēts 2008.gada 3.novembrī, kad izmeklētāji viņa tālrunī atrada aptuveni 200 mazu meiteņu tālruņu numurus. Prokuratūra vēlāk norādīja, ka šos numurus vīrietis varētu būt ieguvis no paziņām, interneta portālos un citviet. Viņš zvanījis meitenēm un izteicis dažādus seksuāla rakstura piedāvājumus.

Krinbergam policija bija nākusi uz pēdām pēc tam, kad kādai meitenei viņš regulāri zvanījis jau kopš 2008.gada augusta un viņa to vairs nav spējusi izturēt. Meitene piezvanījusi uz kādu anonīmo tālruni, ko koordinē Bērnu tiesību aizsardzības centrs.

Pirmajā kriminālprocesā prokuratūra Krinbergam bija inkriminējusi teju 200 noziedzīga nodarījuma epizodes.

Pret vīrieti sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 162.1 panta 2.daļas - par mazgadīgu personu pamudināšanu iesaistīties seksuālās darbībās, kā arī par mēģinājumu veikt šīs darbības. Viņš jau agrāk divas reizes sodīts par analoģiskiem noziedzīgiem nodarījumiem, kā arī nepilnus divus gadus pavadījis apcietinājumā. Likumā noteiktais maksimālais sods par šādiem noziegumiem ir brīvības atņemšana līdz trim gadiem. emotion





1593 15 171 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 171

0/2000

Es nesaprotu kapec viņu tik viegli palaiž prom ?

Tos pedofilus jau tā grūti izvilkt no kanalizacijas kurās tie dzivo , bet tad parunaties , pačatot un palaist prom ? Hell No , viņu uz cietumu , un lai viņš izbaudā kā tas ir kad tevi ņem dirsā !!!

342 3 atbildēt

žēļ ka seju neparādija, lai ja redzētu, varētu tā smuki sasist. emotion

220 2 atbildēt

tak var dzirdēt pēc balss, ka čalim nav viss ar galvu kārtībā.

187 0 atbildēt

Lai tik viņš cietumā paliecas pēc ziepēm... emotion

149 0 atbildēt

Jau pēc vinja gaitas redzams, ka pakaļā drāzsts :D

116 2 atbildēt

kas tas par pazīstamo ir?

  Vārdu viņam aizmirsu! emotion

99 1 atbildēt

Bāc! Žurnālistiem ir iekšas.

Vai policija pietiekoši strādā ar šo problēmu? Metode gaužām vienkārša, bet redz', ka pedofīli šajā rajonā jūtas ļoti droši, neizskatās, ka policija viņus ķertu :(((

75 0 atbildēt

Tādus tiešām vajadzētu ķert, pie tam draudu vēstuli aizsūtīja

63 1 atbildēt

Tas Bez Tabu ar tāds jocīgs, kāpēc nepieaicināja mentus pasākumam, sen tas petuhs tiktu savākts, tagad petuhs ielīdīs savā pagrabā un nenāks ārā kādu gadu :D

57 0 atbildēt

Atšaut kā sugu!

52 0 atbildēt

Es saku, ka visus pedofīlus un dzīvnieku spīdzinātājus vajadzētu publiskot, lai pēc tam viņus atdauza!!! Es to atbalstu! Un ja man būtu teikšana, tad tā arī būtu!

52 0 atbildēt

kāpēc viņu nesavāca? uzreiz tak jāņem pie dziesmas.

40 0 atbildēt

Zegsī jefiņs

Adresi mēs zinam, Numuru atradīsim ZIP.lv nu tad savācamies un sitam.. :D :D

24 0 atbildēt

Pārņēma riebums šito skatoties, vajadzēja tak neaizklāt to seju, lai katru reizi, kad redzams uz ielas varētu paskaldīt viņu!! 

25 1 atbildēt

Sodīt.

24 1 atbildēt

fuj, tas vecis...

pretīgi,

20 0 atbildēt

Vienkārši Bez Tabu nobijās no draudu sms! emotion

20 0 atbildēt

ASV jau skaisti ķersta, ar šova elementiem :D

17 0 atbildēt

tiesāt tādus pēc visas bardzības vajadzētu un vislabākais pēc Linča tiesas, jo šaubos, ka notiesāt šito gadījumus sanāks - būtībā viņi sarakstījās un satikās ar pilngadīgām personām, lai gan domāja, ka viņi ir nepilngadīgie. Nez, vai par iedomāto varēs izdoties šitos tirliņus notiesāt.

15 0 atbildēt

nošaut.. pohuj .. :D Bet es godīg .. pedofīlus vnk ar specvienībām atrast un nošaut.. 

Tas jau skaidrs ka viņiem ir sava sistēma aiz kuras stāv kāds varenāks.. ja pret draudiem vēlies ko panākt tad ir jādraud pretī.. tikai ne humānā veidā .. bet ar lodēm.. 

10 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »