local-stats-pixel fb-conv-api

Nav viegli aizmirst to, ko esi mīlējis24

267 2

Tev kaut kad pagātnē bija attiecības, kas bija dārgas. Laiks iet, tagad Tev blakus ir cits cilvēks - nenoliedzami mīļš un dārgs, bet varbūt Tu esi viens un tas, kas bija pagātnē, pēc šīs laika distances izskatās tik nostaļģiski pievilcīgs!

267 2 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://my mind
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Es nezinu, kā, bet man liekas, ka tu uzrakstījii tieši to, par ko es nupat domāju pirms šo rakstu vispār pamanīju jaunumos.

Liekas, ka tas, kas ir noticis ir kaut kas aizliegts, par ko nedrīkst domāt, bet nesanāk jau! ;D Gribas iemest aci profilā, paskatīties bildes un aizdomāties pat līdz kāda vārda pārmīšanai, bet tad pēkšņi STOP. Nezinu, kapēc, neesmu tālāk par to ticis.

34 1 atbildēt

dažreiz vienkārši pieķeramies laimīgajām atmiņām tik ļoti, ka nespējam tikt pāri....

13 0 atbildēt

Diezgan precīzi uzrakstīts. Un vēl sliktāk ir, ja tam otram cilvēkam ir tieši tas pats, kas man.

8 0 atbildēt

Cilvēka īsto vērtību vienmēr apjaut tikai tad, kad viņš jau ir zaudēts...

Aizliegtais auglis ir salds un saldāku to padara, tas, ka zini, ka vairs nav lemts....emotion

7 0 atbildēt

Lai iegutu to  kas nav naacis ,ir jaaiet pa celju pa kuru veel neesi gaajis.

7 0 atbildēt

es, piemēram, mēģinu dzīvot uz principa - eju tikai uz priekšu. Mazāk dzīvo un doma par pagātni - tas viss pamatīgi traucē.

Un skaties, lai nekad nebūtu tā, ka esi kopa ar kādu aiz pieraduma, nevis aiz mīlestības.

6 0 atbildēt

Man personigi nācās škirties tikkai veinas lietas dēļ,sporta dēļ,bet protams tur vel bija lietas ko VIŅA darija man nepatīkami.Man mazāk laika sanaca vinjai(prakstiski vispar nebija) es 2 meneshu laika tikkai 1 reizi esmu ticis ārā.Bet es to pārdzīvoju diezgan labi.Tieši tas ka esmu jauns,man liek nepārdzīvot,jo es zinu,ka man visa dzīve vēl priekšā un nav jēga par to uztraukties un pārdzīvot un to pašu saka ari vecāki.Personigi ja kādai paziņai vai jums tā gadās ka jūs izšķiraties un nu ir lielās bēdas,bet jums vecums ir ne vairāk kā 18gadi tad padomājat un paprasat sev "ko es pazaudēju?","ko es sev pārvērtu un atņēmu nākotnei?" atbilde ir tikkai,"tā meitene/puisis" "bu4as un pastaigas" bet ne tālāko laimi ar kādu no otras pusītes.Nu šitā ir mans paņēmiens kā sevi nostādīt tādā situācijā,tādās domās,lai nevajadzētu pārdzīvot un par "raudāt" citiem tas liksies absurdi,bet nu...  domājiet paši.

4 0 atbildēt

Paturiet, to, kas Jums ir dārgs, jo tad, kad tā vairs nebūs, tad jau būs par vēlu...- pilnībā piekrītu! emotion

Un kad ir par vēlu, tad sāp tik ļoti....

4 0 atbildēt

.

3 0 atbildēt

Es es domāju ,ka man vienīgajam šadas domas pa galvu tik šaudās :)

6 4 atbildēt

Nu man ir līdzīgi bijis un jā, tas ir pietiekami sarežģīti it īpaši ja pēc šķiršanās vēl ir slikti slēptas simpātijas no viena un otra puses. 

2 0 atbildēt

so true. ļoti patika šis raxts. :)

2 0 atbildēt

nav viegli aizmirst to, ko esi mīlējis- es mīlu aliņu....emotion

2 0 atbildēt

Kad mums iet labi- tad tiecamies nākotnē,sapņojam.. Kad mums iet slikti, tad gremdējamies jaukajās pagātnes atmiņās.. Lūk,atbilde.. 

2 0 atbildēt

dzīvoju tagad-kas bijis pagātnē, pieder pagātnei.  gadās atcerēties kādu notikumu ar ex.. bet tas viss parasto atmiņu līmenī, jo ja viss būtu tik fantastiski, tad tas nebūtu ex. krč, ja reiz šķirās, značit bija iemesls un nav ko puņķus tecināt

1 0 atbildēt

cilvekiem nav bail but nelaimigiem, bet ir bail no tā, ka citi var būt laimīgi bez viņiem...

0 0 atbildēt

Pilnībā saprotu

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Dievs, dod man tādu laimi, kura citiem neliek ciest! Var sapņot, domāt, prātot, bet nevar izjaukt citiem attiecības senu jūtu dēļ. emotion

0 0 atbildēt

Nja skarba dzīve!!!!

0 0 atbildēt